Închide meniul

UEFA a anunţat când se va juca restanţa Kosovo – Israel! Program infernal pentru adversara României din preliminariile EURO 2024

Alex Masgras Publicat: 24 octombrie 2023, 9:29

Reclamă
UEFA a anunţat când se va juca restanţa Kosovo – Israel! Program infernal pentru adversara României din preliminariile EURO 2024

UEFA a anunţat când se va juca restanţa Kosovo - Israel

Israel - Kosovo, în preliminariile EURO 2024 / Profimedia

UEFA a anunţat când se va juca restanţa Kosovo – Israel! Partida din preliminariile EURO 2024 ar fi trebuit să se dispute pe data de 12 octombrie, dar a fost amânat după ce s-a declarat stare de război în Israel.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După două săptămâni, UEFA a anunţat că partida Kosovo – Israel se va juca pe 12 noiembrie. Astfel, israelienii vor avea parte de un program infernal şi vor avea deja două meciuri disputate înaintea meciului pe care îl vor disputa cu România.

UEFA a anunţat când se va juca restanţa Kosovo – Israel!

După mai bine de două săptămâni de incertitudine, UEFA a anunţat când va avea loc partida dintre Kosovo şi Israel, partidă care ar fi trebuit să aibă loc pe 12 octombrie şi care a fost amânată din cauza războiului din Israel.

Forul european a decis ca meciul din preliminariile EURO 2024 să se dispute pe 12 noiembrie, ceea ce înseamnă că Israel va avea parte de un program infernal, cu 4 meciuri pe care le va disputa în 9 zile.

Astfel, România va întâlni Israel pe 18 noiembrie, după ce formaţia de pe locul 3 din clasamentul grupei va avea deja două jocuri disputate, cu Kosovo pe 12 noiembrie şi cu Elveţia pe 15 noiembrie. După meciul cu România, Israel va juca în ultima etapă în Andorra.

Reclamă

Programul Israelului în preliminariile EURO 2024

Edi Iordănescu, despre amânarea meciului Israel – Elveţia: „Vreau să se respecte principiul egalității”

Edi Iordănescu a vorbit despre amânarea meciului Israel – Elveţia. Selecţionerul naţionalei a transmis un mesaj de pace, dar a şi atenţionat că România nu trebuie să fie dezavantajată.

Edi Iordănescu a făcut apel ca această campanie de calificare pentru EURO 2024 să se termine în acelaşi timp pentru toate echipele.

Reclamă 4 / 0/3

„Federațiile din Kosovo și din Elevția au dat dovadă de solidaritate și au înțeles momentul. Fotbalul și rezultatele trebuie să fie pe merit, nu la masa verde.

Am o singură doleanță, ca principiul egalității să rămână valabil și anume să se găsească o formă prin care nici noi să nu fim dezavantajați. Noi e dorim să se dispute meciurile pe teren, ultimul meci să se joace în același timp, nu să fie echipe care să știe înainte celelalte rezultate sau să joace cu formații fără obiectiv”, declara Edi Iordănescu, în exclusivitate pentru AntenaSport, înainte de dubla cu Belarus şi Andorra.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
0:15
VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00)
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și