Închide meniul
EXCLUSIV

Gigi Becali l-a contactat pe Edi Iordănescu! Condițiile puse de tehnician și cum ar putea ajunge acesta la FCSB

Antena Sport Publicat: 16 august 2021, 22:05 / Actualizat: 22 martie 2023, 20:00

Reclamă
Gigi Becali l-a contactat pe Edi Iordănescu! Condițiile puse de tehnician și cum ar putea ajunge acesta la FCSB

Edi Iordănescu, contactat de FCSB

Mediafax Foto / Dan Horia Tautan via Hepta

Gigi Becali l-a contactat pe Edi Iordănescu pentru a-l aduce la FCSB. Din informațiile AS.ro, cei doi s-au întâlnit iar patronul FCSB încearcă să-l convingă să accepte oferta sa și să nu plece în străinătate. Iordănescu junior și-ar dori să își continue cariera în străinătate, dar ar putea fi convins să rămână în România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali e gata să se schimbe. Patronul FCSB face totul pentru a lua campionatul! Acesta este gata să se retragă din viața echipei și să-i acorde autoritate totală antrenorului.

Gigi Becali l-a contactat pe Edi Iordănescu

Din informațiile AS.ro, Iordănescu s-a văzut deja cu Becali și i-a cerut autoritate totală. Tehnicianul vrea ca patronul să nu se mai bage deloc la echipă să înceteze cu aparițiile publice referitoare la viața formației sale.

În acest moment, Edi Iordănescu nu s-a înțeles cu FCSB, mingea fiind în terenul lui Gigi Becali. Din informațiile AS.ro, Iordănescu va avea și o clauză de reziliere destul de mare. Dacă Gigi Becali va accepta condițiile puse de tehnicianul care a luat ultimul titlu în Liga 1, FCSB va avea un nou antrenor.

Edi Iordănescu a mai fost dorit la FCSB

Edi Iordănescu a neogiciat și în trecut cu FCSB. În 2019, Iordănescu Jr. și Gigi Becali au purtat discuții intense la Palat, ba chiar părea că mutarea se va realiza.

Reclamă

Până la urmă, după ce s-a gândit mai bine, Edi Iordănescu a refuzat oferta lui Gigi Becali. Motivul? Și-a dorit libertate deplină la echipă.

„Eu i-am spus ceea ce-mi doresc. Dacă cineva mă vrea, mă vrea pentru ceea ce sunt. Să merg acolo şi să ne certăm pe telecomandă, prefer să nu. Eu vreau să rămân aşa cum sunt, nu mă duc să mă transforme cineva. El vrea să conducă. Eu i-am spus că vreau să am putere de decizie.

Am cerut garanţii, e adevărat. Ca să pot face anumite lucruri aşa cum eu mi-aş dori. Înţeleg ca un patron să-ţi spună stilul de joc pe care-l vrea. E ca şi cum ai lua un arhitect şi-i spui ceea ce vrei. Eu îmi asum, dar îţi spun în cât timp pot face asta”, spunea Edi Iordănescu, în august 2019.

Reclamă 4 / 0/3

În decembrie 2020, Edi Iordănescu a semnat cu rivala din ultimii ani a FCSB-ului, CFR Cluj, și a reușit să cucerească titlul de campion în sezonul trecut.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” 9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” 9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii 8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” 1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” Vezi toate știrile
Citește și