Închide meniul

UEFA a stabilit urnele pentru Liga Națiunilor 2024/2025! România poate întâlni un adversar de la EURO!

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 3 decembrie 2023, 22:48

UEFA a stabilit urnele pentru Liga Națiunilor 2024/2025! România poate întâlni un adversar de la EURO!

Denis Alibec sărbătoreşte marcarea unui gol / Profimedia Images

UEFA a stabilit urnele pentru grupele din Liga Națiunilor, ediția 2024/2025! România a picat în prima urnă din grupa C.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Tricolorii” ar putea întâlni chiar una dintre adversarele de la EURO 2024, Slovacia, care a fost distribuită în urna a 3-a din grupa C.

UEFA a stabilit urnele pentru Liga Națiunilor 2024/2025!

Iată cum arată urnele în urma tragerii la sorţi:

Lituania şi Gibraltar vor disputa un baraj în luna martie a anului viitor pentru a se afla cine se va afla în urna a 4-a a grupei C şi cine va retrograda în grupa D.

Cum arată cea mai uşoară grupă a României

România, Insulele Feroe, Cipru, Letonia

Reclamă

Cum arată cea mai grea grupă a României

România, Kosovo, Slovacia, Belarus 

Programul în Liga Națiunilor 2024/2025

România va disputa, la fel ca şi până acum, 6 meciuri în grupele Ligii Națiunilor. Fiecare echipă va juca acasă şi în deplasare cu celelalte formaţii cu care va pica în grupă. UEFA a stabilit datele în care se vor disputa partidele, în urma tragerii la sorţi de astăzi:

Obiectiv clar pentru Edi Iordănescu la EURO 2024! Mesajul lui Mihai Stoichiță: „Minimum patru puncte!”

Edi Iordănescu va avea un obiectiv clar la EURO 2024. Mihai Stoichiță a oferit declarații după tragerea la sorți, mărturisind că România poate obține patru puncte în Grupa E a turneului final de anul viitor.

Reclamă 4 / 0/3

România se va duela cu Belgia, Slovacia și câștigătoarea play-off-ului B (Israel – Islanda/ Bosnia – Ucraina) la EURO 2024. „Tricolorii” vor debuta la turneul final pe 17 iunie.

Mihai Stoichiță a dezvăluit ce mesaj i-a transmis Edi Iordănescu, imediat după tragerea la sorți. Directorul tehnic de la FRF susține că selecționerul i-a mărturisit că jucătorii trebuie să se pregătească extrem de bine, pentru a reuși calificarea în optimi.

De asemenea, Stoichiță este de părere că România poate face patru puncte în grupa de la EURO, puncte care i-ar putea fi de ajuns pentru a obține biletele pentru optimile EURO 2024.

Mihai Stoichiţă spune că vom face minim 4 puncte în grupa de la EURO 2024: „Nu ne-am bucurat ostentativ”

„(n.r. – câte puncte facem în grupa asta?) Pot să spun ceva? Minim patru. Pe asta merg eu. Eu zic că facem minim patru puncte.

Nu ne-am bucurat ostentativ. Sau măcar nu am arătat. Când suntem numai noi, poate ne mai exprimăm sentimentele, dar acolo suntem protocolari. N-am schițat niciun zâmbet. În mine mai râdeam din când în când, dar nu puteam să o arăt.

(n.r. – care a fost prima reacție a lui Edi Iordănescu?) Impasibil. Nu vorbeam că erau camere de jur împrejur care vânează orice fel de vorbuliță scoți, orice reacție, orice mișcare. Nimic, nimic.

După, normal, mi-a zis ‘Nu e o grupă chiar așa ușoară, e o grupă dificilă’. ‘Da, mă, trebuie să ne pregătim tare de tot ca să realizăm ce vrem”, a declarat Mihai Stoichiță, conform fanatik.ro.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul Vezi toate știrile
Citește și