Închide meniul

Veste uriaşă pentru România, înainte de EURO 2024! Un star al Belgiei va rata turneul final

Alex Masgras Publicat: 6 decembrie 2023, 9:37

Reclamă
Veste uriaşă pentru România, înainte de EURO 2024! Un star al Belgiei va rata turneul final

Veste uriaşă pentru România, înainte de EURO 2024!

Jucătorii României, înaintea meciului cu Elveţia / Profimedia

Veste uriaşă pentru România, înainte de EURO 2024! Thibaut Courtois, portarul lui Real Madrid şi al naţionalei Belgiei, nu va onora convocarea la turneul final organizat de Germania la vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Starul madrilenilor este accidentat încă din luna august, atunci când a suferit o ruptură a ligamentului încrucişat anterior al genunchiului stâng.

Veste uriaşă pentru România, înainte de EURO 2024!

Anunţul a fost făcut de spaniolii de la marca.com. Portarul belgian ar putea, în teorie, să revină pe teren până la începerea turneului final, dar nu vrea să forţeze şi îşi doreşte să se pregătească aşa cum trebuie pe durata verii, pentru a fi apt 100% pentru sezonul viitor. Pe durata EURO, el ar urma să continue recuperarea la Madrid, alături de Luis Llopis, antrenorul de portari.

Situaţia lui Thibaut Courtois la naţionala Belgiei nu era cea mai bună înainte de accidentare. La ultima convocare, el s-a simţit jignit în momentul în care Romelu Lukaku a primit banderola de căpitan şi a părăsit lotul înaintea unui meci cu Estonia, meci în care portarul lui Real Madrid ar fi trebuit să joace. Acesta a considerat că el merita banderola în absenţa lui Kevin De Bruyne.

Thibaut Courtois a ajuns la Real Madrid în vara anului 2018, atunci când echipa de pe Santiago Bernabeu a plătit 35 de milioane de euro pentru transferul său de la Chelsea. Alături de madrileni, Courtois a devenit unul dintre cei mai buni portari ai lumii, iar în 2022 a ieşit pe locul 7 în clasamentul pentru Balonul de Aur. Tot în acel an, el a contribuit din plin la succesul lui Real Madrid în UEFA Champions League şi La Liga. În prezent, el este cotat la 45 de milioane de euro pe site-ul de specialitate transfermarkt.com.

Reclamă

George Pușcaș a analizat grupa de la EURO 2024 și crede în șansele naționalei. Ce a spus despre adversarii României

Atacantul celor de la Genoa, care a avut un rol decisiv în preliminariile pentru EURO 2024 este de părere că grupa României este una echilibrată și că toate naționalele prezente în aceasta au șanse la calificarea în fazele eliminatorii ale turneului. Totodată, George Pușcaș a menționat faptul că dorește să îi facă fericiți pe suporteri și ca naționala să joace, în continuare, un fotbal bun, așa cum a făcut-o în preliminarii.

„Este o grupă echilibrată, fiecare dintre aceste echipe vor să se califice. Noi trebuie să ne concentrăm la grupul nostru, cu siguranță vom încerca să îi facem fericiți pe suporteri, să ne calificăm mai departe.

Vrem să continuăm, să fim același grup unit, să continuăm creșterea pe care am inițiat-o de câțiva ani, dar și rezultatele care ne-au ajutat și ne-au dat încredere, ca și până acum”, a spus George Pușcaș, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă 4 / 0/3

Chiar dacă „tricolorii” lui Edi Iordănescu au fost criticați în permanență în preliminarii, aceștia au obținut o performanță de senzație. Echipa națională a României a terminat grupa din preliminarii fără nicio înfrângere, un lucru reușit doar de câteva selecționate, care au luat parte la această întrecere, pentru a obține „biletele” pentru calificarea la Campionatul European din Germania. Este vorba despre selecționate de top din fotbalul european, precum: Franța, Anglia, Belgia și Portugalia, dar și despre prima reprezentativă din Ungaria.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și