Închide meniul

Erik Lincar, noul antrenor al Universităţii Cluj: "O echipă iubită în întreaga Românie" Obiectiv pe placul fanilor: "Îmi doresc cu ardoare asta!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 mai 2021, 18:16 / Actualizat: 13 mai 2021, 17:26

Erik Lincar, noul antrenor al Universităţii Cluj: "O echipă iubită în întreaga Românie" Obiectiv pe placul fanilor: "Îmi doresc cu ardoare asta!"

Hepta

Erik Lincar, noul antrenor al lui U. Cluj

"Sunt foarte fericit că am ajuns la o echipă precum Universitatea Cluj, o echipă iubită în întreaga Românie şi îmi doresc cu ardoare să evoluăm la nivelul Ligii I", a declarat noul antrenor al echipei ardelene, pentru fcucluj.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Erik Lincar, noul antrenor al Universităţii Cluj

Tehnicianul în vârstă de 42 de ani vine la "U" după ce a antrenat echipe precum Turris Turnu Măgurele, Academica Clinceni, Universitatea Craiova sau Concordia Chiajna.

Erik Lincar şi-a început cariera în antrenorat în 2009 la Inter Clinceni în Liga a III-a, după ce a mai fost antrenor secund la Prefab Modelu (Liga a II-a) şi Sportul Studenţesc (Liga I). A fost pe banca altor echipe de Liga a III-a, precum Callatis Mangalia sau FC Hunedoara, dar şi în Liga a II-a la CSM Râmnicu Vâlcea, Universitatea Craiova, Academica Clinceni sau Luceafărul Oradea.

La 1 iulie 2018. el a preluat Turris Turnu Măgurele. Cu Turris a obţinut promovarea în a doua divizie. După o scurtă experienţă la Concordia Chiajna în al doilea eşalon fotbalistic, s-a întors la Turris, la 1 ianuarie 2020. A calificat echipa în play-off-ul pentru promovare de la finalul stagiunii trecute, Turris ocupând a treia poziţie în clasament înainte ca pandemia să întrerupă desfăşurarea campionatului. La finalul celor cinci etape din play-off, Turris s-a clasat pe locul al patrulea şi a acumulat cu un punct mai puţin decât CS Mioveni, echipa care s-a calificat la baraj.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara Vezi toate știrile
Citește și