Închide meniul

„Vă mai întoarceţi la echipa naţională?” Răspunsul oferit imediat de Victor Piţurcă: „Nu ştii cum decurg lucurile în viaţă!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 27 iunie 2023, 11:25

„Vă mai întoarceţi la echipa naţională? Răspunsul oferit imediat de Victor Piţurcă: „Nu ştii cum decurg lucurile în viaţă!

"Vă mai întoarceţi la echipa naţională?" Răspunsul oferit imediat de Victor Piţurcă

Victor Piţurcă, în timpul unei conferinţe de presă / Profimedia Images

„Vă mai întoarceţi la echipa naţională?” a fost întrebarea la care Victor Piţurcă a oferit imediat răspunsul. Fostul selecţioner a dat de înţeles că nu ar spune pas unei oferte venite din partea oficialilor FRF.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Victor Piţurcă este liber de contract din 2020, atunci când se despărţea de Universitatea Craiova, echipă pe care a pregătit-o timp de cinci luni.

„Vă mai întoarceţi la echipa naţională?” Răspunsul oferit imediat de Victor Piţurcă

Victor Piţurcă a dezvăluit că numele său nu a fost vehiculat la echipa naţională, atunci când „tricolorii” erau fără antrenor, înaintea venirii lui Edi Iordănescu.

Fostul selecţioner susţine că ar refuza, în momentul de faţă, o propunere din partea FRF, însă dă de înţeles că pe viitor ar putea lua în calcul o revenire pe banca „tricolorilor”.

„În ultimii ani, s-au tot schimbat selecţioneri. Numele meu nu s-a luat niciodată în calcul pe acolo. Dar ca să răspund, nu ştiu în momentul acesta. Tind să spun că refuz. Dar nu ştii cum decurg lucrurile în viaţă. Eu am creat echipe la naţionale. Nu am găsit echipe”, a declarat Victor Piţurcă, pentru sptfm.ro.

Reclamă

Victor Piţurcă a fost selecţionerul echipei naţionale a României în trei perioade, şi i-a calificat pe „tricolori” la EURO 2008.

Tehnicianul a plecat de pe banca naţionalei în 2014, în timpul preliminariilor pentru EURO 2016, turneu la care de altfel „tricolori” au participat alături de Anghel Iordănescu.

Victor Piţurcă, uluit de meciurile României cu Kosovo şi Elveţia

Victor Piţurcă a fost uluit de meciurile României cu Kosovo şi Elveţia. Fostul selecţioner a vorbit despre cele două rezultate de egalitate obţinut de „tricolori” în luna iunie, în preliminariile pentru EURO 2024.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu ştiu de ce ar trebui să ne fie teamă. Mă uitam la jocul primei reprezentative şi la un moment dat se uitau la cum joacă adversarul. Eu pe asta n-am înţeles-o. Chiar nu am înţeles.

Cum adică să nu faci marcaj, să nu acoperi terenul? Echipa Elveţiei, jucând într-un ritm de tango, nu juca rapid, din devieri. Pasa în stânga, dreapta. Probabil a fost o tactică de adormit adversarul, dar acum glumesc.

Părerea mea e că avem jucători cu care putem obţine rezultate bune, mai ales cum e grupa echipei de seniori. Chiar dacă Kosovo are jucători care joacă la echipe mari, bine cotate, naţionala României ar trebui s-o învingă.

Echipa Israelului are câţiva jucători în Premier League, dar părerea mea e că suntem cam la acelaşi nivel cu ei.

Echipa Elveţiei nu e Franţa, Germania, Italia, ne putem bate şi cu ei. Valoric şi ca performanţe sunt peste noi cu o clasă, dar ne putem bate cu ei şi iată că am obţinut un rezultat mare cu ei”, a spus Victor Pițurcă, la sptfm.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și