Închide meniul

Veste senzațională pentru echipa națională, anunțată de Mihai Stoichiță! Căpitanul de la Germania U17 va reprezenta România

Alex Ioniță Publicat: 29 octombrie 2023, 15:15

Reclamă
Veste senzațională pentru echipa națională, anunțată de Mihai Stoichiță! Căpitanul de la Germania U17 va reprezenta România

Mihai Stoichiţă a dat verdictul în lupta la titlu după Rapid - FCSB 4-0

Mihai Stoichiță, în timpul unui interviu / Antena Sport

Veste senzațională pentru echipa națională, anunțată de Mihai Stoichiță! Directorul tehnic al FRF a anunțat faptul că un jucător legitimat la Bayern va juca pentru echipa națională a României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este vorba despre Rareș Canea, un tânăr român născut în Mangalia, care până acum a activat la naționala de juniori din Germania. Acesta a acceptat propunerea Federației de a reprezenta țara noastră, potrivit anunțului făcut de Mihai Stoichiță!

Veste senzațională pentru echipa națională, anunțată de Mihai Stoichiță! Dezvăluirea oficialului FRF

Oficialul Federației Române de Fotbal a dezvăluit faptul că l-a invitat pe Rareș Canea la FRF, iar acesta a acceptat să reprezinte echipa națională. Mihai Stoichiță a menționat și faptul că reprezentanții Federației fac acum demersuri pentru a lua legătura cu tinerele talente care ar putea reprezenta o soluție pentru prima reprezentativă, condusă în prezent de Edi Iordănescu.

„Este vorba de un jucător de la Bayern Munchen care se numeşte Canea, român, a fost căpitanul naţionalei Germaniei la U-17. A avut o accidentare la genunchi şi în timpul recuperării l-am invitat la Federaţie pe el şi pe tatăl lui şi i-am rugat să joace pentru România. Pentru că sunt români din Mangalia.

El fiind la Bayern Munchen, iar să fii căpitanul naţionalei U-17 a Germaniei nu este puţin lucru. Vine după o intervenţie chirurgicală. Rareş Canea îl cheamă.  Joacă de mult timp la Bayern Munchen. Nu s-a născut în Germania, este din Mangalia. Am avut nişte discuţii cu el, aşa ne-a spus, că sunt şanse mari să joace pentru noi. 

Reclamă

Sunt foarte mulţi jucători interesanţi. I-am găsit şi prin America, prin Canada. Este foarte greu să îi aduci la echipa naţională, pentru că au nevoie de cel puţin o zi de acomodare la fusul orar de aici”, a spus Mihai Stoichiță, potrivit fanatik.ro.

Tânărul fotbalist, care s-a născut în anul 2009, evoluează în prezent pentru echipa a 2-a a bavarezilor. Acesta a ajuns în lotul lui Bayern în anul 2014 și, de-a lungul timpului, a evoluat pentru mai multe grupe de juniori a clubului din Germania.

Israel – România nu se mai joacă la Budapesta

„Tricolorii” lui Edi Iordănescu nu vor mai disputa parida cu selecționata din „Țara Sfântă” în capitala Ungariei. Partida dintre Israel și România este programată de data de 18 noiembrie, de la ora 21:45. Meciul reprezintă penultimul duel al primei reprezentative, din cadrul preliminariilor pentru Campionatul European din 2024.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit informațiilor oferite de digisport.ro, meciul dintre Israel și România ar putea fi mutată la Debrețin. Astfel, „tricolorii” nu vor mai disputa meciul în capitala Ungariei, așa cum a fost cazul și la partida cu Belarus.

Motivul pentru care partida nu se poate disputa în capitala Ungariei este cauzat de meciul dintre Belarus și Andorra, care se joacă tot pe data de 18 noiembrie, în Budapesta.

Sursa citată anterior anunță faptul că poliția maghiară a anunțat faptul că nu poate acoperi ambele evenimente, iar, astfel, duelul României va trebui mutat. În momentul de față, o altă variantă probabilă pentru disputarea partidei este Debrețin.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și