Închide meniul

Obiectiv clar pentru Edi Iordănescu la EURO 2024! Mesajul lui Mihai Stoichiță: „Minimum patru puncte!”

Viviana Moraru Publicat: 3 decembrie 2023, 14:27

Reclamă
Obiectiv clar pentru Edi Iordănescu la EURO 2024! Mesajul lui Mihai Stoichiță: Minimum patru puncte!”

Lovitură pentru Edi Iordănescu, înaintea "dublei" cu Irlanda de Nord şi Columbia

Edi Iordănescu, pe banca echipei naționale / Profimedia

Edi Iordănescu va avea un obiectiv clar la EURO 2024. Mihai Stoichiță a oferit declarații după tragerea la sorți, mărturisind că România poate obține patru puncte în Grupa E a turneului final de anul viitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România se va duela cu Belgia, Slovacia și câștigătoarea play-off-ului B (Israel – Islanda/ Bosnia – Ucraina) la EURO 2024. „Tricolorii” vor debuta la turneul final pe 17 iunie.

Obiectiv clar pentru Edi Iordănescu la EURO 2024

Mihai Stoichiță a dezvăluit ce mesaj i-a transmis Edi Iordănescu, imediat după tragerea la sorți. Directorul tehnic de la FRF susține că selecționerul i-a mărturisit că jucătorii trebuie să se pregătească extrem de bine, pentru a reuși calificarea în optimi.

De asemenea, Stoichiță este de părere că România poate face patru puncte în grupa de la EURO, puncte care i-ar putea fi de ajuns pentru a obține biletele pentru optimile EURO 2024.

„(n.r. – câte puncte facem în grupa asta?) Pot să spun ceva? Minim patru. Pe asta merg eu. Eu zic că facem minim patru puncte.

Reclamă

Nu ne am bucurat ostentativ. Sau măcar nu am arătat. Când suntem numai noi, poate ne mai exprimăm sentimentele, dar acolo suntem protocolari. N-am schițat niciun zâmbet. În mine mai râdeam din când în când, dar nu puteam să o arăt.

(n.r. – care a fost prima reacție a lui Edi Iordănescu?) Impasibil. Nu vorbeam că erau camere de jur împrejur care vânează orice fel de vorbuliță scoți, orice reacție, orice mișcare. Nimic, nimic.

După, normal, mi-a zis ‘Nu e o grupă chiar așa ușoară, e o grupă dificilă’. ‘Da, mă, trebuie să ne pregătim tare de tot ca să realizăm ce vrem”, a declarat Mihai Stoichiță, conform fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Edi Iordănescu, prima reacţie după ce România şi-a aflat adversarele de la EURO 2024

Edi Iordănescu a oferit prima reacţie, după ce România şi-a aflat adversarele de la EURO 2024. Selecţionerul s-a declarat convins de faptul că echipa naţională poate ieşi din grupă, mărturisind că jucătorii trebuie să aibă cât mai multe meciuri jucate până la turneul final.

Sunt sigur că acest grup minunat poate produce performanţă. E prematur să mă pronunţ despre fiecare adversar în parte, aşteptăm să vedem cine va fi şi al treilea adversar. De mâine începe o perioadă de studiu, monitorizare, şi vom fi atenţi la strategia pe care o vom folosi. E important ca băieţii mei să joace bine la cluburi. Au fost în multe momente în care jucau mai bine la echipa naţională decât la cluburi, dar acum trebuie să se schimbe asta. Trebuie să vină pregătiţi. Cum am spus când am venit, vom fi la EURO, suntem acolo. Acum spun că avem şanse să ieşim din grupe, deşi nu va fi uşor.

Am fost fericit pentru că ne-am îndeplinit obiectivul. Am făcut un pas în faţă, comparativ cu Liga Naţiunilor. Timpul va fi principalul inamic, dar deja am construit o bază, o fundaţie, pentru a ieşi din grupe. Sunt lucruri pe care trebuie să le corectăm, să le îmbunătăţim”, a declarat Edi Iordănescu, conform sport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV 19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor Vezi toate știrile
Citește și