Închide meniul

Ucraina, gafă uriaşă înaintea meciului cu România! Ce apare pe tricourile primului adversar al „tricolorilor” de la EURO 2024

Alex Masgras Publicat: 17 iunie 2024, 12:25

Reclamă
Ucraina, gafă uriaşă înaintea meciului cu România! Ce apare pe tricourile primului adversar al „tricolorilor de la EURO 2024

Ucraina, gafă uriaşă înaintea meciului cu România! Ce apare pe tricourile primului adversar al "tricolorilor" de la EURO 2024

Ucraina a făcut o gafă uriaşă înaintea meciului cu România, primul duel pe care cele două îl dispută la EURO 2024. Partida de la Munchen începe la ora 16:00 şi va fi transmisă în format LIVE TEXT pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu câteva ore îniantea debutului la EURO 2024, Federaţia de Fotbal din Ucraina a postat pe social media mai multe imagini cu tricourile pe care jucătorii lui Serghei Rebrov le vor purta la meciul cu România.

Ucraina, gafă uriaşă înaintea meciului cu România! Ce apare pe tricourile primului adversar al „tricolorilor” de la EURO 2024

Pentru a marca acest meci, pe tricou apar numele celor două echipe, data, oraşul şi stadionul. Abia după ce imaginile au fost postate, ucrainenii au realizat că au comis o gafă majoră. În loc de steagul României, pe tricourile Ucrainei apare steagul Belgiei, altă adversară din Grupa E.

După ce au realizat gafa, oficialii ucraineni au şters de pe social media fotografiile, potrivit ua.tribuna.com. Rămâne însă de văzut ce se va întâmpla cu tricourile pe care elevii lui Rebrov trebuie să le poarte în câteva ore şi dacă această eroare se poate corecta până la ora jocului.

Reclamă
Reclamă 4

UEFA a prefaţat meciul România – Ucraina de la EURO 2024: „Pregătiți-vă pentru un final dramatic”

UEFA a prefaţat meciul România – Ucraina, primul duel al Grupei E de la EURO 2024. Echipa lui Edi Iordănescu joacă luni, de la ora 16:00, pe Allianz Arena din Munchen. Meciul va fi transmis în format LIVE TEXT pe AS.ro.

După 8 ani, „tricolorii” revin la un turneu final, după ce în 2016 nu au reuşit să treacă de grupa din care mai făceau parte Franţa, Elveţia şi Albania. Înaintea duelului de la Munchen, cei de la site-ul UEFA.com au prefaţat duelul dintre România şi Ucraina şi au scos în evidenţă punctele forte ale celor două echipe şi ne-au asigurat că ne aşteaptă un final dramatic:

„România participă pentru a șasea oară la EURO, primul din 2016 încoace, în timp ce Ucraina joacă la al patrulea Campionat European consecutiv. Ambii selecționeri, Edward Iordănescu și Serghei Rebrov, sunt prezenți la un turneu final pentru prima dată. Pentru Iordănescu, va fi un moment plin de emoție de a deveni primul antrenor din România la un EURO de la tatăl său, Anghel, încoace.

Reclamă

Tricolorii au avut o campanie de calificare bună, terminând pe primul loc în grupă și rămânând neînvinși, în timp ce au primit doar cinci goluri în 10 meciuri. Ucraina s-a ținut bine înainte să termine pe locul al treilea în spatele Angliei și Italiei, după care a fost puternică la baraj și le-a învins pe Bosnia și pe Islanda, toate cele patru goluri înscrise venind în repriza a doua, trei dintre ele în ultimele șase minute. Deci pregătiți-vă pentru un final dramatic”, se arată pe site-ul oficial al celor de la UEFA.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
14:50

Real Madrid a rămas fără căpitan! Nacho Fernandez s-a despărţit, după 23 de ani, de „galactici”. Mesaj de adio impresionant

14:20

Spaniolii trag un semnal de alarmă înainte de Slovacia – România: „Este o alertă serioasă de blat!”

14:10

EXCLUSIVEdi Iordănescu, mesaj categoric pentru jucători, înainte de Slovacia – România! Vrea doar victoria: „Luptăm pentru locul 1!”

12:50

FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”

12:48

Novak Djokovic, anunţ radical înainte de Wimbledon 2024: „Dacă nu voi fi la maximul meu, voi da şansa altcuiva să joace”

12:38

Croaţii, acuzaţii fără precedent la EURO 2024, după ce Italia a egalat în al optulea minut de prelungiri: „Favoritul lui Collina”

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 Portugalia – Cehia 2-1. Portughezii au marcat golul victoriei în prelungirile meciului. Debut cu dreptul pentru Ronaldo la EURO 6 Ce cotă incredibilă are România la calificarea în „optimile” EURO 2024. Tricolorii, lideri în Grupa E după ce au umilit Ucraina
Citește și