Închide meniul

Vlad Chiricheş se operează pentru a fi apt la EURO 2024. Mihai Stoica îl vede direct titular: „Vine şeful!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 noiembrie 2023, 16:44

Reclamă
Vlad Chiricheş se operează pentru a fi apt la EURO 2024. Mihai Stoica îl vede direct titular: „Vine şeful!

Vlad Chiricheş se operează pentru a fi apt la EURO 2024

Vlad Chiricheş, în timpul unui interviu / AntenaSport

Vlad Chiricheş nu mai scapă de probleme şi se operează pentru a fi apt de joc la EURO 2024. Fundaşul central în vârstă de 34 de ani a plecat în Finlanda, la un cunoscut medic, pentru a suferi o nouă intervenţie chirurgicală. Ar putea reveni abia peste trei luni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica a anunţat că internaţionalul român ar putea să o ajute pe FCSB abia în meciurile din play-off. Totuşi, oficialul liderului Ligii 1 asigură că Chiricheş ar putea fi titular, în defensiva naţionalei României, la Europeanul de anul viitor.

Vlad Chiricheş se operează pentru a fi apt la EURO 2024

Vlad Chiricheş a fost căpitanul reprezentativei tricolore, dar din cauza problemelor medicale nu a jucat în niciun meci din campania de calificare la EURO 2024.

Chiricheş mâine se operează la Turku, în Finlanda. În mod normal, în play-off ar trebui să joace. Dacă era Chiricheş, juca Chiricheş (n.r. – în preliminarii).

Vorbim de un jucător cu totul alt profil şi nivel. Nu există comparaţie. Nu se pune problema! E căpitanul echipei naţionale. Vorbeam de Stanciu şi Răzvan Marin, dacă vine Chiricheş, vine şeful”, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Reclamă

Chiricheş s-a întors după un deceniu la echipa lui Gigi Becali. A fost convins cu cel mai mare salariu din Liga 1. Fundaşul central primeşte 400.000 de euro pe an. Totuşi, a renunţat să îşi primească banii în perioada în care este accidentat şi nu o poate ajuta pe FCSB.

Internaţionalul de 34 de ani a bifat doar șapte meciuri la FCSB, după transferul din vară. Fundașul s-a accidentat în duelul cu UTA, și a fost înlocuit imediat în primul 11 de către Siyanbonga Ngezana. Becali susţine acum că Vlad se află într-o situaţie delicată.

FCSB este lider în Liga 1, cu 34 de puncte. Are 3 puncte avans faţă de CFR Cluj şi 4 în plus faţă de Rapid. Pentru roş-albaştri urmează derby-ul cu Dinamo care va fi duminică, de la ora 20:30, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Mesajul emoţionant primit de Vlad Chiricheş de la soţie, în ziua în care a împlinit 34 de ani

Soţia lui Vlad Chiricheş, Sabrina, i-a urat „La mulţi ani!” soţului ei într-un mod special. Pe Instagram, Sabrina Chiricheş a pregătit un colaj special cu fotografii speciale pentru ei doi.

În pozele respective apar ei doi, dar şi cei doi băieţei ai cuplului. Totodată, Sabrina Chiricheş a folosit versurile melodiei „Pointless” pentru a-i face o urare specială soţului ei.

Totul e fără rost fără tine”, sună unele dintre versurile melodiei. Totodată, în timp ce se succedau imaginile de colecţie cu cei doi şi cu copiii lor, pe fundal se auzea piesa „Pointless”.

Printre cei care i-au urat „La mulţi ani!” pe reţelele de socializare lui Vlad Chiricheş se numără Mihai Pintilii, Nicolae Stanciu, Cornel Râpă, Alex Chipciu, Ionuţ Panţîru, echipa naţională şi FCSB, echipa de club la care evoluează în prezent FCSB.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:33 VIDEOLeeds – Norwich 4-0 a fost în AntenaPLAY! „Păunii”, în finala play-off-ului de promovare în Premier League de pe Wembley 23:29 VIDEOKazahstan – Suedia 1-3 și Canada – Norvegia 4-1 au fost LIVE în AntenaPLAY. A fost o seară spectaculoasă la CM de hochei 23:19 „Îţi vine să faci glume!” Darius Olaru, explicaţii pentru ironiile devastatoare adresate rapidiştilor: „Căpriorii, căpriorii!” 23:09 Forbes a publicat TOP 10 al celor mai bine plătiți atleți din lume. Cristiano Ronaldo câștigă aproape de 2 ori mai mult ca Messi 22:51 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige 22:37 VIDEOStatuie pentru Kylian Mbappe, înainte de EURO 2024! Cum arată „sosia” superstarului care și-a anunțat plecarea de la PSG 22:33 Cum pregăteşte Răzvan Lucescu finala campionatului Aris – PAOK (duminică, 20:00, AntenaPLAY). Mesaj de luptă: „Încă o provocare!” 22:11 „Foarte urât!” Andrea Compagno a reacționat, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a. Mesaj direct pentru Adrian Mititelu 22:00 Didier Deschamps a anunțat lotul Franței pentru EURO 2024! Jucătorii care vor străluci lângă Kylian Mbappe 21:49 Adi Popa şi Gheorghe Mustaţă, scandal în direct din cauza „războiului” CSA Steaua – FCSB: „Nu mă interesează justiţia pe mine!” Vezi toate știrile
Citește și