Închide meniul

„Va rămâne cu mine toată viaţa!” Ianis Hagi, dezvăluiri despre momentul superb de la finalul meciului cu Elveţia

Viviana Moraru Publicat: 23 decembrie 2023, 9:49

Reclamă
„Va rămâne cu mine toată viaţa! Ianis Hagi, dezvăluiri despre momentul superb de la finalul meciului cu Elveţia

Ianis Hagi, dezvăluiri despre momentul superb de la finalul meciului cu Elveţia

Ianis Hagi, la finalul meciului cu Elveţia/ Profimedia

Ianis Hagi a oferit dezvăluiri despre momentul superb de la finalul meciului cu Elveţia. Fiul „Regelui” a declarat că atunci când a purtat steagul României de umeri, a trăit un sentiment special, care va rămâne cu el toată viaţa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi a oferit un moment pentru istorie, la finalul meciului câştigat de România cu Elveţia. Internaţionalul român a purtat steagul României pe toată durata petrecerii de pe Arena Naţională.

Ianis Hagi, dezvăluiri despre momentul superb de la finalul meciului cu Elveţia

Ianis Hagi a dezvăluit că steagul i-a fost dat de cineva din staff, şi imediat a simţit că nu trebuie să-i mai dea drumul. Ulterior, la vestiare, Denis Alibec a fost cel care i-a „furat” „tricolorul”.

Hagi Jr a mai declarat că şi-a îndeplinit un vis atunci când a reuşit să se califice alături de România la EURO 2024. Mijlocaşul lui Alaves a transmis faptul că şi-a setat acest obiectiv după ce „tricolorii” au obţinut biletele pentru EURO 2008, după golul marcat de Dorin Goian în poarta Olandei.

„(n.r. dacă a visat că va merge cu steagul țării) Da, îți spun și când. La meciul România – Olanda, când a dat gol Dorin Goian și ne-am calificat la Campionatul European din 2008. Atunci am realizat și îmi pusesem ca obiectiv acest lucru. Știam că voi deveni fotbalist profesionist, iar ăla a fost unul dintre primele mele obiective: să mă calific cu echipa națională.

Reclamă

Aveam toată familia în tribună. E un moment special, care va rămâne cu mine toată viața. Steagul mi l-a dat cineva din staff și după aceea am simțit că nu trebuie să îi mai dau drumul. În vestiar, a venit Denis Alibec și mi l-a furat.

(n.r. mesajul România, te iubesc) După meciul cu Andorra, nu? A fost o chestie de moment. Fusese primul gol după revenirea mea la echipa națională și știu cât de mult mi-am dorit să joc din nou. A fost un mesaj pentru toată țara, pentru oamenii care se uitau. A fost așa un mesaj de unire”, a declarat Ianis Hagi, într-un interviu pentru FRF.

„Ianis Hagi la Galatasaray?” Răspunsul categoric oferit de Marius Şumudică

„Ianis Hagi la Galatasaray?” este întrebarea la care Marius Şumudică a oferit imediat răspunsul. Antrenorul celor de la Gaziantep a declarat că fotbalul prestat de campioana Turciei este la un nivel înalt, şi nu este momentul ca internaţionalul român să se transfere la echipa la care tatăl său, Gică Hagi, a scris istorie.

Reclamă 4 / 0/3

Marius Şumudică nu s-a ferit de cuvinte atunci când a fost întrebat despre posibilitatea ca Ianis Hagi să evolueze la Galatasaray. Antrenorul susţine că în momentul de faţă, niciun jucător român nu poate face faţă la campioana Turciei. „Şumi” susţine că doar Radu Drăguşin poate fi excepţie, şi poate evolua la campioana Turciei.

„Este un jucător bun, dar cred că în momentul de față nu poate să joace la Galatasaray. Niciun jucător român.

Poate Drăgușin. Niciun jucător român nu poate să joace nici la Galata, nici la Fenerbahce. Asta este părerea mea”, a declarat Marius Şumudică, conform fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și