Închide meniul

Victor Piţurcă, surprins de deciziile lui Emil Săndoi la naţionala de tineret: „Dacă nu joacă, înseamnă că avem o problemă”

Alex Masgras Publicat: 26 iunie 2023, 20:45

Reclamă
Victor Piţurcă, surprins de deciziile lui Emil Săndoi la naţionala de tineret: „Dacă nu joacă, înseamnă că avem o problemă

Victor Piţurcă a dezvăluit motivul incredibil pentru care nu merge la meciurile CSA Steaua

Victor Piţurcă / Hepta

Victor Piţurcă, surprins de deciziile lui Emil Săndoi la Campionatul European U21. Fostul selecţioner al naţionalei mari nu a putut înţelege de ce Mazilu nu a fost utilizat mai mult în meciurile cu Spania şi Ucraina.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România U21 a pierdut primele două meciuri de la turneul final pe care îl organizează alături de Georgia. Echipa lui Săndoi a pierdut meciul cu Spania, scor 0-3, după care a pierdut şi cu Ucraina, scor 0-1, fiind eliminată din competiţie încă dinaintea ultimului meci din faza grupelor, cu Croaţia.

Victor Piţurcă, surprins de deciziile lui Emil Săndoi la naţionala de tineret: „Dacă nu joacă, înseamnă că avem o problemă”

Victor Piţurcă este de părere că Adrian Mazilu de la Farul Constanţa a fost cel mai bun jucător din Liga 1 sezonul trecut şi că acesta nu ar fi trebuit să lipsească din primul 11 al lui Emil Săndoi. De asemenea, fostul selecţioner nu înţelege de ce jucătorii echipei de tineret au fost copleşiţi de presiune, în condiţiile în care la acest nivel de vârstă nu ar trebui să exsite presiune.

„Dacă nu joacă Mazilu la echipa națională de tineret, înseamnă că avem o problemă sau că avem jucători prea valoroși. Mazilu a fost cel mai bun jucător din Liga I, iar aici am un semn mare de întrebare. O avea problemele Mazilu cu Săndoi.

La naționala U21 nu trebuie să fie presiune, sunt jocuri de verificare și cele de la turneul final, pentru că ei trebuie să facă pasul la echipa mare”, a declarat Victor Pițurcă, potrivit sptfm.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Emil Săndoi i-a răspuns lui Ciprian Marica: „Mă bucur că îmi puneţi această întrebare”

La conferinţa de presă premergătoare partidei dintre Croaţia şi România, partidă fără miză pentru cele două echipe, Emil Săndoi i-a dat replica lui Marica.

Ciprian Marica nu a înţeles de ce Farul Constanţa a avut doar trei jucători convocaţi şi de ce fotbalişti precum Andrei Borza sau Adrian Mazilu, campioni cu formaţia de pe malul mării, au prins prea puţine minute în primele două meciuri de la turneul final.

„Echipa noastră a avut de fiecare dată în componență jucători de la primele clasate. A fost Louis Munteanu, de la Farul, care a jucat tot campionatul. Borza a fost prezent la prima partidă, a jucat titular. Mazilu a intrat 20 de minute. Poate pe undeva mă bucur că îmi puneți această întrebarea asta.

Reclamă

Borza și Mazilu sunt doi jucători cu perspective fantastice, dar sunt născuți în 2005. Uitați-vă la meciul cu Spania. Spania a avut în componență un singur jucător 2003, pe care l-a schimbat la pauză cu un jucător 2000, și doi jucători 2001. Toți ceilalți au fost născuți în 2000.

Noi avem niște probleme de ordin fizic. Dacă pe lângă aceste probleme, mai adăugăm și o diferență de vârstă va fi complicat”, a declarat Emil Săndoi, la conferinţa de presă.

Recomandări

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
20:55

Franţa – Polonia 1-1 şi Olanda – Austria 2-3! ȘOC în Grupa D! Austriecii, pe primul loc. Cum arată clasamentul final

20:46

VideoAdam Nemec, verdict înainte de Slovacia – România: „Ar fi un rezultat excelent!” Ce a spus despre Florinel Coman

19:56

Slovacia – România, LIVE TEXT miercuri, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

19:40

„Am avut discuții!” Giovanni Becali, anunțul momentului despre Dennis Man și Valentin Mihăilă!

19:26

„Să nu ne culcăm pe o ureche!” Viorel Moldovan, avertisment pentru România, înaintea duelului cu Slovacia

19:21

Dinamo și-a stabilit programul pentru cantonamentul din Slovenia! Câte amicale vor disputa „câinii” lui Zeljko Kopic

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 Portugalia – Cehia 2-1. Portughezii au marcat golul victoriei în prelungirile meciului. Debut cu dreptul pentru Ronaldo la EURO 6 Ce cotă incredibilă are România la calificarea în „optimile” EURO 2024. Tricolorii, lideri în Grupa E după ce au umilit Ucraina
Citește și