Închide meniul

Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 28 martie 2024, 23:01

Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine

Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"

Viorel Moldovan, în timpul unui meci / Hepta

Viorel Moldovan a avun un sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu. Andrei Borza a călcat strâmb în urmă cu o lună, atunci când a ieşit în club cu Alexandru Albu, chiar după înfrângerea suferită de Rapid pe terenul lui Poli Iaşi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tânărul de 18 ani a fost apoi exclus din lot de Cristiano Bergodi şi a fost mustrat de selecţionerul Edi Iordănescu, cel care nu l-a menajat deloc.

Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”

Viorel Moldovan a avut însă un mesaj pentru Andrei Borza. Fostul internaţional crede în potenţialul fundaşului de 18 ani şi consideră că putea să fie o soluţie pentru selecţioner:

„La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine. Poate se trezeşte şi se pune pe treabă. Calităţi are foarte bune. Eu cred în potenţialul acestui jucător. A demonstrat la Gică Hagi, a câştigat campionatul.

Trebuie să lase orice altă preocupare şi să se pună pe treabă. Îl puteai lua în considerare pentru EURO dacă se ţinea de treabă.

Reclamă

E tânăr şi e posibil să nu facă faţă presiunii, dar putea fi o soluţie, de ce nu?”, a declarat Viorel Moldovan, la orangesport.ro.

Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi

Borza a recunoscut că a greşit şi că înţelege supărarea lui Edi Iordănescu şi vrea să uite cât mai repede evenimentele care au avut loc la Iaşi:

„S-a întâmplat acum o lună. Îmi pare rău, e primul interviu de atunci.

Reclamă 4 / 0/3

Îmi pare rău pentru staff, pentru colegi, pentru conducere, pentru suporteri. Vreau să uit cât mai repede acel episod. Am făcut o greșeală, iar acum vreau să mă gândesc la prezent și la viitor.

Îl înțeleg (n.r – pe Edi Iordănescu). Nu ai voie să faci așa ceva dacă vrei la echipa națională. Îmi pare nespus de rău și față de dumnealui. Eu vreau să muncesc și să arăt tuturor că sunt cel mai bun. Sunt tânăr. Până acum, da, e cel mai mare regret al meu și îmi pare nespus de rău.

Sunt la început de carieră, joc de doi ani la echipe de seniori. Mă vedeam foarte sus și, așa cum am urcat, am coborât extrem de rapid”, a declarat Andrei Borza, la conferinţa de presă premergătoare meciului dintre Universitatea Craiova şi Rapid.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și