Închide meniul

Erik Lincar ar fi vrut să umilească Dinamo: „Mi-aş fi dorit ca scorul să fie 3 sau 4 la 0, pentru că am avut şanse!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 21 mai 2022, 23:53

Reclamă
Erik Lincar ar fi vrut să umilească Dinamo: „Mi-aş fi dorit ca scorul să fie 3 sau 4 la 0, pentru că am avut şanse!

Erik Lincar este antrenorul celor de la Universitatea Cluj

Erik Lincar, în timpul unui meci / Hepta

Erik Lincar ar fi vrut să umilească Dinamo. Tehnicianul clujenilor nu a fost mulţumit de victoria cu 2-0 în faţa celor de la Dinamo. Lincar şi-ar fi dorit un scor mai mare, pentru a avea linişte în retur.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Cluj a învins Dinamo cu 2-0, însă Erik Lincar şi-a dorit ca scorul să fi fost mai mare, având în vedere că echipa sa a rata mai multe ocazii.

Erik Lincar ar fi vrut să umilească Dinamo

”E prima repriză, mai avem o repriză la Bucureşti, de 95 de minute, 100 de minute. Sper să fim la fel de motivaţi, de luptători, cum am fost în seara asta, chiar dacă nu a fost la cel mai înalt nivel calitatea în unele momente. Am avut două ocazii enorme, monumentale, singur cu portarul, am ratat. Mi-aş fi dorit ca scorul să fie 3 sau 4 la 0, pentru că am avut şanse.

E adevărat că şi Dinamo a lovit de două ori bara. Dacă vom promova, o vom face prin grup şi prin muncă. Astăzi am avut şansa să marcăm primii, ceea ce a fost important. Am avut şi şansă pe final de joc, că am marcat în 10 oameni contra unei echipe ca Dinamo. Va câştiga cine va fi mai puternic mental. Nu sunt fericit cu eliminarea lui Ely, am spus să fie mai atent cine are galben. Chiar a fost un fault stupid, dar ce să facem? Mergem înainte, muncim săptămâna asta şi mergem cu încredere la Bucureşti”, a spus Erik Lincar.

Dragoş Tescan, unul dintre cei mai buni jucători de la U Cluj, e de părere că echipa sa a luat o opţiune uriaşă de a promova în Liga 1.

Reclamă

Cred că era important să arătăm altfel decât la meciul cu Sibiu. Am arătat atitudine. Am acvut ocaziile mai importante, chiar dacă Dinamo a avut două bare.Când joci cu Dinamo trebuie să lași ultima epicătură de energie pe teren. Cred că în cazul în care nu se înscria, se putea vorbi de roșu, pentru că a fost o ieșire hazardată a portarului (n.r. la golul de 1-0).

În fotbal câteodată meriți să câștigi și pierzi, iar câteodată nu meriți și câștigi. Eu nu m-am gândit că o să ne domine. Mă bucur că am reușit să-i ținem sub o presiune constantă. Am luat o opțiune pentru Liga 1. Au jucători cu mare calitate, dar ne-am dăruit mai mult azi. Returul trebuie abordat la fel, cu dăruire, să ne luptăm mai mult”, a declarat Dragoș Tescan, la finalul meciului cu Dinamo, comform digisport.ro.

A fost o seară extraordinară. E plăcerea tuturor să prestezi un astfel de fotbal. A trebuit să ne apărăm, însă am încredere în defensiva noastră. Ne-am apărat foarte bine şi am reuşit să marcăm al doilea gol. Dedic golul acesta soţiei mele, care a plecat în Ucraina. Trebuie să jucăm cu aceeaşi determinare„, a spus şi Boiciuc, autorul celui de-al doilea gol al celor de la Universitatea Cluj.

„U” Cluj – Dinamo 2-0 | Dezastru pentru echipa lui Dusan Uhrin! „Câinii”, la 90 de minute de Liga 2

Cele două echipe s-au luptat „în familie” la barajul pentru menținere/promovare în Liga 1. Echipa lui Erik Lincar a câştigat cu 2-0, graţie reuşitelor lui Remacle şi Boiciuc. „Câinii” sunt obligaţi să câştige returul de săptămâna viitoare pentru a nu retrograda în Liga 2.

Reclamă 4 / 0/3

Rezultatele obținute în acest sezon au făcut ca U Cluj și Dinamo să se înfrunte la baraj. Ardelenii au încheiat play-off-ul din Liga a 2-a pe locul 3, în timp ce „câinii” lui Dusan Uhrin au terminat pe locul 14 în play-out-ul din Liga 1.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
7
mai
23:16
Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2”
7
mai
22:49
Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia
7
mai
22:21
Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB!
7
mai
22:02
„Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1!
7
mai
21:52
Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles”
7
mai
21:46
„N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului
Vezi toate știrile
Citește și