Închide meniul

„V-ar fi plăcut să îl vedeţi şi pe Mitriţă pe teren?” Reacţia lui Mihai Rotaru după Belgia – România 2-0!

Bogdan Stănescu Publicat: 23 iunie 2024, 8:54

Reclamă
„V-ar fi plăcut să îl vedeţi şi pe Mitriţă pe teren? Reacţia lui Mihai Rotaru după Belgia – România 2-0!

Reacţia lui Mihai Rotaru după Belgia - România 2-0!

Mihai Rotaru, după Belgia - România 2-0 / AntenaSport

Reacţia lui Mihai Rotaru după Belgia – România 2-0 a venit la finalul partidei. Patronul Universităţii Craiova a comentat evoluţia jucătorului său, Nicuşor Bancu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Rotaru a refuzat să vorbească acum despre Alex Mitriţă. Imediat după ce a apărut decizia lui Edi Iordănescu de a nu-l convoca pe Mitriţă la naţionala României pentru EURO 2024, Mihai Rotaru a susţinut că selecţionerul ar fi făcut o „nedreptate” în acest caz.

„V-ar fi plăcut să îl vedeţi şi pe Mitriţă pe teren?” Reacţia lui Mihai Rotaru după Belgia – România 2-0!

„(n.r: Cum vi s-a părut meciul?) Extraordinar.

Bancu a jucat la fel ca toată echipa. Şi-a dorit, a început ezitant, dar ulterior a făcut un meci bun. A avut 2-3 acţiuni pe fază defensivă care ne-au scăpat de un rezultat mult mai usturător.

(n.r: Sărbătorim calificarea la Frankfurt?) Sperăm din tot sufletul să fie o calificare, pentru tot ce s-a întâmplat aici. Am fost 30.000 de români, raport 3 la 1 (n.r. faţă de suporterii belgieni). Am arătat că suporterii români iubesc fotbalul.

Reclamă
Reclamă 4

Aşa cum au fost astăzi, aşa au fost pe Arena Naţională, la retragerea Generaţiei de Aur. Demonstrează că iubesc fotbalul.

(n.r: V-ar fi plăcut să îl vedeţi şi pe Mitriţă pe teren?) Nu discutăm acum, discutăm despre echipa naţională, despre cei care sunt aici.

(n.r: Unde ne duce ‘Generaţia de Suflet?’) Mai departe, asta ne dorim cu toţii”, a declarat Mihai Rotaru după Belgia – România 2-0.

Reclamă

Presa belgiană i-a lăudat pe tricolori după Belgia – România 2-0: „Puternici şi rezistenţi”! Ce ar urma în grupa E: „Thriller”

Presa belgiană i-a lăudat pe tricolori după Belgia – România 2-0. Belgienii au fost mulţumiţi de rezultat şi de joc. Ei au avertizat însă că ar putea urma un „thriller” cu Ucraina.

Situaţia în grupa E de la EURO 2024 e una complicată. Toate cele 4 echipe au câte 3 puncte înaintea ultimului joc din grupă. România e în continuare lider în grupa E, chiar şi după înfrângerea cu Belgia, datorită golaverajului.

Belgia este din nou în viață! Cu o victorie convingătoare în fața României, Belgia și-a sporit șansele de calificare la acest turneu final. Youri Tielemans a deblocat rapid tabela, iar ocaziile irosite și un alt gol anulat de arbitrajul video ne-au făcut să tremurăm până spre final. Din fericire, căpitanul De Bruyne și-a luat revanșa și a dublat avantajul.

În ciuda golului rapid și a multelor ocazii, meciul a rămas incitant pentru o bună perioadă de timp. Românii au fost puternici și rezistenți. Primele probleme au survenit imediat după golul lui Tielemans, dovadă a unei echipe extrem de imprevizibile”, a scris publicaţia belgiană sporza.be.

„Ne putem aștepta la un thriller cu Ucraina”

Belgienii au remarcat ocaziile lui Man şi Mihăilă. Cea mai importantă, ratată de Man în minutul 68, i-a făcut pe jurnaliştii belgieni să îl laude pe portarul Casteels, care a închis poarta.

Belgia a dominat întreaga primă repriză, deși ocaziile au întârziat să apară. Belgia a fost avertizată din nou în startul primei reprize, la ocaziile lui Man și Mihăilă. Același Man a avut o șansă importantă în minutul 68, însă Casteels și-a arătat valoarea. În sfârșit, De Bruyne a făcut 2-0 și a închis partida.

Ne putem aștepta la un thriller în partida cu Ucraina. Toate echipele din Grupa E au același număr de puncte înaintea ultimei etape”, a mai notat publicaţia belgiană.

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:01 27 iun.

România – Olanda, în optimi la EURO 2024. Cu ce colos ne luptăm, de fapt, pentru sferturile de finală de la Campionatul European

22:56 27 iun.

„Incredibil! Nu am văzut în viaţa mea aşa ceva!” Meciul de la EURO 2024 care l-a şocat pe Marius Şumudică

22:52 27 iun.

Gigi Becali a dezvăluit că Daniel Popa are deja probleme la FCSB! Ce se întâmplă cu noul atacant al campioanei

22:31 27 iun.

Sepsi a condus-o pe Ferencvaros cu 4-0, însă scorul final a surprins pe toată lumea! Ce a reușit campioana din Ungaria

22:30 27 iun.

Programul complet al Marelui Premiu de Formula 1™ al Austriei. Marea cursă e duminică, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

22:14 27 iun.

„Mitralieră atomică!” Gigi Becali, „cucerit” de Alex Băluță! Pe ce poziție va juca la FCSB, după venirea lui Marius Ștefănescu

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist
Citește și