Închide meniul

Valentin Mihăilă, inclus în Top 5 cei mai rapizi jucători de la EURO 2024! Pe ce poziţie se află internaţionalul român

Bogdan Stănescu Publicat: 8 iulie 2024, 19:33

Reclamă
Valentin Mihăilă, inclus în Top 5 cei mai rapizi jucători de la EURO 2024! Pe ce poziţie se află internaţionalul român

Valentin Mihăilă, inclus în Top 5 cei mai rapizi jucători de la EURO 2024!

Valentin Mihăilă / Profimedia Images

Valentin Mihăilă a fost inclus în Top 5 cei mai rapizi jucători de la EURO 2024! Pe primul loc în acest top se află superstarul naţionalei Franţei, Kylian Mbappe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihăilă e pe locul 5 în acest top, cu aceeaşi viteză ca şi cel aflat pe locul 4, jucătorul german Leroy Sane.

Valentin Mihăilă, inclus în Top 5 cei mai rapizi jucători de la EURO 2024! Pe ce poziţie se află internaţionalul român

Topul celor mai rapizi 10 jucători de la EURO 2024:

  1. Kylian Mbappe – 36,5 km/h
  2. Ferran Torres – 36 km/h
  3. Benhamin Sesko – 35,9 km/h
  4. Leroy Sane – 35,8km/h
  5. Valentin Mihăilă – 35,8 km/h
  6. Theo Hernandez – 35,7 km/h
  7. Dan Ndoye – 35,6 km/h
  8. Micky Van de Ven – 35,6 km/h
  9. Rasmus Hojlund – 35,5 km/h
  10. Rafael Leao – 35,4 km/h

Valentin Mihăilă a alergat cu 35,8 km/h în primul meci al României de la EURO 2024, cu Ucraina, câştigat de tricolori cu 3-0.

Valentin Mihăilă şi-a prelungit înţelegerea cu Parma chiar în timp ce se afla cu naţionala la EURO 2024. Mihăilă are acum contract cu Parma până la 30 iunie 2027, cu opţiune pentru sezonul 2027/2028.

Povestea lui Valentin cu culorile gialloblu a început în toamna anului 2020, mai exact în luna octombrie, când a fost cumpărat de la Clubul Sportiv Universitatea Craiova.

Reclamă
Reclamă

Este un atacant de bandă, căruia îi place să dribleze şi să-şi ajute coechipierii. Dar are şi o mare predispoziţie pentru sacrificiu în faza defensivă”, a notat site-ul oficial al clubului italian.

În trei sezoane şi jumătate la Parma Calcio, Mihăilă a strâns 84 de prezenţe (Serie A, Serie B şi Coppa Italia). Ultimul său sezon cu Parma a fost cel mai bun din punct de vedere al performanţelor şi al randamentului: Valentin Mihăilă a fost implicat în 8 goluri (6 goluri şi 2 pase decisive), obţinând acelaşi rezultat pe care îl adunase la însumarea celor două sezoane anterioare.

Sunt fericit că pot să-mi continui experienţa la Parma”

Când m-am întors la Parma, după experienţa mea în Serie A cu Atalanta, mi-am spus că cel mai mare obiectiv al meu este să revin în Serie A cu acest tricou, cu aceste culori, cu aceşti oameni. Astăzi am revenit în prima divizie şi această dorinţă a fost îndeplinită, acum mă concentrez pe faptul că vrem să rămânem acolo unde suntem pentru mult timp. Cu Parma, desigur. De aceea sunt fericit că, după luni de discuţii cu agenţii mei şi cu clubul, am găsit o înţelegere frumoasă.

Reclamă

Le mulţumesc agenţilor mei, tocmai, dar şi directorilor, preşedintelui Kyle J. Krause şi tuturor coechipierilor mei şi staffului tehnic. Sunt fericit că pot să-mi continui experienţa la Parma, pentru că simt că mai am multe de demonstrat şi de oferit fanilor noştri. Când am trecut prin cel mai dificil moment al meu, când lucrurile păreau să meargă prost, am simţit încredere în mine din partea tuturor şi o mare dorinţă de a crede în munca mea. Aceasta a fost forţa creşterii mele şi a restartului meu”, a declarat Mihăilă după prelungirea contractului, conform news.ro.

Valentin Mihăilă este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 2.8 milioane de euro. Parma l-a transferat pe Mihăilă în octombrie 2020, de la Universitatea Craiova, pentru 9.1 milioane de euro. Mihăilă şi Man vor evolua în Serie A sezonul viitor.

Reclamă

Ar fi trebuit să fie convocat Bîrligea la naţională?

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:37

Juventus a încasat primul gol al sezonului chiar de la Răzvan Marin! Internaţionalul român face senzaţie în Serie A

15:30

VIDEOLin Shidong e campionul de la China Smash 2024! Revenire de senzaţie în marea finală care a fost LIVE în AntenaPLAY

15:20

Cristiano Ronaldo în vrea pe Kevin de Bruyne la Al-Nassr! Șefii saudiți, presați să facă o ofertă uriașă pentru belgian

14:41

EXCLUSIVDenis Alibec a dezvăluit ce i-a transmis Gică Hagi înainte de a pleca la echipa naţională!

14:35

Dorinel Munteanu a venit cu replica, după comentariile lui Adrian Mutu: „Am luat-o razna..”

14:10

VIDEOSun Yingsha e câştigătoarea China Smash 2024! Ea a învins-o cu 4-2 pe Wang Manyu în marea finală transmisă în AntenaPLAY

1 VIDEOFlorin Niţă a salvat un jucător care s-a prăbuşit pe teren: „Eşti un adevărat erou, omule”! 2 Antrenorul lui Rangers s-a răzgândit, după ce l-a văzut pe Ianis Hagi la antrenamente. Scoţienii anunţă decizia luată de Clement 3 Florin Prunea a dat verdictul în privinţa transferului lui Daniel Bîrligea la FCSB! Ce a spus de eliminarea lui Olaru cu PAOK 4 Denis Alibec, criticat după declaraţiile făcute despre Dinamo: „Nu ai cum să spui asta! Golul a venit întâmplător!” 5 VIDEOFC Porto – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:30). Benfica joacă de la 20:00! Programul zilei din Liga Portugal 6 De câte puncte mai are nevoie FCSB pentru a se califica în „primăvara” Europa League! Mihai Stoica a făcut calculul
Citește și