Închide meniul

Ladislau Boloni e dispus să vină în locul lui Mirel Rădoi: „Am vorbit cu el, vrea să vină! E nevoie de 25.000 de euro pe lună”

Antena Sport Publicat: 10 noiembrie 2021, 21:49 / Actualizat: 11 noiembrie 2021, 0:30

Reclamă
Ladislau Boloni e dispus să vină în locul lui Mirel Rădoi: „Am vorbit cu el, vrea să vină! E nevoie de 25.000 de euro pe lună

Ladislau Boloni, favorit să devină noul selecționer

Profimedia

Ladislau Boloni a antrenat naționala României din 2000 până în 2001, când a decis să plece la Sporting Lisabona, acolo unde l-a antrenat pe Cristiano Ronaldo. Omul care l-a promovat pe starul portughez în fotbalul mare a anunțat că este dispus să revină la naționala României, în cazul în care Mirel Rădoi va decide să plece de la națională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioan Becali, despre revenirea lui Ladislau Boloni la națională: „E nevoie măcar de 25.000 de euro pe lună!”

„Eu cred că pleacă, pentru că îl știu un om de cuvânt, un om încăpățânat. Și nu e vorba de bani, plus că nu cred că are o ofertă în momentul ăsta. El vrea să preia o echipă de club, să fie 8-10 ore pe zi cu jucătorii, ca să implementeze ce are el în cap. Și are în cap! Discursul lui Rădoi e fabulos din punctul ăsta de vedere și de aceea a avut și presa lângă el atâta timp. Nu-și poate pune în practică ideile la națională, unde are 6 meciuri pe an.

Și Boloni ar fi o soluție, chiar am vorbit cu el. Vrea să vină la națională, dar nu poate pe 15.000 de euro. E nevoie de măcar 25.000 pe lună și mi-e greu să cred că federația vrea și poate face efortul ăsta financiar. Deci, Boloni sigur ar veni!„, a spus Ioan Becali pentru fanatik.ro.

Mirel Rădoi a anunțat, după victoria cu Armenia, scor 1-0, că va pleca de la echipa națională după partidele cu Islanda și Liechtenstein.

Mirel Rădoi, dezvăluiri din interior

Chiar dacă multă lume se temea de faptul că jucătorii naţionalei se vor prăbuşi mental după anunţul lui Mirel Rădoi că pleacă, selecţionerul dă asigurări că acest lucru nu se poate întâmpla. Mai mult, acesta a vorbit şi despre starea de spirit din interiorul echipei naţionale înaintea dublei cu Islanda şi Liechtenstein.

Reclamă
Reclamă

„Aşa cum am spus, am început să cunosc grupul bine, atmosferă. Ce ne face să credem că vom fi pe 2 după aceste două meciuri e atmosfera de grup, indiferent dacă lipsesc mai mulţi jucători şi vin alţii noi. Sunt aproape de o performanţă care nu s-a mai întâmplat de mult şi suntem conştienţi de asta”, a spus Rădoi, la conferinţa de presă dinaintea meciului cu nordicii.

România joacă joi seara cu Islanda pe noul Ghencea, iar duminică are ultimul meci al grupei preliminare, pe terenul amatorilor din Liechtenstein.

Reclamă
Reclamă

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:00

Kylian Mbappe, mesaj emoţionant după retragerea lui Antoine Griezmann de la naţionala Franţei: „Unii ar putea crede că e devreme”

17:46

Răsturnare de situație: Adrian Mititelu NU l-a dat afară pe Marius Croitoru, de la FCU Craiova! Anunțul patronului

17:23

VIDEOBernadette Szocs, puncte spectaculoase în primul tur de la China Smash 2024! Meciul româncei a fost LIVE în AntenaPLAY

17:13

Universitatea Craiova – Unirea Slobozia LIVE SCORE (21:00). Oltenii atacă podiumul Ligii 1! Echipele probabile

17:02

Andrei Prepeliță, mesaj direct despre posibila preluare a lui FCU Craiova: „Am o relație bună cu Adi! E greu să refuz!”

16:57

Simona Halep a ajuns în Hong Kong! Mesajul transmis de fostul lider WTA înaintea revenirii în circuit

1 FotoDavid Popovici își reia facultatea, după ce a avut primul an „înghețat”. Și-a decis viitorul: „Asta îmi doresc!” 2 FC Porto – Arouca 4-0 şi Braga – Rio Ave 4-0 au fost LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Portugal 3 David Popovici, gest uriaș pentru 11 copii cu dizabilități: „Provin și din sistem!”. Anunțul făcut de campionul olimpic 4 Gigi Becali, discurs vehement despre comportamentul lui Dorinel Munteanu: „Dacă Maftei era fiul meu, ziceam să îi facă mai rău!” 5 VIDEOPAOK – Aris 0-1 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Răzvan Lucescu, prima înfrângere a sezonului chiar înaintea meciului cu FCSB 6 Cornel Dinu, acuzaţii teribile la adresa finului său: „Ţălnar e responsabil de moartea lui Cătălin Hîldan”
Citește și