Închide meniul

Vești teribile pentru Edi Iordănescu! Vlad Chiricheș s-a accidentat în Cremonese – Lazio

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 18 septembrie 2022, 17:26

Vești teribile pentru Edi Iordănescu! Vlad Chiricheș s-a accidentat în Cremonese – Lazio

Transferul lui Vlad Chiricheș la Cremonese a umplut conturile unui club din România

Vlad Chiricheș, într-un meci pentru Cremonese / Profimedia

Vlad Chiricheș, căpitanul echipei naționale, a suferit o accidentare în timpul meciului Cremonese – Lazio, din etapa a șaptea din Serie A.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiricheș a început meciul ca titular, însă nu a rezistat pe teren decât 28 de minute. Românul a acuzat probleme medicale și s fost schimbat cu Bianchetti.

Vlad Chiricheș a suferit o accidentare în Cremonese – Lazio

Conform sportface.it, căpitanul României s-a plâns de dureri la coapsa dreaptă. În cazul în care accidentarea este gravă, Chiricheș ar putea rata meciurile echipei naționale cu Finlanda și Bosnia, programate pe 23 și 26 septembrie.

Vlad Chiricheș a fost titular în toate cele patru partide disputate de România în luna iunie.

75 de selecții are Chiricheș pentru echipa națională. A debutat în urmă cu mai bine de un deceniu, pe 10 august 2011, sub mandatul lui Victor Pițurcă.

Reclamă

Lotul României pentru meciurile cu Finlanda şi Bosnia

Vlad Chiricheș, ironizat după meciurile din iunie de la echipa națională

Chiricheș a avut un randament slab la precedenta acțiune a României, în luna iunie. Fotbalistul de 32 de ani s-a gândit chiar să se retragă de la națională. Agentul Victor Becali s-a amuzat atunci pe seama lui Chiricheș.

„Aaa, e vârsta înaintată? Da, sigur. Păi ăia mai uzați, gen Chiellini, care mai prelungește vreo doi ani, la 37-38 de ani… De ce? E tot fundaș. Păi joacă la un nivel. Ăla joacă 60 de meciuri și alții joacă 20. Care e mai uzat?

Nu mai există vârstă acum. Exista vârstă pe timpul când jucau Dinu, Lucescu, te lăsai la 29-30 de ani. Păi dacă unul ca Chiellini joacă la Juventus la 38 de ani, la Sassuolo trebuie să joci până la 42, nu? Sau la Cremonese. Părerea mea”, a declarat Victor Becali, potrivit digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și