Închide meniul

„El m-a recomandat la FRF!” Adrian Mutu a dezvăluit că Hagi l-a propus la națională. Glume pe seama viitorului său: „Să plece la Galata și mă duc eu acolo!”

Antena Sport Publicat: 26 februarie 2022, 8:52

Reclamă
„El m-a recomandat la FRF! Adrian Mutu a dezvăluit că Hagi l-a propus la națională. Glume pe seama viitorului său: „Să plece la Galata și mă duc eu acolo!

Adrian Mutu, mesaj viral

Hepta

Adrian Mutu a glumit și i-a transmis lui Hagi că e gata să îi ia locul la Farul. Cu o condiție. Hagi să se ducă la Galatasaray. Mutu a mai dezvăluit că „Regele” a fost cel care l-a propus la FRF.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mă autopropun, uite. Vreau să antrenez Farul. Când pleacă Gică, vreau să știe că sunt aici. Și mâine mi-ar plăcea să o antrenez pe Farul. Mi-ar plăcea să-l dau afară pe Gică și să antrenez echipa! Mâine m-aș duce la Farul.

Să plece el la Galata și să mă duc eu acolo! E un club extraordinar, o atmosferă aparte. Chiar dacă uneori Gică e mai dur, e un clkub unde simți profesionalismul și organizarea.

Dincolo de glume, îi mulțumesc, noi vorbim des. De altfel, el m-a recomandat la FRF.

Îmi place foarte mult proiectul și tot ceea ce a făcut Gică la Farul. E o organizare deosebită, profesionalism. Când pleacă Gică, vreau să știe că sunt aici!”, a spus Adrian Mutu la digisport.ro.

Reclamă
Reclamă

Adrian Mutu ar antrena gratis echipa națională

Adrian Mutu a dezvăluit că este dispus să antreneze şi gratis echipa naţională a Românei. Mutu a fost în cărţi să devină selecţioner, după ce Mirel Rădoi a decis să nu îşi mai prelungească înţelegerea cu Federaţia.

Adrian Mutu a dezvăluit că pentru echipa naţională este dispus să facă orice sacrificiu, inclusiv din punct de vedere financiar. Până ca Edi Iordănescu să fie numit selecţioner, şi numele lui Mutu a apărut printre variante.

Echipa națională aș antrena-o gratis. Nu cred că este benefic pentru angajator să antrenezi gratis.  Valoarea și aprecierea ți le dă și salariul pe care îl ai până la urmă, dar echipa națională aș antrena-o și gratis”, a declarat Adrian Mutu la digisport.ro.

Reclamă

Adrian Mutu nu a infirmat discuţiile cu Rapid

Adrian Mutu nu a negat, dar nici nu a confirmat faptul că ar fi avut discuţii cu Rapid pentru a veni antrenor în locul lui Mihai Iosif. Mutu a vorbit şi despre avantajele de a prelua o echipă în acest moment, în perspectiva sezonului viitor.

„N-o să mă arunc cu capul înainte, aștept să revin. E și finalul de campionat regulat și nu cred că acceptă nimeni să preia o echipă acum. E un moment delicat, lumea așteaptă să vadă dacă e în play-off sau play-out, pentru a pregăti o strategie. Dacă preiei o echipă acum, ai timp să o pregătești în vederea sezonului următor. Câștigi timp, ai timp să-ti faci o strategie în privința lotului, ai un avantaj de două luni. Poți să evaluezi jucătorii.

Nu pot nici să confirm, nici să infirm despre Rapid sau despre alte echipe. Nu neg faptul că am avut discuții cu câteva echipe, dar e un moment delicat acum, să preiei o echipă. Și pentru cluburi, nu văd să schimbe acum antrenorul, mai sunt trei etape. Nu m-am întâlnit cu cineva de la Rapid”, a mai spus Adrian Mutu.

Reclamă

Va reuşi Simona Halep să obţină prima victorie, după revenirea pe teren?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:01 2 oct.

Robert Lewandowski, bornă impresionantă la Barcelona, la 36 de ani! Capitolul la care este depăşit doar de Cristiano Ronaldo

23:59

VideoNota primită de Florinel Coman după ce a reuşit un dublu assist de senzaţie în Al Gharafa – Al Ain 4-2, LIVE în AntenaPLAY!

23:55

Arsenal, Barcelona şi Manchester City, victorii clare în Champions League! Borussia Dortmund a făcut scorul serii! Rezultatele

23:33

Karim Adeyemi, hat-trick superb în „măcelul” Borussia Dortmund – Celtic! Jucătorul cu origini româneşti, meci de senzaţie

23:20

VideoCristina Neagu a dezvăluit că a jucat fotbal înainte de a deveni handbalistă! Ce a spus despre porecla „Messi din handbal”

23:09

VIDEOLiga Campionilor Asiei | Al Gharafa – Al Ain 4-2 a fost live în AntenaPLAY! Meci de vis pentru Florinel Coman

1 VideoLuiza, soţia lui Cătălin Zmărăndescu, interviu rar despre familia sa: „Vrea să fie şef!” Pasiunea neaşteptată a fiicei sale 2 Cosmin Bărcăuan, avertisment teribil pentru FCSB înaintea meciului cu PAOK: „Este infern! Îi ia de pe tunel!” 3 Dennis Man, criticat de italieni, chiar şi după golul marcat în Parma – Cagliari 2-3: „Nu poţi juca 10 minute” 4 Adrian Mititelu a făcut anunţul: cine e antrenorul lui FCU Craiova! De ce s-a prăbuşit echipa din Bănie 5 „E o anomalie” Mihai Stoica, reacţie vehementă după ce FRF a anunţat că FCSB nu va primi arbitri străini: „Cum facem cu grecii?” 6 FotoEmeric Ienei, imagine rară alături de o altă legendă a fotbalului! Marele antrenor, distincţie din partea Generaţiei de Aur
Citește și