Închide meniul

„Vată pe băț!” Mihai Stoica a văzut că Andrei Rațiu și-a vopsit părul albastru și nu s-a abținut! Ironia oficialului de la FCSB

Alex Ioniță Publicat: 5 iunie 2024, 16:36

Reclamă
„Vată pe băț! Mihai Stoica a văzut că Andrei Rațiu și-a vopsit părul albastru și nu s-a abținut! Ironia oficialului de la FCSB

Mihai Stoica a văzut că Andrei Rațiu și-a vopsit părul albastru și nu s-a abținut!

Colaj cu Mihai Stoica și Andrei Rațiu / Profimedia

Mihai Stoica a văzut că Andrei Rațiu și-a vopsit părul albastru și nu s-a abținut! Oficialul de la FCSB a venit cu un mesaj ironic pentru fundașul convocat de Edi Iordănescu la echipa națională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Noua frizură a lui Rațiu a fost văzută de fanii echipei naționale la meciul cu Bulgaria, încheiat cu scorul de 0-0. Ultimul duel al tricolorilor, înainte de EURO, va fi cu Liechtenstein, pe 7 iunie, de la ora 21:00. Partida se va juca pe stadionul „Steaua” și va fi în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Mihai Stoica a văzut că Andrei Rațiu și-a vopsit părul albastru și nu s-a abținut!

„MM” a transmis, în mod ironic, că Andrei Rațiu și-a vopsit părul pentru a-i atrage atenția antrenorului de la echipa de club, care nu l-a utilizat prea mult în stagiunea care tocmai s-a încheiat.

Totodată, oficialul roș-albaștrilor a spus că, în stiuația în care jucătorul își vopsea părul roz, acesta ar fi arătat ca o „vată pe băț”.

„Mie mi-a plăcut foarte mult părul lui Raţiu. Eu am o vârstă, oricum, e o nuanţă deosebită. Probabil că a fost ignorat de antrenor la echipa de club şi acum încearcă să-i atragă atenţia, într-un fel.

Reclamă
Reclamă

Bine că n-a fost roz că ziceai că e vată pe băţ. Au ei chestia asta, dacă Griezmann se vopseşte roz la vârsta lui… asta este, au şi ei nişte chestii”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Mihai Stoica l-a criticat pe Edi Iordănescu

Mihai Stoica l-a criticat pe Edi Iordănescu, atunci când a văzut echipa de start a României pentru amicalul cu Bulgaria (0-0). Oficialul campioanei susţine că în primul 11 al tricolorilor ar fi meritat să se afle căpitanul campioanei, Darius Olaru, şi golgheterul campionatului, Florinel Coman.

„Dacă mă întrebi, oare cred că ar fi meritat să fie căpitanul campioanei (n.r. – Darius Olaru) şi golgheterul campionatului (n.r. – Florinel Coman)? Da, mă gândesc că ar fi meritat.

Reclamă

Căpitanul campioanei, care în poziţia lui de număr 8 sau 10 a marcat mai multe goluri decât Stanciu, Marin, Marin şi alţi prieteni de-ai lor. Mda… (n.r. – În locul cui să fie introdus Olaru?) În locul lui M. Marin, R. Marin sau pune puncte, puncte Marin, în niciun caz în locul lui Stanciu, pe care-l văd cel mai bun jucător român la ora actuală.

Nu o să apară Olaru! Poate se schimbă sistemul, nu ştiu. Sincer, Olaru nu mă aşteptam să joace, mă aşteptam să joace Coman, pentru că Olaru la naţională nu prea a fost folosit”, a spus Mihai Stoica, citat de sursa menționată anterior.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:04 28 sept.

„Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru

23:55

VIDEOEstoril – Sporting 0-3.Victorii pe linie pentru campioana en-titre. Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal

23:42

EXCLUSIVDetalii din interiorul familiei despre viitorul lui Edi Iordănescu: „Înclin să cred că acolo va merge să antreneze”

23:40

Dennis Politic nu s-a ferit de cuvinte după Dinamo – FC Botoşani 2-2: „Golurile au venit pe greşeli personale!” Ce a spus Kopic

23:10

VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY

22:45

Dinamo – Botoşani 2-2. Echipa lui Kopic a ratat dramatic victoria, după ce a condus cu 2-0

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea 6 Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria
Citește și