Închide meniul

Viitorul selecționer al naționalei României a fost dezvăluit! Chiar fratele său l-a dat de gol pe internet

Dragoș Vasile Publicat: 12 decembrie 2021, 23:39

Reclamă
Viitorul selecționer al naționalei României a fost dezvăluit! Chiar fratele său l-a dat de gol pe internet

România a aflat când va juca meciurile din Liga Naţiunilor

Profimedia

Dan Petrescu, viitorul selecționer al naționalei României

FRF a căutat un nou selecţioner după ce contractul lui Mirel Rădoi a expirat la finele lunii trecute. Adrian Mutu era favorit să preia cârma naţionalei, însă fratele lui Dan Petrescu, Vali, a făcut un anunţ surprinzător pe reţelele de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acesta a postat o fotografie în care apare alături de Mirel Rădoi şi fratele său, descrierea fiind sugestivă „fostul și viitorul selecționer”.

„Bursucul” se află în prezent sub contract cu CFR Cluj şi a anunţat că va oferi un răspuns final celor de la FRF după confruntarea cu FC Argeş, programată pe 19 decembrie.

Mihai Stoichiţă: „Până în data de 20 o să avem selecționer”

Naţionala României a ajuns fără selecţioner după ce lui Mirel Rădoi i-a expirat contractul cu Federaţia la finalul lunii noiembrie. Deşi cei de la FRF aşteaptă un răspuns şi de la Dan Petrescu, se pare că favorit să preia naţionala este Adrian Mutu.

„Aveți răbdare, nu rămânem fără selecționer, stați liniștiți! S-ar putea să fie după tragerea la sorți, în orice caz, până în data de 20 o să avem selecționer, nu are sens să discutăm acum.

Reclamă
Reclamă 4

Propunerile au fost făcute în cadrul comisiei tehnice acum ceva vreme și ați văzut cu cine s-a discutat, nu e un secret. Aștept toate răspunsurile, da”, a spus Mihai Stoichiță, la finalul meciului dintre Voluntari şi Craiova.

Mircea Rednic, nervos pe decizia șefilor FRF. Reacție antologică

Antrenorul lui Dinamo, Mircea Rednic, a avut o reacție sugestivă când a fost întrebat despre numele posibilului nou selecționer al echipei naționale a României. „Puriul” susține că șefii FRF știu deja cine va sta pe banca tricolorilor.

Rednic nu este însă mulțumit de alegerea făcută de Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță. „Puriul” și-ar fi dorit un selecționer cu experiență, dar, suștine el, FRF a făcut exact opusul și a ales un selecționer care să se supună ordinelor.

Reclamă

„Eu zic că deja e ales selecționerul, o să vedeți, normal ar trebui unul cu experiență, nu știu dacă o să accepte cei de la Federație, pentru că nu or să poată să se mai implice. Eu cred că n-o să fie un antrenor pe care ni-l dorim”, a spus Mircea Rednic, într-o conferință de presă.

Recomandări

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
17:10

VIDEOCalificările pentru cursa de sprint în Marele Premiu al Austriei sunt în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY de la ora 17:30

17:10

VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 28 iunie

17:01

„E frustrat!” Dumitru Dragomir a auzit că Ladislau Boloni nu a fost impresionat de calificarea României și a răbufnit

16:43

„Ne supraestimăm!” Virgil van Dijk, semnal de alarmă înainte de România – Olanda! Mesaj direct fani

16:30

VIDEOCalificările din Formula 2 ale Marelui Premiu al Austriei au fost live, în AntenaPLAY! Dennis Hauger a obţinut pole-position-ul

16:29

„Încă mai avem treabă aici!” George Puşcaş, mesaj de luptă înaintea duelului României din optimile EURO 2024: „Nu ne e teamă!”

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist
Citește și