Închide meniul
NEWS ALERT

Edi Iordănescu este noul antrenor al lui FCSB. „Da, tată, a semnat!” Gigi Becali îi acordă puteri depline

Reclamă

Publicat: 17 august 2021, 15:44 / Actualizat: 22 martie 2023, 19:29

Edi Iordănescu este noul antrenor al lui FCSB. „Da, tată, a semnat! Gigi Becali îi acordă puteri depline

Gigi Becali a vorbit despre viitorul sponsor principal al FCSB

Profimedia

Edi Iordănescu este noul antrenor al lui FCSB. Asta susţine patronul roş-albaştrilor, care spune că îl va prezenta mâine, la 10:00, în faţa jucătorilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu este noul antrenor al lui FCSB!

”Da, tată, Edi a semnat! Este noul antrenor de la FCSB. Miercuri, la 10:00, îl voi prezenta jucătorilor”, a spus Becali, potrivit digisport.ro.

Gigi Becali declarase în exclusivitate pentru AntenaSport că a ajuns la un acord final cu Edi Iordănescu.

„Ce negocieri?! L-am pus pe Edi. E gata! De fapt, n-am negociat nimic. Am spus: ‘Faci ce vrei tu şi gata! Nici nu mă mai interesează nimic pe mine. Tu faci tot şi gata!’ Mă duc mâine la echipă să-l prezint”, a declarat Becali pentru AntenaSport.

Din informațiile AS.ro, Iordănescu i-a cerut autoritate totală lui Becali. Tehnicianul vrea ca patronul să nu se mai bage deloc la echipă să înceteze cu aparițiile publice referitoare la viața formației sale.

Reclamă

Edi Iordănescu, aproape de FCSB în 2019

Edi Iordănescu a negociat și în trecut cu FCSB. În 2019, Iordănescu Jr. și Gigi Becali au purtat discuții intense la Palat, ba chiar părea că mutarea se va realiza.

Până la urmă, după ce s-a gândit mai bine, Edi Iordănescu a refuzat oferta lui Gigi Becali. Motivul? Și-a dorit libertate deplină la echipă.

„Eu i-am spus ceea ce-mi doresc. Dacă cineva mă vrea, mă vrea pentru ceea ce sunt. Să merg acolo şi să ne certăm pe telecomandă, prefer să nu. Eu vreau să rămân aşa cum sunt, nu mă duc să mă transforme cineva. El vrea să conducă. Eu i-am spus că vreau să am putere de decizie. Am cerut garanţii, e adevărat”, spunea atunci Edi Iordănescu.

Reclamă 4 / 0/3

Edi Iordănescu, discuţii cu fanii lui FCSB pe Facebook

Înaintea discuţiilor cu Gigi Becali, Edi Iordănescu a avut un dialog inedit cu fanii roş-albaştrilor pe contul său de Facebook.

„Rapid – FCSB, o atmosferă senzațională de care fotbalul românesc are nevoie!!! Am văzut ceva extraordinar și la Arad!! Felicitări!!”, a scris tehnicianul în vârstă de 43 de ani.

Unul dintre partenerii de dialog l-a chemat la FCSB pentru că ar fi omul potrivit pentru a ajuta fotbaliştii talentaţi de la echipa lui Gigi Becali.

„Chiar au (n.r. talent) și chiar pot face performanță. Dar pentru asta trebuie muncă, disciplină, ierarhie! Fiecare cu rolul lui”, a transmis Iordănescu junior.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și