Închide meniul

Mihai Stoica l-a criticat pe Edi Iordănescu: „Olaru a marcat mai multe goluri decât Stanciu, Marin, Marin şi prieteni de-ai lor”

Dan Roșu Publicat: 5 iunie 2024, 11:52

Reclamă
Mihai Stoica l-a criticat pe Edi Iordănescu: „Olaru a marcat mai multe goluri decât Stanciu, Marin, Marin şi prieteni de-ai lor

Mihai Stoica l-a criticat pe Edi Iordănescu

Mihai Stoica, în timpul unui meci - Hepta

Mihai Stoica l-a criticat pe Edi Iordănescu, atunci când a văzut echipa de start a României pentru amicalul cu Bulgaria (0-0). Oficialul campioanei susţine că în primul 11 al tricolorilor ar fi meritat să se afle căpitanul campioanei, Darius Olaru, şi golgheterul campionatului, Florinel Coman.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei doi au intrat pe teren abia în repriza a doua. Coman a prin 30 de minute, în timp ce Olaru l-a înlocuit pe Stanciu, în minutul 77.

Mihai Stoica l-a criticat pe Edi Iordănescu

„Dacă mă întrebi, oare cred că ar fi meritat să fie căpitanul campioanei (n.r. – Darius Olaru) şi golgheterul campionatului (n.r. – Florinel Coman)? Da, mă gândesc că ar fi meritat.

Căpitanul campioanei, care în poziţia lui de număr 8 sau 10 a marcat mai multe goluri decât Stanciu, Marin, Marin şi alţi prieteni de-ai lor. Mda… (n.r. – În locul cui să fie introdus Olaru?) În locul lui M. Marin, R. Marin sau pune puncte, puncte Marin, în niciun caz în locul lui Stanciu, pe care-l văd cel mai bun jucător român la ora actuală.

Nu o să apară Olaru! Poate se schimbă sistemul, nu ştiu. Sincer, Olaru nu mă aşteptam să joace, mă aşteptam să joace Coman, pentru că Olaru la naţională nu prea a fost folosit”, a spus Mihai Stoica, citat de orangesport.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Mircea Lucescu a dat verdictul înainte de România – Ucraina

Mircea Lucescu a dat verdictul înainte de România – Ucraina, primul meci al tricolorilor de la EURO 2024, ce se va disputa pe 17 iunie, la Munchen, LIVE TEXT pe as.ro. Il Luce cunoaşte la fel de bine cele două echipe şi are un avertisment pentru Edi Iordănescu.

Lucescu susţine că vom avea o misiune extrem de grea cu Ucraina, echipă care a fost egala Germaniei, într-un amical disputat cu câteva zile în urmă (0-0). Acesta va fi al şaptelea meci dintre România şi Ucraina, şi tricolorii conduc cu 3-2, un duel terminându-se la egalitate.

„Foarte greu, dar în fotbal totul este posibil. Ucraina are o echipă cu fotbaliști care joacă de foarte mult timp împreună, în campionate mari, puternice. Ce să vă spun? Eu am 10 jucători acolo. Haideți să vedem ultimul meci (n.r. – cu Liechtenstein), atunci ne vom lămuri unde ne aflăm”, a spus Lucescu.

Reclamă

Tricolorii nu au convins în partida amicală cu Bulgaria. A fost 0-0 pe Stadionul Steaua, într-un duel în care Dennis Man a ratat un penalty. Ultimul meci înainte de EURO se va disputa cu Liechtenstein, vineri, de la ora 21:00, live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
11:26

Roberto De Zerbi este noul antrenor al lui Olympique Marseille! Pe ce perioadă a semnat fostul jucător de la CFR Cluj

10:59

LIVE VIDEOCursa de Formula 2 din Austria este ACUM în AntenaPLAY! Probleme pentru Dennis Hauger înainte de start

10:53

Andreea Dragoman, emoţii uriaşe înainte de Jocurile Olimpice 2024: „Sperăm să ne întoarcem cu medalia acasă”

10:26

4 atleţi s-au calificat la Jocurile Olimpice 2024! Team România a ajuns la 99 de sportivi

10:20

VIDEOLuke Browning a câştigat cursa de Formula 3 din Austria, LIVE în AntenaPLAY! Final nebun la Spielberg

10:17

Ronald Koeman, luat la ţintă de presa din Olanda înaintea meciului cu România: „Nu va fi o prioritate pentru el. Stă ascuns”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă
Citește și