Închide meniul

Uluitor! Florin Bratu a dezvăluit care sunt jucătorii pe care îi urmărește la FCSB – Farul Constanța. Mesajul selecționerului U21

Dragoș Vasile Publicat: 27 februarie 2022, 21:58

Reclamă
Uluitor! Florin Bratu a dezvăluit care sunt jucătorii pe care îi urmărește la FCSB – Farul Constanța. Mesajul selecționerului U21

Florin Bratu, îngrijorat înainte de bătăliile din Nations League

Florin Bratu este selecționerul României U21 / Profimedia

Florin Bratu a postat pe rețelele de socializare jucătorii pe care îi urmărește la FCSB – Farul

Florin Bratu nu s-a ferit să dezvăluie care sunt jucătorii pe care îi urmărește. Selecționerul U21 este cu ochii pe Sorin Șerban, Octavian Popescu, Ianis Stoica, Ovidiu Perianu și Târnovanu, jucătorii FCSB-ului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De asemenea, Bratu îi urmărește și pe Grameni, Pitu, Sârbu, Enes Sali, Popescu și Buta, fotbaliștii Farului Constanța.

”FCSB – Farul este ultimul meci al zilei în Liga 1, iar eu sunt gata să-mi iau notițe pentru că se anunță un meci foarte interesant. 

În obligațiile unui antrenor intră și zona de scouting (descoperirea și analizarea tinerelor talente) și fără doar și poate voi avea ce vedea.

Un jucător pe care eu și echipa mea îl luăm în vizor este monitorizat o perioadă lungă de timp. Așa că nu te mira dacă vezi că weekend de weekend sunt prezent la cel puțin 3 partide + alte meciuri vizionate pe platformele de specialitate. 
Tu cât de mult îți iubești meseria?”, a transmis Florin Bratu.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Florin Bratu (@florinbratuofficial)

Florin Bratu, propunere pentru Edi Iordănescu

Florin Bratu, selecționerul naționalei U21, a venit cu o propunere pentru Edi Iordănescu, selecționerul României. Acesta este de părere că Radu Drăgușin (20 ani) poate face față la prima reprezentativă.

Reclamă 4 / 0/3

„Orice este posibil în privința lui Radu Drăgușin. M-aș bucura dacă Edi l-ar convoca la echipa mare. În momentul de față, e unul dintre puținii jucători pe care îi avem în Serie A și care joacă meci de meci. În plus, joacă pe postul lui, de fundaș central, ceea ce nu vedeam la Sampdoria. Se vede că se simte mult mai confortabil pe această poziție, lângă un jucător cu experiență, așa cum este Fazio. 

Joacă bine, joacă constant, își câștigă duelurile unu contra unu, l-am văzut concentrat. Are o intensitate în ultima perioadă, atât în joc, cât și în ceea ce privește duelurile. Vedem un progres din partea lui și ne bucură. Așa cum am spus-o, nu avem mulți jucători în Serie A care să joace. Radu este un jucător care abia a făcut 20 de ani. Dacă în urmă cu câteva luni eram puțin îngrijorați că nu joacă, iată că acum vine tare din urmă.

Ne bucură, avem nevoie de calitate, de jucători cu caracter, iar Radu este un jucător curajos, puternic. Are profilul necesar ca fundaș central pentru a crește în continuare. Echipa e acum pe ultimul loc, sunt șanse mici să nu retrogradeze. Dar pe noi ne interesează să joace, suntem destul de izolați în Serie A, în privința jucătorilor români, iar el are expunere și ar trebui să-l vedem la un nivel foarte bun și de la vară”, a declarat Florin Bratu, potrivit digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:42 „Eu sunt pisică, nu cârtiţă” Bogdan Lobonţ a venit cu replica, după derapajul lui Robert Niţă: „Vă spun un principiu fundamentul” 17:27 VideoCamelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update. Cele mai tari ştiri ale zilei de 8 mai 17:03 FotoCamila Giorgi s-a retras din tenis! Modul uluitor prin care italianca a ales să îşi încheie cariera 16:35 Gigi Corsicanu l-a atacat pe Bogdan Lobonţ: „Nu avea ce să mai caute în casa noastră”! Apel către toţi suporterii Rapidului! 16:00 Ionuţ Chirilă e gata să devină antrenorul lui Dinamo şi în Liga a 2-a: „Am construit cea mai puternică generaţie” 15:50 Real Madrid – Bayern Munchen LIVE TEXT (22:00). Meci infernal pe Santiago Bernabeu. Vom afla finala Ligii Campionilor 15:46 Ma Long, cel mai bun jucător de tenis de masă din istorie, nu îşi va putea apăra titlul olimpic la Paris. Anunţ şoc 15:16 Valentin Mihăilă începe negocierile după promovarea Parmei în Serie A: „Am purtat deja câteva discuții” 14:01 PAOK – Olympiacos, meci de totul sau nimic pentru Răzvan Lucescu, exclusiv în AntenaPLAY. Restanţa care poate decide titlul 13:20 Celebrul Tom Cruise, una dintre vedetele ceremoniei de închidere a Jocurilor Olimpice 2024 Vezi toate știrile
Citește și