Închide meniul

Vlad Chiricheș, cerut la echipa națională pentru EURO 2024: „Valoarea lui e incontestabilă!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 24 martie 2024, 9:08

Vlad Chiricheș, cerut la echipa națională pentru EURO 2024: Valoarea lui e incontestabilă!”

Unde a fost surprins Vlad Chiricheș, imediat după Farul - FCSB

Vlad Chiricheş, în tricoul FCSB - Hepta

Vlad Chiricheș a fost cerut la echipa națională, pentru EURO 2024. Gabi Torje este convins că valoarea fundașului de la FCSB este una incontestabilă și a subliniat că acesta ar fi de ajutor oricând la națională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vlad Chiricheș a fost accidentat din luna august, după un meci cu UTA, iar de atunci nu a mai bifat niciun meci oficial.

Vlad Chiricheș, cerut la echipa națională pentru EURO 2024

Gabi Torje a fost coleg cu Vlad Chiricheș la echipa națională, în urmă cu mai mulți ani, și a avut doar cuvinte de laudă la adresa acestuia. Mijlocașul consideră că deși fundașul a stat „pe bară” destul de multe luni, ar putea ajuta echipa națională la EURO.

Torje a mai mărturisit că și lui Edi Iordănescu îi va fi greu să aleagă jucătorii care vor merge în Germania, la EURO 2024.

A stat destul de mult timp, dar valoarea lui e incontestabilă. Nu ar fi rămas atât timp în străinătate, a fost căpitanul naționalei, a fost la turneul final în 2016.

Reclamă

Eu cred că poate fi oricând de folos echipei naționale. E greu să fii selecționer, sunt foarte mulți jucători propuși, e greu să alegi 25 în lot, 11 să-i bagi pe teren”, a declarat Gabi Torje, conform digisport.ro.

Vlad Chiricheş, convins că poate prinde lotul României la EURO 2024

Vlad Chiricheş este convins că poate prinde lotul României la EURO 2024. Fundaşul central în vârstă de 34 de ani ani a anunţat care este planul prin care speră să îl convingă pe ultima sută de metri pe Edi Iordănescu.

Chiricheş trage tare pentru a-şi recâştiga locul în primul 11 la liderul Ligii 1. E sigur că, dacă va juca în meciurile rămase ale FCSB-ului, din play-off, ar putea fi convocat de Edi Iordănescu la turneul final.

Reclamă 4 / 0/3

„Cumva după ce m-am operat, mi-am trasat două obiective mari. E important acum să revin, să joc şi sper la final să pot spune că le-am îndeplinit. (n.r. – te referi la naţională) Da, nu mă ascund că îmi doresc să joc la naţională, e important să revin acum şi să joc restul meciurilor, apoi vedem ce decizie se va lua.

Din câte îmi aduc aminte, în perioada 2016 nici eu nu jucam foarte mult la echipa de club, dar la turneul final m-am simţit ca şi cum aş fi jucat. Cred că ideea de prezenţă la un Campionat European îţi dă suflu, îţi dă împlinire şi te ajută să dai tot ce ai mai bun în momentul ăla.

Sunt sigur că naţională m-a ajutat foarte mult în cariera mea, de la Piţurcă, care m-a chemat când eram la Pandurii, nimeni altcineva n-ar fi făcut-o. Şi continuitatea cu Iordănescu, Contra, Daum, Rădoi. Au fost oameni care au avut încredere în mine şi m-au ajutat foarte mult. Şi, normal ca şi statutul meu de la naţională m-a ajutat în multe momente să am oferte de la echipe importante, din Italia, Anglia, sunt sigur că m-a ajutat foarte mult naţionala„, a declarat Vlad Chiricheş la orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis Vezi toate știrile
Citește și