Închide meniul
EXCLUSIV

Edi Iordănescu anunță o nouă eră la echipa națională! ”După secetă vine belșug!” Selecționerul a restrâns lista de jucători

Silviu Corneanu Publicat: 2 martie 2022, 15:16

Edi Iordănescu anunță o nouă eră la echipa națională! ”După secetă vine belșug!” Selecționerul a restrâns lista de jucători

Edi Iordănescu, fără secrete la AS.ro

Antena Sport

  • Meciul României care l-a marcat cel mai mult pe Edi Iordănescu
  • Edi Iordănescu, mesaj clar pentru tricolori

Anul trecut s-au rulat 58 de jucători. Acum am redus lista la 47, deci am restrâns. Nu îmi doresc jucători care să vină, să joace un meci și după să nu mai auzim de ei. Să ne gândim că poate l-am adus prea repede și nu avea ce căuta”, a anunțat Edi Iordănescu la AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România a intrat în era Edi Iordănescu

Iordănescu este convins că va reuși să ducă naționala României într-o nouă eră, cea a calificălilor. Selecționerul susține că nu a plâns la niciun meci al primei reprezentative și speră ca actualii tricolori să-i dea ocazia să o facă.

Nu am plâns la niciun meci al României, până acum. Poate o sa plâng după o calificare. După secetă vine belșug. A fost o perioadă de secetă, în ceea ce privește calificările.

Reclamă

Acum ar trebui să intrăm într-o altă perioadă, de belșug, cu calificări. Eu cred că avem potențialul ăsta. Să dea Dumnezeu să se întâmple așa”, a mai spus Edi Iordănescu pentru AntenaSport.

Edi Iordănescu, marcat de meciul Țara Galilor – România 1-2

Edi Iordănescu susține că meciul României care l-a marcat cel mai mult este cel de la Cardiff. Naționala noastră, condusă pe atunci de tatăl său, a obținut calificarea la Mondialul din 94.

Reclamă

Nu mai știu care e primul meci al naționalei la care am fost, dar pot sa ți-l spun pe cel care m-a marcat cel mai tare. E meciul de la Cardiff”, a dezvăluit selecționerul.

Actualul selecționer a fost întrebat care este vorba părinților săi care l-a marcat cel mai mult. Edi Iordănescu a răspuns fără să stea pe gânduri: ”Dumnezeu! S-a vorbit foarte mult despre Dumnezeu, la noi în familie”.

Meciurile României se văd la Antena 1

Antena 1 este noua destinaţie pentru meciurile României din următorii 6 ani! Spectacolul va începe în luna iunie, atunci când tricolorii debutează în Nations League.

Reclamă 4 / 0/3

Hai, România! În fiecare zi! Pentru că doar așa putem să reușim! Hai, România! Hai să fim împreună!”, a fost mesajul lui Edi Iordănescu pentru români.

Antena 1 și platforma Antena Play vor difuza 40 din următoarele 60 de meciuri ale tricolorilor începând cu iunie 2022 până în 2028. Este pentru prima dată când o televiziune privată din România a semnat un parteneriat atât de lung cu UEFA pentru meciurile României.

  • 4 iunie 2022: Muntenegru – România (21:45)
  • 7 iunie 2022: Bosnia și Herțegovina – România (21:45)
  • 11 iunie 2022: România – Finlanda (21:45)
  • 14 iunie 2022: România – Muntenegru (21:45)
  • 23 septembrie 2022: Finlanda – România(21:45)
  • 26 septembrie 2022: România – Bosnia și Herțegovina (21:45)

Cele mai tari meciuri ale naționalei României vor fi în direct pe Antena 1. Edi Iordănescu are ca obiectiv clasarea pe unul dintre primele două locuri în grupă și calificarea selecționatei noastre la EURO 2024.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Suporter.as.ro • 21:37
Alimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa "tricolorilor"
Echipa naţională • 19:54
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor”
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi