Închide meniul

Ladislau Boloni e dispus să vină în locul lui Mirel Rădoi: „Am vorbit cu el, vrea să vină! E nevoie de 25.000 de euro pe lună”

Antena Sport Publicat: 10 noiembrie 2021, 21:49 / Actualizat: 11 noiembrie 2021, 0:30

Ladislau Boloni e dispus să vină în locul lui Mirel Rădoi: „Am vorbit cu el, vrea să vină! E nevoie de 25.000 de euro pe lună

Ladislau Boloni, favorit să devină noul selecționer

Profimedia

  • Ladislau Boloni, dispus să revină la națională
  • Dezvăluirea lui Ioan Becali

Ladislau Boloni a antrenat naționala României din 2000 până în 2001, când a decis să plece la Sporting Lisabona, acolo unde l-a antrenat pe Cristiano Ronaldo. Omul care l-a promovat pe starul portughez în fotbalul mare a anunțat că este dispus să revină la naționala României, în cazul în care Mirel Rădoi va decide să plece de la națională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioan Becali, despre revenirea lui Ladislau Boloni la națională: „E nevoie măcar de 25.000 de euro pe lună!”

„Eu cred că pleacă, pentru că îl știu un om de cuvânt, un om încăpățânat. Și nu e vorba de bani, plus că nu cred că are o ofertă în momentul ăsta. El vrea să preia o echipă de club, să fie 8-10 ore pe zi cu jucătorii, ca să implementeze ce are el în cap. Și are în cap! Discursul lui Rădoi e fabulos din punctul ăsta de vedere și de aceea a avut și presa lângă el atâta timp. Nu-și poate pune în practică ideile la națională, unde are 6 meciuri pe an.

Și Boloni ar fi o soluție, chiar am vorbit cu el. Vrea să vină la națională, dar nu poate pe 15.000 de euro. E nevoie de măcar 25.000 pe lună și mi-e greu să cred că federația vrea și poate face efortul ăsta financiar. Deci, Boloni sigur ar veni!„, a spus Ioan Becali pentru fanatik.ro.

Reclamă

Mirel Rădoi a anunțat, după victoria cu Armenia, scor 1-0, că va pleca de la echipa națională după partidele cu Islanda și Liechtenstein.

Citește și:

Mirel Rădoi, dezvăluiri din interior

Chiar dacă multă lume se temea de faptul că jucătorii naţionalei se vor prăbuşi mental după anunţul lui Mirel Rădoi că pleacă, selecţionerul dă asigurări că acest lucru nu se poate întâmpla. Mai mult, acesta a vorbit şi despre starea de spirit din interiorul echipei naţionale înaintea dublei cu Islanda şi Liechtenstein.

Reclamă

„Aşa cum am spus, am început să cunosc grupul bine, atmosferă. Ce ne face să credem că vom fi pe 2 după aceste două meciuri e atmosfera de grup, indiferent dacă lipsesc mai mulţi jucători şi vin alţii noi. Sunt aproape de o performanţă care nu s-a mai întâmplat de mult şi suntem conştienţi de asta”, a spus Rădoi, la conferinţa de presă dinaintea meciului cu nordicii.

România joacă joi seara cu Islanda pe noul Ghencea, iar duminică are ultimul meci al grupei preliminare, pe terenul amatorilor din Liechtenstein.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ce salariu are Ladislau Boloni la Metz. 
Ligue 1 • 21 mart., 14:17
Ce salariu are Ladislau Boloni la Metz. Românul, în top 10 cei mai bine plătiți antrenori din Ligue 1
Ladislau Boloni, exasperat de înfrângerile cu 0-1
Liga 1 • 13 mart., 23:15
Ladislau Boloni, aşteptat la o echipă din playoff: „Vorbesc cu el din două în două săptămâni! Ar fi o lovitură mare”
Ladislau Boloni vine să îl vadă pe Florinel Coman la FCSB - Sepsi
Liga 1 • 12 mart., 8:41
„Am asta în plan!” Motivul pentru care Ladislau Boloni vine să îl vadă pe Florinel Coman la FCSB – Sepsi
Ladislau Boloni, la a 2-a victorie consecutivă în Ligue 1
Ligue 1 • 10 mart., 20:47
Ladislau Boloni, la a 2-a victorie consecutivă în Ligue 1. Metz continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare
Ladislau Boloni a "spart gheaţa" în Franţa | Metz, prima victorie după trei luni
Ligue 1 • 3 mart., 18:44
Ladislau Boloni a „spart gheaţa” în Franţa! Metz, prima victorie după trei luni