Închide meniul

Emoții pe stadionul Dinamo! Fratele lui Cătălin Hîldan, ”unicul căpitan”, i-a oferit banderola noului director general spaniol

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 1 octombrie 2020, 16:54

Emoții pe stadionul Dinamo! Fratele lui Cătălin Hîldan, ”unicul căpitan”, i-a oferit banderola noului director general spaniol

Mediafax Foto / Andreea Alexandru

Suporterii lui Dinamo în timpul unui meci cu FCSB

Pe 5 octombrie se vor împlini 20 de ani de la dispariția tragică a lui Cătălin Hîldan în timpul unui meci amical cu Oltenița, dar Cristian Hîldan, fratele său, a ținut să îi ofere banderola lui Alex Couto Lago.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Nu înțelege domnul Alex Couto Lago despre ce e vorba, dar sigur Cosmin Contra îl va face să înțeleagă”, a declarat acesta.

DDB a oferit 150 de mingi grupelor din Academia Dinamo

Evenimentul la care au participat Alex Couto Lago și Cristian Hîldan a fost coordonat de fanii înscriși în programul ”Doar Dinamo București”, care au fost cei ce au ținut clubul pe linia de plutire în lunile de dinaintea preluării spaniole.

”Nu este o palmă dată clubului ca fanii să aducă mingi, ci este o provocare. Noi am făcut de-a lungul ultimilor ani foarte multe acțiuni legate de Dinamo și pentru noi este ceva normal. Le-am ridica mingea la fileu cu ce am început astăzi. E un gest mic”, a mai spus Cristi Hîldan.

Fratele ”unicului căpitan” a vorbit și despre noul proiect început în șoseaua ”Ștefan cel Mare”:

Reclamă

”Pentru prima dată, Dinamo nu mai pornește cu șansa a doua. Am încredere în acest proiect al spaniolilor. Vorbesc în nume personal. Nu poate să fie mai rău decât ce a fost. Am primit asigurări că stadionul se va face. În primăvara anului viitor va fi demolat actualul stadion”, a declarat Cristian Hîldan, conform ProSport.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! Vezi toate știrile
Citește și