Închide meniul

Vlad Dragomir, prima reacţie după avertismentul lui Edi Iordănescu: „În România ești considerat obraznic când ai o părere opusă”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 noiembrie 2022, 22:19

Vlad Dragomir, prima reacţie după avertismentul lui Edi Iordănescu: „În România ești considerat obraznic când ai o părere opusă

Vlad Dragomir, prima reacţie după avertismentul lui Edi Iordănescu

Vlad Dragomir are opt selecţii la naţionala României U21 / Profimediaimages

Vlad Dragomir a avut prima reacţie la scurt timp după avertismentul primit de la Edi Iordănescu. Jucătorul liderului din Ciprului, Pafos, nu îşi explica de ce nu a fost convocat pentru amicalele cu Slovenia şi Moldova. Selecţionerul i-a transmis un mesaj categoric, de la Chişinău.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este sau nu o doză de egoism?”, a întrebat Iordănescu. Acesta i-a atras atenţia lui Dragomir că este foarte atent la orice declaraţie care apare în spaţiul public. Mijlocaşul de 23 de ani nu s-a ferit să îi răspundă.

Vlad Dragomir, răspuns pentru selecţioner. Prima reacţie după avertismentul lui Edi Iordănescu

E o afirmație exagerată că sunt egoist și mă gândesc doar la mine. Nu am ales în mod special acest moment pentru a perturba atmosfera de la echipa națională înainte de meciurile cu Slovenia și Moldova. Ce aș avea de câștigat din asta? Pur și simplu mi s-a cerut părerea și mi-am spus-o, așa cum o voi face întotdeauna

Ce nu s-a înțeles bine este că eu nu am nimic cu selecționerul, am și spus că îi respect decizia. Eu m-am referit la tot ce s-a întâmplat în ultimii trei ani în care nimeni de la echipa națională nu mi-a dat vreo șansă. Repet, am jucat 32 de meciuri într-un sezon de Serie B și n-am fost băgat în seamă.

Așa că, acum e și mai ușor să fiu ignorat, dar nu mă plâng din atât. Am înțeles mesajul, eu îmi văd de treaba mea în continuare și vom vedea ce va fi. Poate a deranjat faptul că mi-am spus părerea cinstit, știu că în România ești considerat obraznic atunci când ai o părere opusă„, a declarat Vlad Dragomir pentru prosport.ro.

Reclamă

Jucătorul celor de la Pafos a jucat în 10 meciuri din acest sezon. A înscris un gol şi a oferit o pasă decisivă.

Edi Iordănescu, mesaj pentru Vlad Dragomir

Înaintea amicalului cu Moldova, Edi Iordănescu i-a răspuns lui Dragomir. A ţinut să îi spună că l-a urmărit, dar că îşi doreşte să vadă mai mult de la el. Selecţionerul tricolorilor nu i-a închis definitiv „uşa” la prima reprezentativă lui Vlad Dragomir, dar i-a transmis un avertisment.

Cred că atunci când un jucător, înaintea unui meci al naţionalei, iese în public cu afirmaţii în sensul ăsta, putem să tragem anumite concluzii. Eu îmi pun întrebarea dacă este sau nu o doză de egoism atunci când te gândeşti la tine şi ştii că echipa ta naţională are un joc important. Ştii că ai colegi acolo, ai jucători care sunt în faţa unui joc… e important pentru orice jucător, se gândeşte să îşi promoveze reuşitele în spaţiul public, să se gândească că mă uit foarte tare la tot ceea ce înseamnă caracter, capacitatea de a te integra într-un grup şi tot timpul să pui pe primul loc grupul.

Reclamă 4 / 0/3

Paradoxul face, întâmplarea face sau nu… că nu facem o muncă la întâmplare… că eu chiar l-am urmărit şi i-am văzut jocul, mai mult decât atât întâmplare face că sunt vorbitor de limba greacă şi am foarte multe cunoştinţe în Cipru şi chiar mi-am luat multe informaţii. E un jucător cum sunt şi alţii, care au tot timpul uşa deschisă pentru echipa naţională. Dar dacă cineva crede că fluturând cifre prin spaţiul public sau, în cazul lui după jumătate de sezon în Cipru, pentru că sezonul trecut nu a jucat în totalitate, poate imediat să vină la echipa naţională, înseamnă că greşeşte.

„Interesul echipei naţionale e mai important decât orgoliul meu”

Trebuie în continuare să muncească, să confirme, avem ochi pentru toţi. Dacă el va continua să progreseze, cu siguranţă îi va veni momentul. Poate echipa naţională a ajuns într-un punt prea jos şi oricine, în orice moment, şi nu fac paralelă acum cu el, crede că e neîndreptăţit că nu a ajuns la echipa naţională.

Interesul echipei naţionale e mai important decât orgoliul meu, care a fost de multe ori la cote înalte şi totul merge în plan secund atunci când vine vorba despre echipa naţională. Dar pentru mine este important fiecare cum se comportă, atât atunci când vine la echipa naţională, cât şi la echipa de club şi nu în ultimul rând în spaţiul public„, a declarat Edi Iordănescu la conferinţa de presă.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor Vezi toate știrile
Citește și