Închide meniul

Ultraşii din „Uniţi sub tricolor” îşi anunţă revenirea pe Arena Naţională la România – Elveţia: „Stadionul va vibra!”

Publicat: 28 octombrie 2023, 8:57

Reclamă
Ultraşii din „Uniţi sub tricolor îşi anunţă revenirea pe Arena Naţională la România – Elveţia: „Stadionul va vibra!

Ultraşii din "Uniţi sub Tricolor" îşi anunţă revenirea pe Arena Naţională la România - Elveţia

Fanii au provocat incidente în România - Kosovo / Profimediaimages

Ultraşii din „Uniţi sub tricolor” sunt gata să se întoarcă pe Arena Naţională la România – Elveţia, din preliminariile EURO 2024. Disputa care îi poate duce pe tricolori la turneul final va fi LIVE VIDEO, pe 21 noiembrie, de la ora 21:45, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Grupul de fani a fost responsabil pentru întreruperea meciului România – Kosovo. Au afișat banner-ul „Kosovo e Serbia” și au scandat ”Serbia, Serbia”, motiv pentru care partida a fost întreruptă aproape o oră. Pentru incidentele de atunci, România a jucat doar cu copiii în tribună împotriva celor de la Andorra.

Ultraşii din „Uniţi sub tricolor” îşi anunţă revenirea pe Arena Naţională la România – Elveţia

Porţile celui mai mare stadion din ţară se deschid din nou, iar fanii din „Uniţi sub Tricolor” anunţă că vin în număr mare să susţină naţionala României.

La mijlocul lunii viitoare, revenim pe Arena Națională pentru meciul mult așteptat împotriva Elveției, cel care închide grupa și va fi decisiv pentru calificarea la Euro 2024.

Va fi un stadion plin care va vibra prin cântecele peluzei, o atmosferă de zile mari și sperăm ca la final, o sărbătoare generală pe teren și în tribune, momente pe care le-am trăit atât de rar în ultimele decenii.

Reclamă

Biletele sunt deja în vânzare și dispar în ritm alert, așa că ne vedem cu toții acolo, marți (21 noiembrie), pe cel mai mare stadion al țării.

Dacă vrei să încurajezi națională împreună cu noi, ne vedem tot în Peluza Sud, sectorul 106. Doar România!„, a fost postarea de pe contul de Facebook al celor de la „Uniți Sub Tricolor”.

Reclamă 4 / 0/3

Oficialii FRF au anunţat, vineri, că s-au epuizat deja jumătate dintre biletele puse în vânzare pentru meciul care o poate duce pe naţionala antrenată de Edi Iordănescu la turneul final. Interesul este unul uriaş.

Până la finalul zilei de joi, 26 octombrie, adică în primele 4 zile de la startul vânzării, 50% din biletele la meciul România-Elveția au fost deja procesate. Mulțumim tuturor suporterilor care vor fi alături de tricolori!

Prețuri bilete:
35 lei – Peluze
60 lei – Tribune
300 lei – VIP albastru
500 lei – VIP roșu

Ca urmare a prezenței numeroase a copiilor pe Arena Națională, la meciul cu Andorra, în semn de mulțumire pentru atmosfera creată de copii și comportamentul acestora, Federația Română de Fotbal a extins sectorul Family Zone pentru întreaga capacitate a celor două tribune. Astfel, copiii cu vârsta sub 14 ani au acces gratuit la ambele tribune, alegând tipul biletului (copil) în efectuarea comenzii. Datele copiilor trebuie, de asemenea, să fie introduse în comandă pentru a le fi eliberate bilete cu valoare zero. Pentru ca un copil să beneficieze bilet, e necesară prezența a cel puțin unui adult și se pot comanda maximum 4 bilete„, anunţă frf.ro.

Israel – România nu se mai joacă la Budapesta

Potrivit informațiilor oferite de digisport.ro, meciul dintre Israel și România ar putea fi mutată la Debrețin. Astfel, „tricolorii” nu vor mai disputa meciul în capitala Ungariei, așa cum a fost cazul și la partida cu Belarus.

Motivul pentru care partida nu se poate disputa în capitala Ungariei este cauzat de meciul dintre Belarus și Andorra, care se joacă tot pe data de 18 noiembrie, în Budapesta. Sursa citată anterior anunță faptul că poliția maghiară a anunțat faptul că nu poate acoperi ambele evenimente, iar, astfel, duelul României va trebui mutat.

Oficialii Federației Române de Fotbal au fost nevoiți să anuleze rezervările făcute pentru Budapesta, iar acum așteaptă o variantă oficială, înainte de a organiza o nouă deplasare.

Reclamă

Iată situația din grupa României, înainte de partidele din luna noiembrie.

1. România – 16 puncte (8 meciuri)
2. Elveția – 15 puncte (7 meciuri)
3. Israel – 11 puncte (6 meciuri)
4. Kosovo – 7 puncte (7 meciuri)
5. Belarus – 6 puncte (8 meciuri)
6. Andorra – 2 puncte (8 meciuri)

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și