Închide meniul

Vedeta Israelului s-a accidentat şi va rata meciul cu România! Veste mare pentru Edi Iordănescu

Alex Masgras Publicat: 5 octombrie 2023, 15:07

Reclamă
Vedeta Israelului s-a accidentat şi va rata meciul cu România! Veste mare pentru Edi Iordănescu

Vedeta Israelului s-a accidentat şi va rata meciul cu România

Manor Solomon, în duel cu Trent Alexander-Arnold, în Tottenham - Liverpool / Profimedia

Vedeta Israelului s-a accidentat şi va rata meciul cu România! „Triclorii” mai au de disputat patru meciuri din preliminariile EURO 2024 şi se luptă pentru un loc la turneul final cu Israel.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa cu care tricolorii au remizat pe Arena Naţională nu se va putea baza în ultimele patru meciuri pe vedeta echipei. Manor Solomon, atacantul celor de la Tottenham, s-a accidentat şi va rata duelul cu România, programat pe 18 noiembrie.

Vedeta Israelului s-a accidentat şi va rata meciul cu România!

Atacantul de 24 de ani al celor de la Tottenham a suferit o accidentare la genunchi, iar theathletic.com anunţă că israelianul va fi indisponibil pentru următoarele două luni.

Israel, echipa de pe locul 3 din Grupa I, se luptă cu România pentru un loc la turneul final de vara viitoare din Germania. La fel ca naţionala noastră, Israel mai are de disputat patru meciuri din preliminarii, urmând să dispute meciul cu România pe teren propriu, pe 18 noiembrie.

Manor Solomon a ajuns la Tottenham în această vară, semnând cu Spurs un contract valabil pe cinci ani. Sezonul trecut, el a evoluat la Fulham sub formă de împrumut de la Şahtior, după izbucnirea războiului din Ucraina.

Reclamă

Cotat la 18 milioane de euro pe transfermarkt.com, Solomon are 37 de selecţii în echipa naţională a Israelui, reuşind să înscrie 7 goluri. În acest sezon, el a evoluat în 6 meciuri în tricoul lui Spurs, oferind 2 pase de gol în Premier League. În meciul cu România de pe Arena Naţională, încheiat la egalitate, scor 1-1, Manor Solomon a fost integralist.

Programul României în preliminariile EURO 2024

Meciurile cu Belarus şi Elveţia de pe 12 octombrie, respectiv 21 noiembrie, vor fi transmise în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Reclamă 4 / 0/3

Denis Drăguş, jucătorul pe care Edi Iordănescu va miza pentru „dubla” cu Belarus şi Andorra

Din informaţiile Antena Sport, Denis Drăguş urmează să fie convocat de Edi Iordănescu la echipa naţională. Prestaţiile atacantului de după transferul la Gaziantep l-au convins pe selecţioner, iar acesta urmează să facă parte din lotul naţionalei, pentru partidele cu Andorra şi Belarus.

Denis Drăguş a fost împrumutat, la începutul acestui sezon, de Standard Liege la Gaziantep. Atacantul de 24 de ani a renăscut sub comanda lui Marius Şumudică, şi a reuşit să marcheze două goluri, în cele trei meciuri bifate la formaţia turcă.

Denis Drăguş a fost pe lista preliminară a selecţionerului şi pentru acţiunea naţionalei de la începutul lunii septembrie. Atunci, Edi Iordănescu i-a convocat pe Alibec, Puşcaş şi Bîrligea, pentru „dubla” cu Israel şi Kosovo.

Denis Drăguş va reveni astfel la echipa naţională după aproape un an. Atacantul a fost convocat pentru meciurile amicale cu Slovenia şi Moldova, din luna noeimbrie a anului trecut. La vremea respectivă, Drăguş a marcat câte un gol în ambele partide.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off Vezi toate știrile
Citește și