Închide meniul

UEFA a prefaţat meciul România – Ucraina de la EURO 2024: „Pregătiți-vă pentru un final dramatic”

Alex Masgras Publicat: 17 iunie 2024, 10:26

Reclamă
UEFA a prefaţat meciul România – Ucraina de la EURO 2024: „Pregătiți-vă pentru un final dramatic

UEFA a prefaţat meciul România - Ucraina de la EURO 2024: "Pregătiți-vă pentru un final dramatic"

Jucătorii României se bucură după golul marcat de Denis Alibec în meciul cu Elveţia din preliminariile EURO 2024 / Profimedia

UEFA a prefaţat meciul România – Ucraina, primul duel al Grupei E de la EURO 2024. Echipa lui Edi Iordănescu joacă luni, de la ora 16:00, pe Allianz Arena din Munchen. Meciul va fi transmis în format LIVE TEXT pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După 8 ani, „tricolorii” revin la un turneu final, după ce în 2016 nu au reuşit să treacă de grupa din care mai făceau parte Franţa, Elveţia şi Albania.

UEFA a prefaţat meciul România – Ucraina de la EURO 2024: „Pregătiți-vă pentru un final dramatic”

Înaintea duelului de la Munchen, cei de la site-ul UEFA.com au prefaţat duelul dintre România şi Ucraina şi au scos în evidenţă punctele forte ale celor două echipe şi ne-au asigurat că ne aşteaptă un final dramatic:

„România participă pentru a șasea oară la EURO, primul din 2016 încoace, în timp ce Ucraina joacă la al patrulea Campionat European consecutiv. Ambii selecționeri, Edward Iordănescu și Serghei Rebrov, sunt prezenți la un turneu final pentru prima dată. Pentru Iordănescu, va fi un moment plin de emoție de a deveni primul antrenor din România la un EURO de la tatăl său, Anghel, încoace.

Tricolorii au avut o campanie de calificare bună, terminând pe primul loc în grupă și rămânând neînvinși, în timp ce au primit doar cinci goluri în 10 meciuri. Ucraina s-a ținut bine înainte să termine pe locul al treilea în spatele Angliei și Italiei, după care a fost puternică la baraj și le-a învins pe Bosnia și pe Islanda, toate cele patru goluri înscrise venind în repriza a doua, trei dintre ele în ultimele șase minute. Deci pregătiți-vă pentru un final dramatic”, se arată pe site-ul oficial al celor de la UEFA.

Reclamă
Reclamă 4

Fanii tricolori dau recital pe străzile din Munchen, înainte de România – Ucraina

Fanii tricolori au început recitalul pe străzile din Munchen, cu o zi înainte de debutul naţionalei României la EURO 2024. Centrul oraşului a fost asaltat de suporteri, care fac o atmosferă de zile mari. Meciul România – Ucraina, din grupa E, va fi luni, de la ora 16:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Selecţionata României a înregistrat o singură victorie în istoria prezenţelor la Campionatul European. Succesul datează de pe 20 iunie 2000, când Chivu, Munteanu şi Ganea marcau în poarta Angliei şi scoteau oamenii pe străzi.

În aşteptarea unui nou meci mare, fanii români au ajuns în număr mare în Germania. Îşi fac deja încălzirea pentru confruntarea cu Ucraina. Aceştia cântă şi scandează.

Reclamă

„România, România!”, se aude la toate terasele din centrul oraşului Munchen.

„Hai România, hai România, hai România, ale, ale” este un alt cântec preferat al suporterilor.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
9:00

Are acum McLaren cel mai rapid monopost? Analiza lui Adrian Georgescu

8:56

Sârbii au făcut scandal după eliminarea de la EURO 2024: „Nu meritam să fim jefuiţi! Ruşine”

8:31

România ştie toţi posibilii adversari din optimile EURO 2024! Cu cine ne putem duela pentru un loc în sferturi

8:27

„Meciul rușinii!” Belgienii se tem înainte de Slovacia – România! Reacția categorică: „Trebuie să avem grijă!”

0:15

Situaţie incredibilă la EURO 2024! Danemarca s-a calificat în optimi, după al nouălea criteriu de departajare

0:09

Anglia – Slovenia 0-0, Danemarca – Serbia 0-0! Clasament decis la ultimul criteriu de departajare în Grupa C! Cine s-a calificat

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și