Închide meniul

Edi Iordănescu, tranșant după victoria cu Poli Iași: ”În fotbal nu este o rețetă! Este munca lor și munca lui Dan”

Gal Dorin Publicat: 6 decembrie 2020, 17:49

Reclamă
Edi Iordănescu, tranșant după victoria cu Poli Iași: ”În fotbal nu este o rețetă! Este munca lor și munca lui Dan”

SportPictures / Cristian Stavri/Sport Pictures via Hepta

Edi Iordănescu s-a declarat mulțumit după revenirea cu o victorie pe banca CFR-ului

La finalul partidei, Edi Iordănescu a declarat că este mulțumit de rezultat, dar că mare parte din el este munca jucătorilor și a lui Dan Petrescu, deoarece nu a avut timp să facă foarte multe schimbări la echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu: ”Este munca lor și munca lui Dan”

”Eu zic că este o victorie de necontestat, am făcut un joc bun spre foarte bun, pentru asta îi felicit, este victoria lor și munca lor și munca lui Dan.

Chiar dacă am încercat o abordare un pic diferită, prin mai multă inițiativă și mai multă posesie, am avut doar o zi jumătate și am făcut apel la personalitatea jucătorilor și la orgoliul lor.

Am încercat, măcat teoretic, să punem la punct unele aspecte, ambele faze ale jocului și atacul pozițional. 

Am avut o bună circulație a mingii, ocazii create, perioade bune și foarte bune, dar eu cred că am controlat jocul și atunci când am avut mingea și când nu am avut mingea”, a explicat noul antrenor al campioanei.

Reclamă

Edi Iordănescu despre cum va schimba din mers la CFR Cluj

”S-a câștigat foarte bine cu rețeta lui Dan și, fără doar și poate cu rețeta pe care noi o vom încerca, însă o vom lua pas cu pas. Este foarte greu ca echipa să asimileze în acest moment și o vom lua pas cu pas

O să vedeți un CFR care încearcă să schimbe din mers anumite lucruri într-o manieră echilibrată și nu drastică, mai ales că toate meciurile sunt capitale și nu ne permitem experimente”, a încheiat Edi Iordănescu după victoria CFR-ului, într-o intervenție la Digi Sport.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:52 Cele două „finale” ale lui Răzvan Lucescu şi PAOK pentru titlul din Grecia sunt exclusiv în AntenaPLAY 14:16 Sorana Cîrstea a fost eliminată în optimi la Roma! Meciul a fost întrerupt timp de 40 de minute 14:06 (P) O lună până la startul EURO 2024: Tot ce trebuie să știi înaintea turneului continental 13:51 Marius Șumudică e gata să o antreneze gratis pe Rapid: „Să demonstrez ce pot face cu căpriorii!” Ce ofertă uriașă a refuzat 13:35 UPDATEPrimii jucători de bază care au plecat de la FC U Craiova după retrogradare! Anunţul oficial făcut de olteni 13:18 Momente incredibile la meciul Soranei Cîrstea de la Roma! Partida a fost întreruptă, după ce doi protestatari au intrat pe teren 13:07 EXCLUSIVGigi Becali, anunţ de ultimă oră despre transferurile de Europa pe care le face la FCSB! Ce a spus despre situaţia lui Munteanu 13:07 EXCLUSIVGigi Becali a anunţat transferul lui Kiki de la Farul la FCSB: „Peste o săptămână îl luăm!” Singura condiţie pusă 12:55 Programul complet al play-off-ului de promovare în Serie A! Ionuţ Nedelcearu luptă pentru un loc în elita fotbalului italian 12:28 Marius Șumudică și-a distrus televizorul, din cauza lui Octavian Popescu! L-a făcut praf pe jucătorul de la FCSB: „Îl ia vântul!” Vezi toate știrile
Citește și