Închide meniul
Video

Eric a fost externat din spital și a stat cu ochii pe naționala României: „Dacă îl dăm afară pe Edi nu e rezolvare!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 15 iunie 2022, 21:46

Eric de Oliveira a fost externat

Eric de Oliveira, după ce a fost externat / as.ro

  • Eric a fost externat
  • Brazilianul a fugit după cadouri

Eric a fost externat din spital și a fugit după cadouri. Pe patul de spital, brazilianul a ratat zilele de naștere ale celor mai dragi femei din viața lui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fiul cel mic i-a sărit în brațe lui Eric la ieșirea din spitalul în care brazilianului i-a fost salvat un rinichi.

Eric a fost externat din spital și a fugit după cadouri

„Mă simt foarte bine. Am liber la toate, dar, de acum încolo, o sa am grija foarte mult„, a spus Eric, pe Antena Sport.

Soția si sora nu l-au avut pe Eric langa ele la zilele de nastere. In spitalul din Targu Mures, brazilianul a fost cu ochii pe nationala Romaniei pentru care el a visat sa joace pana acum cativa ani.

„Toți antrenorii care au fost acum în spate nu au avut multe rezultate și eu cred că asta nu e rezolvare, dacă îi dăm afară pe Edi sau pe alții”, a mai spus Eric.

Reclamă

Eric recunoscător pentru tratamentul primit la spital.

„Mă simt foarte bine! După două zile mă simțeam deja destul de bine. Am avut o îngrijire extraordinară. Eu care tot am auzit de doctorii din spitalele din România cu problemele lor, eu m-am lămurit că nu e chiar așa, mă bucur foarte mult. Faptul că am venit cu elicopterul. Să nu îmi scot un rinichi și a fost vorba să ajung cât mai repede aici. Din fericire, au salvat tot rinichiul”, a încheiat Eric.

Eric de Oliveira a primit sarmale la spital

Brazilianul care a scris istorie în fotbalul românesc a ajuns în stare gravă la spital, după ce a suferit un blocaj renal. Fostului fotbalist i s-a făcut rău la Mediaş şi a fost transportat de urgenţă la Târgu Mureş.

Reclamă 4 / 0/3

Eric e acum în stare bună, ba chiar poate să se bucure de mâncarea preferată. Brazilianul a primit o porție de sarmale și a împărtășit momentul pe rețelele sociale.

Eric a ajuns pe masa de operaţie şi a suferit o intervenţie de angiografie. Rinichii acestuia ar fi fost afectaţi, dar acum este în afara oricărui pericol. Este conştient şi în stare stabilă.

Eric este cel mai bun marcator străin din istoria Ligii 1

Eric este cel mai bun marcator străin din istoria Ligii 1. Fostul mijlocaș brazilian a ajuns în campionatul României în 2007, la Gaz Metan. Pandurii, Viitorul Constanța și FC Voluntari sunt celelalte echipe din Liga 1 pentru care a mai jucat Eric de-a lungul carierei.

Eric de Oliveira și-a încheiat cariera în 2021, după o ultimă aventură la Gaz Metan, echipa sa de suflet. Sud-americanul a răbufnit după ce formația medieșeană a intrat în faliment.

Gaz Metan a disputat luna trecută ultimul meci din existența sa de 77 de ani, 0-3 cu Chindia Târgoviște, în ultima etapă a play-out-ului. După meci, Eric de Oliveira a avut o postare emoționantă pe rețelele de socializare.

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:16 „Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” Dănuţ Lupu, dezvăluiri din perioada petrecută după gratii 17:15 Florin Prunea sare în apărarea lui Istvan Kovacs după scandalul de la Barcelona – PSG 1-4. L-a atacat dur pe Xavi: „Aerul ăsta..” 17:01 Manchester City – Real Madrid și Bayern – Arsenal LIVE SCORE (22:00). Dueluri incendiare pentru semifinalele Ligii Campionilor 16:55 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 17 aprilie 2024 16:55 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Prithika Pavade, ACUM, în AntenaPLAY, de la Cupa Mondială Macao 2024 de tenis de masă 16:35 „Echipă de Europa!” Adrian Ilie, sfat imens pentru Gigi Becali! Cum poate deveni FCSB o forță, după plecarea lui Florinel Coman 16:29 „Să se ducă la el în Italia!” Cea mai dură reacţie, după ce Cristiano Bergodi a fost demis de la Rapid 15:32 EXCLUSIVAndrei Nicolescu a reacţionat după decizia uriaşă a Comisiei de Disciplină, ce le permite fanilor „câinilor” să revină în tribune 15:19 Prima reacţie a lui Costel Gâlcă, după ce a semnat cu Universitatea Craiova: „Vin la o echipă istorică!” Mesaj pentru Rotaru 15:13 VIDEOValentin Mihăilă, autorul golului lunii pentru Parma! Reuşita cu care a reuşit să obţină acest titlu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Eric de Oliveira, mesaj emoţionant după ce a suferit un atac cerebral vascular
Extra • 29 iun., 11:03
Eric de Oliveira, mesaj emoţionant după ce a suferit un atac cerebral vascular: „Dumnezeu nu mă lasă la greu!”
Farul Constanţa, prima reacţie după ce Eric de Oliveira a suferit un atac vascular cerebral
Liga 1 • 26 iun., 17:19
Farul Constanţa, prima reacţie după ce Eric de Oliveira a suferit un atac vascular cerebral
Eric de Oliveira a suferit un atac vascular cerebral
Extra • 26 iun., 16:46
Eric de Oliveira a suferit un atac cerebral vascular în cantonamentul Farului: „Dumnezeu m-a salvat din nou!”
Eric de Oliveira
Liga 1 • 28 feb., 17:40
Eric de Oliveira a semnat cu Farul Constanța: „Este o experiență nouă!”
Eric de Oliveira are grave probleme de sănătate
Fotbal • 7 feb., 23:14
Eric de Oliveira, mărturisiri cu ochii în lacrimi: „Există posibilitatea să-mi fie amputat piciorul”. Brazilianul se luptă şi cu depresia