Închide meniul

Urmașul lui Tătărușanu vine tot de la Milano! Rădoi a găsit titularul naționalei! "E ca o felină!" Ionuț Radu, ridicat în slăvi de Gazzetta dello Sport

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 martie 2021, 5:52

Urmașul lui Tătărușanu vine tot de la Milano! Rădoi a găsit titularul naționalei! "E ca o felină!" Ionuț Radu, ridicat în slăvi de Gazzetta dello Sport

Profimediaimages

Ionuţ Radu, lăudat de italieni

Tânărul goalkeeper român va fi titular în poarta celor de la Inter, chiar înainte de a se prezenta la echipa națională, fapt care-l face principalul favorit să apere la prima reprezentativă. Pe lângă Ionuț Radu, Rădoi i-a mai convocat pe Florin Niță și David Lazar. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gazzetta dello Sport îl caracterizează pe Ionuț Radu

Radu va fi titular la Inter, profitând de faptul ca Hamdanovic are COVID-19, iar jurnaliștii de la Gazzetta dello Sport l-au caracterizat pe internaționalul român. 

"Radu reușește parade monstruoase, dar și greșeli copilărești. Face miracole cu reflexe de felină, sau intervenții demne de jocuri video.

Fanii lui Inter care așteaptă să-l vadă sâmbătă pe teren pot fi siguri de un lucru: Radu este un tip cu o inimă mare și cu un înger păzitor care se numește Ema", notează cei de la Gazzetta dello Sport. 

Ema, îngerul păzitor al lui Ionuț Radu

Jurnaliștii de la Gazzetta dello Sport vorbesc în articol și despre momentul în care Ionuț Radu i-a dedicat victoria cu Anglia, de la Europeanul de tineret, surorii sale, decedate în 2006.

Reclamă

"Povestea surorii lui, care a murit în 2006 când avea doar 14 ani, a ieșit la iveală pe 22 iunie 2019, la Europeanul de tineret după ce România a învins Anglia cu 4-1. 

Atunci, Radu a izbucnit în lacrimi și-a dus mâna la inimă și a arătat tricoul inscripționat cu cuvintele: "Îți datorez totul, te iubesc, Ema".

Iar mama lui a dezvăluit că Ionuț crede că Ema este îngerul lui păzitor și poartă mereu un tricou cu poza surorii lui", mai scriu jurnaliștii italieni.

Reclamă 4 / 0/3
  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Programul României din martie din preliminariile CM 2022

  • 25 martie: România – Macedonia de Nord, ora 21:45 (Arena Națională)
  • 28 martie: România – Germania, ora 21:45 (Arena Națională)
  • 31 martie: Armenia – România, ora 19:00
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” Vezi toate știrile
Citește și