Închide meniul

Victor Pițurcă „distruge” un jucător titular în ultimul joc al naționalei: „Nivelul este prea mare pentru el”!

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 iunie 2021, 9:08

Victor Pițurcă „distruge un jucător titular în ultimul joc al naționalei: „Nivelul este prea mare pentru el!

Victor Pițurcă a ieșit din calculele lui Răzvan Burleanu

AS.ro

Victor Pițurcă „distruge” un jucător al naționalei. Este vorba despre Deian Sorescu. Fostul selecționer crede că „nivelul de la națională este prea mare pentru el”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Victor Pițurcă „distruge” un jucător

Pițurcă susține că Sorescu nu poate fi folosit pentru compartimentul defensiv. Jucătorul lui Dinamo este considerat mai bun pe partea ofensivă.

Sorescu nu a fost rău, dar nu mi se pare un fundaș dreapta viabil pentru echipa națională.

Sigur, cu Georgia poate să o facă, dar s-a văzut că nivelul este prea mare și în condițiile astea.

Sorescu poate să joace ca la Dinamo, mai sus, în linia de atac. E mai tehnic, mai bun pe atac, decât defensiv„, a declarat Victor Pițurcă la Digi Sport.

Reclamă

Victor Pițurcă, dezamăgit de jocul echipei naționale

Victor Piţurcă a spus că nu i-a plăcut nimic la echipa naţională. Fostul selecţioner s-a arătat dezamăgit de jocul prestat de tricolori. Piți consideră că la echipa națională primează doar rezultatul.

Aici e vorba de fotbal, la echipa naţională trebuie să intri pe teren şi să câştigi. Suporterii români vor ca echipa naţională care îi reprezintă să câştige. Pe mine nu mă interesează progresul, nu mă interesează cum a jucat, nu mă interesează nimic, mă interesează doar rezultatul. În acest moment, pe planeta asta, depinzi de rezultat.

Nu vreau să intru în discuţii tehnico-tactice, pentru că nu vreau să deranjez selecţionerul. Comentarii în acest sens nu vreau să fac prea multe, pentru că nu mi se pare normal, eu, fost selecţioner atâţia ani. Nu mi-a plăcut nimic. Ce să-mi placă? Au fost momente când ne-am creat câteva ocazii”, a mai spus Pițurcă la Digi Sport.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Cine este jucătorul criticat de Victor Pițurcă
  • România – Georgia 1-2

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și