Închide meniul

Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 28 martie 2024, 16:39

Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi

Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi

Andrei Borza, în timpul meciului CFR Cluj - Rapid / Profimedia

Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Înaintea meciului amical cu Columbia, selecţionerul nu i-a menajat pe fundaşii stânga din România. Nici Andrei Borza nu a scăpat, el fiind implicat în urmă cu câteva săptămâni într-un scandal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După înfrângerea cu Poli Iaşi, Andrei Borza a mers în club alături de Alexandru Albu. Fundaşul giuleştenilor a fost mustrat şi de selecţioner, iar acum a vorbit despre acel episod.

Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi

Borza a recunoscut că a greşit şi că înţelege supărarea lui Edi Iordănescu şi vrea să uite cât mai repede evenimentele care au avut loc la Iaşi:

„S-a întâmplat acum o lună. Îmi pare rău, e primul interviu de atunci.

Îmi pare rău pentru staff, pentru colegi, pentru conducere, pentru suporteri. Vreau să uit cât mai repede acel episod. Am făcut o greșeală, iar acum vreau să mă gândesc la prezent și la viitor.

Reclamă

Îl înțeleg (n.r – pe Edi Iordănescu). Nu ai voie să faci așa ceva dacă vrei la echipa națională. Îmi pare nespus de rău și față de dumnealui. Eu vreau să muncesc și să arăt tuturor că sunt cel mai bun. Sunt tânăr. Până acum, da, e cel mai mare regret al meu și îmi pare nespus de rău.

Sunt la început de carieră, joc de doi ani la echipe de seniori. Mă vedeam foarte sus și, așa cum am urcat, am coborât extrem de rapid”, a declarat Andrei Borza, la conferinţa de presă premergătoare meciului dintre Universitatea Craiova şi Rapid.

Edi Iordănescu, dezlănţuit la adresa lui Andrei Borza: „Să-şi pună ordine în viaţa personală! Eu nu accept aşa ceva!”

Edi Iordănescu, selecţionerul României, i-a transmis tânărului fundaş stânga de la Rapid că trebuie să îşi pună ordine în viaţa personală şi că nu accepte escapade la echipa naţională. Borza a fost în mijlocul unui scandal la Rapid, după ce a petrecut alături de Alexandru Albu într-un club din Iaşi.

Reclamă 4 / 0/3

Mai mult, Edi Iordănescu i-a criticat pe majoritatea fundaşilor stânga care pot fi chemaţi la naţionala României.

„Avem trei fundași de picior stâng în Liga 1, îi monitorizăm, dar aștept mai mult. Andres Dumitrescu a făcut pasul în străinătate, dar a revenit rapid în România (nr. a fost la Slavia Praga și s-a întors la Sepsi). M-a supărat. Mi-aș fi dorit să se impună, să-și câștige un loc, chiar dacă nu evolua constant.

Opruț? Îl avem cu noi. La fel, a jucat un meci acolo, a revenit în România. Talent și potențial au, dar de ce revin atât de repede înapoi în România? Ne-am calificat cu mulți jucători cu probleme, da. Avem și alții pe care-i monitorizăm, Borza, Țicu…

Borza să-și pună ordine în viața personală, înainte de a veni la națională. Eu nu accept gesturi de genul respectiv. Rapid a cheltuit bani mulți la transfer, este un club bine structurat, cu o mentalitate corectă, dar eu nu voi accepta niciodată asemenea episoade la națională.
Când pierzi, suferi, analizezi, stai alături de coleg, pui capul pe umărul celui din stânga, data viitoare el pe al tău, stai și vezi, responsabil, ce-ai greșit. Înainte de a mai vorbi de partea lui sportivă, să vedem ce vrea el de la cariera lui.

Țicu și el a avut contact cu echipa națională, îl monitorizăm. Dacă am ajuns să jucăm un amical cu Cristi Manea în partea stângă, înseamnă că nu sunt mulțumit cu ceea ce oferă alții în partea stângă în acest moment”, a spus Edi Iordănescu.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:00 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” Vezi toate știrile
Citește și