Închide meniul

Viorel Moldovan a anunțat care e românul ”cu 10 clase peste Gvardiol”! ”Ține apărarea în spate”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 9 octombrie 2023, 9:20

Viorel Moldovan a anunțat care e românul ”cu 10 clase peste Gvardiol”! ”Ține apărarea în spate”

Viorel Moldovan a avut un mesaj direct pentru patronii echipelor din România. Ce le-a cerut fostul atacant al naţionalei

Viorel Moldovan, la finalul unui meci / Hepta

Viorel Moldovan a anunțat care e românul ”cu 10 clase peste Gvardiol”. Fostul atacant al naționalei României susține că Radu Drăgușin îl depășește la toate capitolele pe fundașul lui Manchester City, mai puțin la cel al cotei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Drăgușin e cotat la 8 milioane de euro, în timp ce croatul pentru care campioana din Premier League a plătit 90 de milioane de euro are o cotă de 75 de milioane de euro.

Viorel Moldovan a anunțat care e românul ”cu 10 clase peste Gvardiol”!

Chiar și așa, Moldovan crede că Drăgușin s-a impus deja ca un lider la Genoa, în contextul în care Josko Gvardiol nu s-a adaptat încă la nivelul de viteză și forță din Premier League.

”Drăguşin e 10 clase peste Gvardiol în momentul de faţă! Eu aşa văd. Îl foloseşte şi fundaş stânga (n.r.- pe Gvardiol). Cu ce e mai bun Gvardiol decât Drăguşin?

Atât! (n.r.- că e dintr-o piaţă croată mult mai puternică decât cea românească). A ajuns să fie element principal la Genoa şi să ţină apărarea în spate!”, a spus Moldovan, citat de primasport.ro.

Reclamă

Radu Drăguşin, elogiat de presa italiană după Genoa – Milan 0-1

Presa din Italia l-a lăudat din nou pe Radu Drăgușin și după meciul cu Milan, pierdut 0-1. Românul a fost stâlpul apărării și a fost la un pas de gol în prelungirile partidei.

Pianeta Genoa l-a declarat pe Radu Drăguşin cel mai bun jucător de pe teren. I-a dat nota 7 fundaşului român pentru prestaţia din meciul pierdut la limită de Genoa cu Milan.

„Drăgușin, cel mai bun jucător de pe teren. A fost aproape de gol cu un șut cu piciorul stâng, a fost atent la fiecare mingea și a câștigat toate duelurile. De netrecut în această seară”, au scris jurnaliştii italieni.

Reclamă 4 / 0/3

Drăguşin a fost notat cu 7 şi de Gazzetta dello Sport. „Excelent, a ridicat un gard în jurul lui Pulisic. A fost aproape să înscrie un gol. Pentru un jucător plătit cu 40.000 de euro de Juve, nu-i rău”, a scris cunoscuta publicaţie italiană.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și