Închide meniul

Victor Piţurcă a anunţat ce fotbalist de top poate rata convocarea la EURO 2024: „Situaţia e delicată. Ar fi imposibil”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 16 februarie 2024, 8:41

Victor Piţurcă a anunţat ce fotbalist de top poate rata convocarea la EURO 2024: „Situaţia e delicată. Ar fi imposibil

Victor Piţurcă a anunţat ce fotbalist de top poate rata convocarea la EURO 2024

Naţionala României, înainte de meciul cu Elveţia, din preliminariile EURO 2024 / Profimedia

Victor Piţurcă a anunţat ce fotbalist de top poate rata convocarea la EURO 2024. România s-a calificat la turneul final organizat de Germania în această vară după ce a încheiat pe primul loc grupa de calificare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din nefericire pentru selecţionerul Edi Iordănescu, mai mulţi jucători care au contribuit din plin la calificarea României nu prind minute la echipele de club.

Victor Piţurcă a anunţat ce fotbalist de top poate rata convocarea la EURO 2024

Radu Drăguşin şi Horaţiu Moldovan s-au transferat în această iarnă la Tottenham, respectiv Atletico Madrid. Dacă fundaşul a prins câteva minute pentru Spurs, fostul portar de la Rapid nu a debutat încă în echipa lui Diego Simeone. Tocmai din acest motiv, Piţurcă este de părere că va fi imposibil pentru Horaţiu Moldovan să prindă EURO 2024, dacă nu va fi titular.

În ceea ce îl priveşte pe Drăguşin, Piţurcă este convins că fundaşul român va prinde minute la Tottenham, chiar dacă este de părere că ar fi primit mai multe şanse de joc dacă ar fi mers la Bayern Munchen:

„Situația lor este diferită. La Moldovan e chiar mai delicată și, după părerea mea, dacă el nu va juca deloc, ar fi chiar imposibil să mai fie chemat la lot. Eu așa cred, dacă va continua să fie eterna rezervă a lui Oblak. Pentru că e clar, cât timp portarul titular al lui Atletico e valid, nu poate să-i ia locul. Iar postul de portar este foarte dificil și important.

Reclamă

La el (n.r. – Drăgușin) e altceva, e jucător de câmp, e și foarte puternic fizic. În plus, el a mai jucat, chiar dacă foarte puțin. Mă uitam la Lazio – Bayern și mă gândeam că poate la nemți ar fi avut șanse mai mari să evolueze mai mult, mai repede. Dar eu sunt convins că Drăgușin va prinde echipa la Tottenham.

Important e și cum va juca, de ce anume îi va cere antrenorul. L-am urmărit și în Italia, el e mai bun dacă intră stoper stânga, nu dreapta. Totul e ca atunci când va intra titular să nu greșească, să nu mai poată fi scos din echipă.

Până la urmă, sunt niște păreri personale. Poate că selecționerul Edward Iordănescu gândește altfel. El îi știe mai bine și normal că va avea decizia finală”, a declarat Victor Piţurcă, potrivit gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Victor Piţurcă a sărit în apărarea lui Cristi Tănase

Victor Piţurcă, fostul selecţioner al României, i-a luat apărarea fostului său jucător. Piţurcă l-a pus la zid pe paznicul care l-a filmat pe „Dodel”, în loc să îl ajute şi a dat ca exemplu jucătorii din Anglia care consumă alcool, dar nu sunt filmaţi:

„Viața a luat-o razna în România. Dar Cristi, până la urmă, ce a făcut acum? A fost la un șpriț și a băut mai mult. Oricui i se poate întâmpla asta. El a greșit și că a dat explicații în presă.

Dar am văzut ce a făcut acel paznic. Cum și-a permis să îl filmeze în fața ușii casei sale?! L-a prins într-un moment în care era slab, dar ar fi meritat să-l ia de guler. El era acolo să protejeze locatarii, nu să-i pândească, să-i filmeze! Cristi a recunoscut că era beat. Dar știți că în Anglia sunt jucători care beau 3-4 sticle de whisky odată?! Și nu îi mai filmează nimeni”, a declarat Victor Piţurcă, potrivit gsp.ro.

Victor Piţurcă a dezvăluit că Tănase avea astfel de escapade şi în perioada în care era jucător, dar consideră că este normal ca fotbaliştii să iasă şi ei cu prietenii în oraş, mai ales că „Dodel” era primul a doua zi la antrenamente:

„Da, atunci, ca antrenor al lui, trebuia să intervin, să-l mai țin în frâu. Dar chiar dacă mai pierdea câte o noapte, a doua zi era primul la antrenamente. Da, mai ieșeau și ei cu prietenii, dar cine nu face asta?! Se întâmpla oricui”, a mai spus fostul selecţioner.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
27
apr.
22:42
Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”
27
apr.
22:31
FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României
Vezi toate știrile
Citește și