Închide meniul

Veste bună pentru Edi Iordănescu! Un jucător important este apt de joc pentru primele amicale! Anunțul oficial

Alex Ioniță Publicat: 13 martie 2024, 13:55

Reclamă
Veste bună pentru Edi Iordănescu! Un jucător important este apt de joc pentru primele amicale! Anunțul oficial

Veste bună pentru Edi Iordănescu! Clubul a făcut anunțul oficial

Edi Iordănescu, pe banca echipei naționale / Profimedia Images

Veste bună pentru Edi Iordănescu. Un jucător important din echipa națională, care a contribuit la calificarea României la EURO 2024, este apt pentru amicalele din luna martie!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Primul meci de pregătire al „tricolorilor” va fi pe data de 22 martie, împotriva Irlandei de Nord. Urmează apoi un duel de senzație cu Columbia, pe „Metropolitano” din Madrid, pe 26 martie, în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY!

Veste bună pentru Edi Iordănescu! Clubul a făcut anunțul oficial

Jucătorul în cauză este Vladimir Screciu, care s-a accidentat în partida dintre FCU Craiova și Universitatea Craiova. Totuși, oficialii olteni au anunțat faptul că acesta nu a pățit nimic grav și că va reveni pe teren în cel mai scurt timp.

“În urma investigaţiilor medicale efectuate ieri, s-a constatat că Vladimir Screciu a suferit o dezorganizare fibrilară, dar fără probleme majore. Urmează ca departamentul medical al Ştiinţei să stabilească dacă Vladimir va putea face parte din lot pentru jocul cu CFR Cluj”, au anunțat oficialii de la Universitatea Craiova, pe Facebook.

Vladimir Screciu a adunat 4 selecții în echipa națională a României, toate în cadrul calificărilor pentru EURO 2024. A adunat în total 328 de minute în tricoul primei reprezentative, în partidele cu Elveția (2-2), Kosovo (2-0), Belarus (0-0) și Israel (2-1).

Reclamă

Andrei Borza, OUT de la EURO 2024! Gestul care l-a dezamăgit pe Edi Iordănescu

Andrei Borza este OUT de la EURO 2024! Gestul care l-a dezamăgit pe Edi Iordănescu a fost ieşirea în club de la Iaşi, alături de Alexandru Albu.

Andrei Borza si-a tras singur preșul de sub picioare! Acesta ar fi proverbul care i s-ar potrivi perfect lui Andrei Borza. Tânărul de 18 ani este văzut drept unul dintre cei mai talentați fundași stânga din România, cu șanse mari de a îmbrăca, pe viitor, tricoul echipei naționale. Din informațiile Antena Sport, Borza s-ar fi aflat în vederile selecționerului pentru a fi în lotul primei reprezentative pentru EURO 2024! Totul s-a schimbat însă după ieșirea „în decor” a tânărului fotbalist.

Din informațiile noastre, se pare că Borza l-a dezamăgit total pe Edi Iordănescu. Acesta ar fi discutat cu cei din conducerea Federației și și-ar fi exprimat nemulțumirea față de atitudinea lui Borza. Fundașul stânga, împreună cu Albu, au fost văzuți într-un club din Iași, imediat după ce echipa lor a pierdut, lucru care l-ar fi deranjat enorm pe selecționer.

Reclamă 4 / 0/3

„E împotriva tuturor principiilor pe care le-am impus la echipă. E inadmisibil să te comporți așa, mai ales la vârsta asta! Echipa ta pierde și ăsta e devotamentul tău? Care este respectul tău față de club, de suporteri, de antrenori și, nu în ultimul rând, față de colegii tăi!?”, ar fi spus selecționerul în discuția cu cei de la șefia Federație.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii Vezi toate știrile
Citește și