Închide meniul

Verdictul medicilor după accidentarea suferită de Valentin Mihăilă! Ce a păţit „eroul” României de la Lucerna

Iulian Focșăneanu Publicat: 23 iunie 2023, 16:44

Reclamă
Verdictul medicilor după accidentarea suferită de Valentin Mihăilă! Ce a păţit „eroul României de la Lucerna

Verdictul medicilor după accidentarea suferită de Valentin Mihăilă

Valentin Mihăilă a marcat două goluri în Elveţia - România 2-2 / Profimediaimages

A apărut verdictul medicilor după accidentarea suferită de Valentin Mihăilă în meciul Elveţia – România, scor 2-2, din grupa I a preliminariilor EURO 2024. Atacantul în vârstă de 23 de ani a fost „eroul” naţionalei noastre la Lucerna, cu o „dublă” de senzaţie la Lucerna.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul celor de la Parma a reuşit să egaleze de unul singur liderul grupei. A marcat în minutele 89 şi 90+2, dar nu s-a putut bucura la maximum pentru golurile sale. S-a accidentat la faza la care a marcat pentru a doua oară în poarta lui Sommer.

Verdictul medicilor după accidentarea suferită de Valentin Mihăilă

Cu o fază înainte de gol am pasat în lateral la Burcă, am simţit că mi s-a încărcat puţin muşchiul. Iar apoi, la pasa lui Moruţan şi am dat al doilea gol, înainte de gol am simţit cum m-a înţepat piciorul pe coapsă şi asta a fost„, spunea Valentin Mihăilă la finalul meciului.

În cele din urmă, după ce a ajuns pe mâna medicilor, atacantul României a aflat cât de gravă este accidentarea. Potrivit gsp.ro, Mihăilă a suferit o ruptură musculară şi are nevoie de un repaus total o perioadă cuprinsă între trei şi patru săptămâni!

Mihăilă a contrazis zvonurile că s-ar fi accidentat abia după ce s-a bucurat pe garduri, în faţa fanilor, pentru cel de-al doilea gol marcat în Elveţia. Acesta a primit deja o lovitură din cauza accidentării suferite. A ratat prezenţa la Campionatul European U21, care se dispută în România şi Georgia. Emil Săndoi l-a convocat, în locul lui Mihăilă, pe David Miculescu.

Reclamă

Valentin Mihăilă a răbufnit după dubla fabuloasă din Elveţia – România 2-2

Valentin Mihăilă a avut un discurs dur şi pentru contestatari, după ce a fost eroul naţionalei lui Edi Iordănescu.

Mă simt foarte bine, sunt fericit, dar în acelaşi timp sunt trist pentru că din nou cred că am suferit o leziune musculară pe coapsa dreaptă. Nu prea mă încântă acest lucru.

Un rezultat pe care, părerea mea, îl meritam. A doua repriză am făcut o repriză foarte bună. Îmi felicit coechipierii, echipa, suporterii pe această cale pentru că ne-au susţinut până în ultimul moment. Am crezut în şansa noastră şi am reuşit să egalăm.

Reclamă 4 / 0/3

Cred că, dacă eram bine, poate aveam noroc şi îl dădeam şi pe al treilea (n.r. a început să zâmbească). Noi am avut încredere în noi, cu toate că… majoritatea oamenilor din România nu prea au încredere în noi. Zic că suntem slabi, că e o naţională mică. Am demonstrat că… în prima repriză am jucat destul de slab, dar cu toţii ştiu că Elveţia e o forţă a Europei. A doua repriză am prins încredere. Probabil că a doua repriză s-au mai relaxat puţin şi am prins noi aripi. Vreau să fac aşa… să dau un semn, pentru că…suntem o echipă mică, cum spun toţi… dar aveţi încredere în noi, pentru că alţii nu aveţi! Dacă aveţi alţii, de ce nu chemaţi alţii?

Credeţi în noi pentru că suntem o ţară, credeţi în noi! Dacă nu am fi noi, ar fi alţii. Vreau să aveţi încredere în noi pentru că suntem o ţară. Toţi vrem la EURO. Am auzit critici pentru că ne-am bucurat că s-a anulat golul în Kosovo. Dar ce voiaţi, să plângem? Să nu ne bucurăm că se anulează golul?„, a spus Valentin Mihăilă după Elveţia – România 2-2.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV Vezi toate știrile
Citește și