Închide meniul

Edi Iordănescu, răspuns tranşant după ce a fost atacat de Vlad Dragomir: „Este sau nu o doză de egoism?”. De ce nu l-a convocat

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 noiembrie 2022, 19:07

Edi Iordănescu, răspuns tranşant după ce a fost atacat de Vlad Dragomir: „Este sau nu o doză de egoism?. De ce nu l-a convocat

Edi Iordănescu a răspuns la atacul lui Vlad Dragomir. De ce nu l-a convocat la naţionala României

Edi Iordănescu, mesaj categoric pentru Vlad Dragomir / Antena Sport

Edi Iordănescu nu s-a ferit şi a răspuns la atacul lui Vlad Dragomir, mijlocaşul de 23 de ani care joacă pentru liderul din campionatului Ciprului, Pafos. Tânărul jucător nu şi-a explicat de ce nu a fost convocat la echipa naţională a României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înaintea amicalului cu Moldova, Edi Iordănescu i-a răspuns lui Dragomir. A ţinut să îi transmită că l-a urmărit, dar că îşi doreşte să vadă mai mult de la el. Selecţionerul tricolorilor nu i-a închis definitiv „uşa” la prima reprezentativă lui Vlad Dragomir, dar i-a transmis un avertisment.

Edi Iordănescu a răspuns la atacul lui Vlad Dragomir înainte de Moldova – România

Cred că atunci când un jucător, înaintea unui meci al naţionalei, iese în public cu afirmaţii în sensul ăsta, putem să tragem anumite concluzii. Eu îmi pun întrebarea dacă este sau nu o doză de egoism atunci când te gândeşti la tine şi ştii că echipa ta naţională are un joc important. Ştii că ai colegi acolo, ai jucători care sunt în faţa unui joc… e important pentru orice jucător, se gândeşte să îşi promoveze reuşitele în spaţiul public, să se gândească că mă uit foarte tare la tot ceea ce înseamnă caracter, capacitatea de a te integra într-un grup şi tot timpul să pui pe primul loc grupul.

Paradoxul face, întâmplarea face sau nu… că nu facem o muncă la întâmplare… că eu chiar l-am urmărit şi i-am văzut jocul, mai mult decât atât întâmplare face că sunt vorbitor de limba greacă şi am foarte multe cunoştinţe în Cipru şi chiar mi-am luat multe informaţii. E un jucător cum sunt şi alţii, care au tot timpul uşa deschisă pentru echipa naţională. Dar dacă cineva crede că fluturând cifre prin spaţiul public sau, în cazul lui după jumătate de sezon în Cipru, pentru că sezonul trecut nu a jucat în totalitate, poate imediat să vină la echipa naţională, înseamnă că greşeşte.

Trebuie în continuare să muncească, să confirme, avem ochi pentru toţi. Dacă el va continua să progreseze, cu siguranţă îi va veni momentul. Poate echipa naţională a ajuns într-un punt prea jos şi oricine, în orice moment, şi nu fac paralelă acum cu el, crede că e neîndreptăţit că nu a ajuns la echipa naţională.

Reclamă

Interesul echipei naţionale e mai important decât orgoliul meu, care a fost de multe ori la cote înalte şi totul merge în plan secund atunci când vine vorba despre echipa naţională. Dar pentru mine este important fiecare cum se comportă, atât atunci când vine la echipa naţională, cât şi la echipa de club şi nu în ultimul rând în spaţiul public„, a declarat Edi Iordănescu la conferinţa de presă.

Vlad Dragomir, nemulţumit că nu a fost convocat

Vlad Dragomir se consideră neîndreptăţit că nu a fost convocat de Edi Iordănescu pentru cele două amicale din luna noiembrie. Jucătorul celor de la Pafos a jucat în 10 meciuri din acest sezon. A înscris un gol şi a oferit o pasă decisivă.

Mi se pare o reacție corectă ca impresar. Și eu aș fi procedat la fel, e normal să îți susții jucătorii când simți și ești convins că se face o nedreptate.

Reclamă 4 / 0/3

Da, este și părerea mea și o argumentez. Joc meci de meci cu evoluții remarcabile la liderul unui campionat mai bine cotat decât Liga 1 din România, dar nimeni din partea Federației nu m-a întrebat de sănătate în ultimii câțiva ani.

Dacă am fi avut o naționale cu jucători care să evolueze în marile campionate ale Europei n-aș fi spus nimic. Dar văd că principalul campionat care furnizează jucători la echipa națională este Serie B din Italia, iar eu cand am avut 32 de prezente într-un sezon de Serie B nu am fost convocat nici măcar la un meci de verificare.

Să decidă lumea dacă e corect sau nu, eu doar îmi spun părerea. Respect decizia selecționerului și îmi văd în continuare de treaba, iar dacă se va considera că merit să fiu convocat, o voi face responsabilitate și mândrie pentru țara mea”, a declarat Vlad Dragomir pentru prosport.ro.

Moldova așteaptă cu sufletul la gură amicalul cu România

Vicepreședintele Federației de Fotbal din Moldova, Dragoș Hîncu, a declarat că există un interes uriaș pentru amicalul Moldova – România. Stadionul din Chișinău are șanse să fie sold-out la ora partidei.

E un meci foarte așteptat și foarte important în Republica Moldova. O partidă între naționala României și cea a Moldovei nu are loc foarte des. Vreau să mulțumesc conducătorilor care au decis ca acest meci să aibă loc.

Arătăm că suntem uniți, că putem avea o idee comună, mai ales având în vedere ce se întâmplă în Europa de Est. Suporterii din Republica Moldova așteaptă partida cu nerăbdare. Avem foarte multe solicitări din partea suporterilor din Moldova, dar și din România. Cred că se va umple stadionul, chiar dacă vremea va fi rece. Dacă fanii din România vor să vină, să vină cât mai repede. Îi așteptăm.

Stadionul are 10.000 de locuri, dar din cauza lucrărilor sunt doar 8.500 disponibile. Sunt sigur că se va umple. Mă bucur că fotbaliștii moldoveni joacă în campionatul României. Au constanță și sunt titulari. Sper ca în viitor să fie cât mai mulți care să treacă Prutul și să joace”, a spus Dragoș Hîncu.

Reclamă

Partida de la Chișinău va fi condusă de o brigadă din Turcia. La centru se va afla Yaşar Kemal Uğurlu, un arbitru în vârstă de 41 de ani, care a debutat la centru, într-o partidă internațională, în iunie 2021. Acesta a fost delegat în luna septembrie ca al patrulea oficial la meciul pe care România l-a câștigat în Giulești, cu Bosnia și Herțegovina, 4-1. Uğurlu va fi ajutat de conaționalii săi: Ali Saygin Ogel și Abdullah Bora Ozkara. Moldova – România se joacă duminică, de la 20:30, în format LIVE TEXT pe www.as.ro!

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:00 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” Vezi toate știrile
Citește și