Închide meniul

„Era un băiat cuminte, sufletist!”. Reacţii pline de emoţie după ce Alexandru Vagner a murit la doar 33 de ani

Reclamă

Antena Sport Publicat: 30 septembrie 2022, 16:46 / Actualizat: 30 septembrie 2022, 19:25

„Era un băiat cuminte, sufletist!. Reacţii pline de emoţie după ce Alexandru Vagner a murit la doar 33 de ani

Reacţii pline de emoţie după ce Alexandru Vagner a murit la doar 33 de ani

Alexandru Vagner a decedat la 33 de ani / Colaj Facebook

Fotbalul românesc este în doliu după ce Alexandru Vagner a murit la doar 33 de ani. Fostul fundaș de la Gloria Bistrița, FC Brașov și Petrolul suferise un infarct săptămâna trecută şi a încetat din viaţă astăzi, la spital. Vestea tragică a fost anunţată chiar de sora fotbalistului. Reacţii pline de emoţie după decesul care a dat peste cap lumea fotbalului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zece zile a fost internat Vagner, în stare critică, la Spitalul Judeţean din Braşov. Anunţul decesului a venit ca un trăsnet printre apropiaţii săi.

Reacţii pline de emoţie după ce fotbalistul Alexandru Vagner a murit la doar 33 de ani

“Era un băiat cuminte, la locul lui, sufletist, pe unde a fost și a făcut treabă ca un profesionist”, a declarat fostul coechipier al lui Vagner de la Concordia Chiajna, Marian Cristescu, pentru fanatik.ro.

„FC Braşov este din nou în doliu! Unul dintre cei mai muncitori fundaşi laterali care a jucat sub culorile galben-negre s-a stins din viaţă! Alexandru Vagner a murit la doar 33 de ani pe patul de spital.

Alexandru Vagner îşi închieiase cariera de fotbalist şi a prefereat să se dedice altor activităţi. A îmbrăcat tricoul galben-negru între 2012 şi 2017, ani în care a evoluat, pe rând, atât la FC Braşov cât şi la Concordia Chiajna. Pentru FC Braşov a jucat în 60 de partide, atât în Liga 1, cât şi în Liga a 2-a, dar şi în Cupa României şi în Cupa Ligii.

Reclamă

Conducerea tehnică, cea administrativă, dar şi jucătorii de la FC Braşov, transmit sincere condolenţe familiei îndurerate şi putere de luptă să treacă peste pierderea suferită”, a fost mesajul celor de la FC Braşov.

„Mulțumim pentru efortul depus în culorile Galben-Negru. Odihnească în pace. Nu te vom uita niciodată”, a fost şi mesajul celor de la Steagu Roşu Braşov.

„Alexandru Vagner, fost jucător al Petrolului în 2017, s-a stins fulgerător din viață, la vârsta de doar 33 de ani. Vagner avea peste 100 de meciuri în Liga 1, disputate pentru Gloria Bistriţa, FCM Târgu Mureş, FC Braşov şi Concordia Chiajna. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a transmis şi clubul Petrolul pe contul de Facebook.

Reclamă 4 / 0/3

„Înmormântarea fostului fotbalist Alexandru Vagner, decedat la doar 33 de ani, va avea loc marți, la ora 12:00, la Cimitirul din Azuga. Sicriul cu trupul neînsuflețit al fostului fotbalist va fi depus sâmbătă la Capela Bisericii „Sfânta Treime“ din Azuga. La funeralii sunt așteptați să participe foștii colegi și prieteni ai fotbalistului. Alexandru Vagner a încetat din viață, vineri dimineață, la doar 33 de ani”, anunţă monitorulexpres.ro.

Alexandru Vagner se apucase de jucat poker

Vagner făcuse o pauză în cariera de fotbalist, după o ultimă aventură la SR Brașov, în urmă cu 4 ani. Fundașul era pregătit să revină din nou în fotbal la Inter Cristianla, o echipă de Liga a 4-a. Planul lui Alexandru era să se întoarcă pe teren în iarnă, însă lucrurile au luat o întorsătură tragică.

„În iarnă dorea să revină pe teren și să joace la noi. Dorea doar să facă mișcare, nimic mai mult“, au spus oficialii formației Inter Cristian.

Alexandru Vagner renunţase pentru o perioadă la fotbal şi se apucase de poker.

„Nu mai vedeam nici un viitor în fotbal. Ce să fac? Să trăiesc de pe o zi pe alta? Ajunsesem să am doar bani de mâncare! Apoi, episoadele Concordia Chiajna şi FC Braşov m-au determinat să renunţ. Am fost păcălit, umilit. Ajunsesem să nu mai dorm noaptea de stres! Avantajul la poker este că nu ai un şef, îţi faci programul cum vrei”, a spus Vagner în momentul retragerii din fotbal.

Gloria Bistrița, Minaur Baia Mare, Forex Brașov, FCM Tg. Mureș, FC Brașov, Concordia Chiajna și Petrolul sunt echipele pentru care a jucat Vagner de-a lungul carierei.

120 de meciuri a adunat Vagner în Liga 1. El a fost convocat de 3 ori și la naționala U19 a României.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și