Închide meniul

George Puşcaş, ironizat după România – Israel 1-1: „Zici că e Elton John! Mă aşteptam să aibă un microfon, să cânte ceva!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 10 septembrie 2023, 20:54

George Puşcaş, ironizat după România – Israel 1-1: „Zici că e Elton John! Mă aşteptam să aibă un microfon, să cânte ceva!

Sorin Cârţu l-a făcut praf pe George Puşcaş

Profimedia

George Puşcaş a fost ironizat după România – Israel 1-1 pentru look-ul său. Puşcaş a intrat pe teren în a doua repriză şi a atras atenţie prin look-ul său cu părul împletit în codiţe. Puşcaş a avut o ocazie uriaşă de a marca şi vrea să nu mai rateze nicio şansă în România – Kosovo, care va fi marţi, de la 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sorin Cîrţu nu a avut milă de atacantul naţionalei României, pe care l-a comparat cu Elton John.

George Puşcaş, ironizat după România – Israel 1-1

„Nu mă bag în modul în care arată jucătorii, cum se îmbracă, ce tatuaje şi freze îşi fac. A mai apărut o dată cu ochelarii ăia, zici că e Elton John. Mă aşteptam să aibă şi un microfon, să cânte ceva.. Nu asta este neapărat problema, cum arată. Dar eu sunt interesat de ceea ce arată pe teren. Arată pe teren că eşti fotbalist, că ai calităţi”, a spus Sorin Cârţu pentru fanatik.ro.

Florin Răducioiu, concluzie amară după România-Israel 1-1

Fostul component al echipei naționale a vorbit despre jocul elevilor lui Edi Iordănescu din partida cu Israel, încheiată la egalitate, cu scorul de 1-1. Florin Răducioiu este de părere că naționala României a fost dominată la toate capitolele de către adversari și că singurul lucru pozitiv, după meciul de pe Arena Națională, este rezultatul.

„Sunt foarte dezamăgit, am fost dominați la aproape toate capitolele. Am văzut teamă la jucătorii noștri, asta m-a dezamăgit foarte mult.

Reclamă

N-am putut să jucăm. Am fost dominați clar, singura notă pozitivă e rezultatul. Per total sunt foarte dezamăgit, naționala ne-a oferit puține lucruri la nivel de joc.

Suntem foarte modești, nu legăm 4 pase, habar nu avem de fotbal! Nu am existat pe teren în repriza a doua!”, a spus Florin Răducioiu, potrivit primasport.ro.

După acest rezultat, România se menține pe locul al 2-lea în Grupa I, în preliminariile pentru EURO 2024. Pe primul loc este Elveția, cu 11 puncte. „Tricolorii” lui Edi Iordănescu au obținut, până în momentul de față, 9 puncte, în timp ce locul al 3-lea este ocupat de Israel, cu 8 puncte.

Reclamă 4 / 0/3

Locurile 4 și 5 sunt ocupate de Belarus și Kosovo, cu câte 4 puncte obținute în cele 5 meciuri jucate până acum. Ultima poziție este ocupată de Andorra, care a obținut doar două puncte.

Florin Răducioiu l-a făcut praf pe George Pușcaș

După meciul cu Israel, fostul atacant al echipei naționale a vorbit și despre George Pușcaș. Florin Răducioiu a analizat singura mare ocazie a „tricolorilor” din actul secund, atunci când Pușcaș a ratat dintr-o poziție foarte bună. De asemenea, fostul atacant a profitat de ocazie și a glumit pe seama fotbalistului legitimat la Genoa, având în vedere noua tunsoare a acestuia.

„Pușcaș acolo trebuia să dovedească că e jucător cu personalitate. Acolo trebuia să înscrie. Noi nu avem jucători de mare calitate.

Senzația era că puteam lua gol de la un moment la altul. Ne-au dominat. Vorbim de un 67-70% posesie pentru Israel. În ciuda acestei dominări absolute, am avut această ocazie a lui Pușcaș, cu codițe împletite, care ar fi trebuit să rupă mingea. Dau vina pe acele codițe împletite. Fac o glumă. D-asta spun, în momentele cheie trebuie să marcheze golul câștigător.

Echipa asta e ciudată. Nu reușesc să o analizez. Încerc să mă apropii de adevăr, dar nu am ce să analizez. Continuăm pe acest trend negativ de noroc, de rezultate importante prin joc foarte modest. Scopul scuză mijloacele, suntem pe loc de calificare, dar nu cred că va mai dura atât de mult acest noroc. Rămânem dezamăgiți de joc. Trebuia să câștigăm, indiferent cum s-ar fi obținut”, a mai spus Răducioiu, pentru sursa citată anterior.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
27
apr.
22:42
Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”
27
apr.
22:31
FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României
Vezi toate știrile
Citește și