Închide meniul

Adrian Mutu, despre preluarea unei noi echipe: „N-o să mă arunc cu capul înainte!” Ce a spus despre interesul celor de la Rapid

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 24 februarie 2022, 19:23 / Actualizat: 24 februarie 2022, 23:56

Adrian Mutu, despre preluarea unei noi echipe: „N-o să mă arunc cu capul înainte! Ce a spus despre interesul celor de la Rapid

Adrian Mutu, reacţie despre discuţiile cu Rapid

Hepta

Adrian Mutu a spus că, indiferent de ofertă, nu o să se „arunce cu capul înainte”. Mutu este liber de contract după despărţirea de FC U Craiova 1948. În ultima perioadă, s-a vehiculat că Mutu ar putea să îi ia locul lui Mihai Iosif la Rapid. „Briliantul” nu a infirmat, dar nici nu a confirmat faptul că ar fi avut discuţii cu cei de la Rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mutu, reacţie despre interesul celor de la Rapid

„N-o să mă arunc cu capul înainte, aștept să revin. E și finalul de campionat regulat și nu cred că acceptă nimeni să preia o echipă acum. E un moment delicat, lumea așteaptă să vadă dacă e în play-off sau play-out, pentru a pregăti o strategie. Dacă preiei o echipă acum, ai timp să o pregătești în vederea sezonului următor. Câștigi timp, ai timp să-ti faci o strategie în privința lotului, ai un avantaj de două luni. Poți să evaluezi jucătorii.

Nu pot nici să confirm, nici să infirm despre Rapid sau despre alte echipe. Nu neg faptul că am avut discuții cu câteva echipe, dar e un moment delicat acum, să preiei o echipă. Și pentru cluburi, nu văd să schimbe acum antrenorul, mai sunt trei etape. Nu m-am întâlnit cu cineva de la Rapid”, a spus Adrian Mutu la digisport.ro.

Citește și:

Marius Șumudică a răbufnit, după ce conducerea Rapidului a discutat cu Adrian Mutu înaintea lui: “Mă doare! Nu merit lucrul ăsta!”

Vestea l-a înfuriat pe Marius Șumudică, care a comentat decizia conducătorilor din Giulești. Fostul mare atacant al Rapidului s-a arătat dezamăgit de faptul că Daniel Niculae și Victor Angelescu nu l-au contactat deloc în privința unei colaborări.

Plecat recent din Turcia, de la Yeni Malatyaspor, „Șumi” consideră că nu se justifică o posibilă instalare a lui Adrian Mutu pe banca Rapidului.

Reclamă

Deși nu contestă valoarea de antrenor a “Briliantului”, antrenorul de 51 de ani s-a simțit jignit că oficialii giuleșteni n-au vorbit prima dată cu el.

“Mă doare că se discută cu Mutu înainte de Șumudică. Știu ce am făcut la Rapid. Nu mă pot compara cu Mutu la ce înseamnă cariera de fotbalist, dar în cariera de antrenorat vorbim despre altceva. Nu îi contest valoarea și nu vreau să mă înțeleagă greșit. Din contră, îi doresc să ajungă la un nivel înalt. Poate o să aibă rezultate mai bune decât mine. Eu până acum am antrenat peste 50 de meciuri în campionatul Turciei, printre alte experiențe.

Nu merit lucrul ăsta. Nu mă autopropun la Rapid, nu am niciun fel de problemă. Fiecare club are strategia lui. Poate ei cred că, în anul centenarului (n.r. – în 2023, Rapid va împlini 100 de ani), cu Adrian Mutu vor reuși să facă ceva, în detrimentul lui Mircea Lucescu sau Mircea Rednic, cu care ar fi meritat să discute prima oară.

Reclamă 4 / 0/3

Probabil n-au încredere în mine, dacă nu mi-au spus nimic până acum. Puteau să spună ‘Băi Șumi, uite noi avem 2 lei pentru tine, accepți să vii la Rapid?’. Iar eu răspundeam ‘Băi, domnule Angelescu, nu accept. Eu Vreau 5 lei. Poți să îmi dai, bine. Nu poți, iarăși bine!’. Dar așa, poate vine cineva care nu merită. În momentul ăsta e ca și când Steaua ar discuta cu Șumudică înaintea lui Lăcătuș.”, a spus Marius Șumudică, pentru digisport.ro.

Recomandări
  • Adrian Mutu, reacţie despre interesul celor de la Rapid
  • Mihai Iosif, obligat să câştige derby-ul cu Dinamo

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
7:25 Max Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
Vezi toate știrile
Citește și