Închide meniul

Radu Drăguşin, elogiat de presa italiană după Genoa – Milan 0-1! O publicaţie l-a declarat omul meciului

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 8 octombrie 2023, 23:06

Radu Drăguşin, elogiat de presa italiană după Genoa – Milan 0-1! O publicaţie l-a declarat omul meciului

Radu Drăguşin, elogiat de presa italiană după Genoa - Milan 0-1

Radu Drăguşin, în meciul Genoa - AC Milan 0-1 / Profimedia Images

Radu Drăguşin a fost elogiat de presa italiană după Genoa – Milan 0-1. Fundaşul naţionalei a primit note mari în toate publicaţiile italiene după prestaţia din meciul de acasă cu echipa antrenată de Stefano Pioli.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A fost un meci nebun la Genoa. Ambii portari au fost eliminaţi, iar Giroud, intrat în poartă, l-a blocat pe George Puşcaş atunci când atacantul român a avut o ocazie mare de a marca.

Radu Drăguşin, elogiat de presa italiană după Genoa – Milan 0-1

Pianeta Genoa l-a declarat pe Radu Drăguşin cel mai bun jucător de pe teren. I-a dat nota 7 fundaşului român pentru prestaţia din meciul pierdut la limită de Genoa cu Milan.

Drăgușin, cel mai bun jucător de pe teren. A fost aproape de gol cu un șut cu piciorul stâng, a fost atent la fiecare mingea și a câștigat toate duelurile. De netrecut în această seară”, au scris jurnaliştii italieni.

Drăguşin a fost notat cu 7 şi de Gazzetta dello Sport. „Excelent, a ridicat un gard în jurul lui Pulisic. A fost aproape să înscrie un gol. Pentru un jucător plătit cu 40.000 de euro de Juve, nu-i rău”, a scris cunoscuta publicaţie italiană.

Reclamă

S-a lipit de Jovic ca un timbru poștal”, l-a lăudat şi Corriere dello Sport pe Drăguşin, notându-l cu 6.5. A fost cea mai mare notă acordată unui jucător al „grifonilor”.

Pe sofascore.ro, Drăguşin a primit nota 7.3 pentru evoluţia lui, a doua cea mai mare din tabăra „grifonilor”. Doar atacantul Albert Gudmundsson a primit o notă mai mare, 7.4.

George Puşcaş, analizat în Gazzetta dello Sport după Genoa – AC Milan: „Cel mai slab!”

George Puşcaş a fost analizat în publicaţia Gazzetta dello Sport, după duelul dintre Genoa şi AC Milan. Atacantul român a fost trimis în teren pe final de joc, şi a ratat şansa de a egala, deşi poarta „diavolilor” era apărată de Olivier Giroud, după eliminarea lui Mike Maignan.

Reclamă 4 / 0/3

George Puşcaş a început ca rezervă duelul dintre Genoa şi AC Milan, şi a fost trimis în teren de Gilardino în minutul 90+1, în locul lui Haps.

În minutul 90+9, Mike Maignan a văzut direct cartonaşul roşu după fault dur comis asupra lui Ekuban, şi a fost înlocuit între buturi de vârful Olivier Giroud.

Puşcaş a avut o ocazie imensă în prelungiri, fiind oprit în cele din urmă de Giroud. După meci, atacantul naţionalei României a fost analizat în presa din Italia. Jurnaliştii italieni l-au catalogat ca fiind „cel mai slab de pe teren”, notându-l cu 5,5.

„Cel mai slab. Intră în prelungiri însă meciul se desfășoară pe lângă el: o minge bună în careu îi este suflată de Giroud care, deși a intervenit bine, nu s-a născut cu mănuși în mână”, au notat jurnaliştii italieni de la Gazzeta dello Sport.

Scene incredibile în Genoa – AC Milan 0-1. Ambii portari au fost eliminaţi

Au fost scene incredibile în meciul Genoa – AC Milan, scor 0-1, din etapa a 8-a din Serie A. Ambii portari au fost eliminaţi şi a fost nevoie de 14 minute de prelungiri. Radu Drăguşin şi George Puşcaş au jucat pentru gazde.

În minutul 96, Mike Maignan a avut o intervenţie în afara careului. A intrat „la rupere”, a respins mingea, dar l-a pus la pământ pe Ekuban. Arbitrul a lăsat iniţial jocul să continue, dar a fost anunţat să revadă faza. A urmărit reluările şi a decis să îl elimine pe portarul lui AC Milan.

Genoa a primit o lovitură liberă din marginea careului advers, iar Giroud a intrat între buturi. Gudmundsson şi-a asumat răspunderea şi a încercat să surprindă şi a şutat în forţă, pe jos, în minutul 90+12. Drăguşin a fost aproape să devieze mingea în poartă, dar balonul a lovit transversala.

Reclamă

Imadiat după, la un corner, a urcat în careu şi portarul gazdelor. Martinez a încercat să oprească un adversar să degajeze şi a intrat cu talpa la picioarele lui. A fost şi el eliminat.

Josep Martinez i-a pus în braţe tricoul fundaşului român, dar Drăguşin a refuzat să fie portar de conjunctură. Genoa a mai avut o schimbare, astfel că a fost trimis pe teren Nicola Leali. La ultima fază, George Puşcaş putea fi salvator. Giroud a intervenit însă şi i-a „suflat” mingea de la picioare.

 

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB Vezi toate știrile
Citește și