Închide meniul

Erling Haaland, ţinta lui Real Madrid în 2024. Planul de senzaţie pregătit de „galactici”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 18 iunie 2022, 10:41

Erling Haaland, ţinta lui Real Madrid în 2024. Planul de senzaţie pregătit de „galactici

Erling Haaland, ţinta lui Real Madrid în 2024

Erling Haaland, în timpul unui meci pentru Borussia Dortmund/ Profimedia

Proaspăt transferat la Manchester City, Erling Haaland continuă să fie ţinta lui Real Madrid. „Los Blancos” l-au avut ca ţintă şi în această perioadă de mercato, însă vârful norvegian a decis să meargă la campioana Angliei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Real Madrid este dispusă să îi activeze clauza de reziliere lui Erling Haaland. Pentru acest fapt, madrilenii trebuie să aştepte până în 2024, când pot plăti pentru fostul vârf al Borussiei Dortmund suma de 150 de milioane de euro.

Erling Haaland, ţinta lui Real Madrid în 2024

Real Madrid şi-a construit un plan prin care îl poate aduce pe Erlinga Haaland pe Santiago Bernabeu. Curtat insistent de oficialii campioanei Spaniei, Haaland a ales Premier League, şi va evolua pentru Manchester City din sezonul viitor. Cu „cetăţenii”, Haaland a semnat un contract valabil pe 5 sezoane.

Cu toate că Haaland a fost proaspăt anunţat la noua sa echipă, Real Madrid este dispusă să plătească 150 de milioane de euro, în cazul în care vârful norvegian va fi dispus să meargă în capitala Spaniei, anunţă as.com.

Florentino Perez, preşedintele lui Real Madrid, ar dori să-l aducă pe Haaland pe Santiago Bernabeu, ca un posibil înlocuitor pentru Karim Benzema. Francezul a avut un sezon fantastic în tricoul „galacticilor”, devenind campion în Spania, şi câştigând trofeul de Champions League.

Reclamă

Kylian Mbappe a fost şi el ţinta lui Real Madrid în această pauză competiţională, însă vârful francez a ales să continue la PSG. Spre deosebire de Mbappe, Haaland a fost mult mai aproape de un transfer la Real Madrid, iar moartea lui Mino Raiola, agentul norvegianului, a fost unul dintre motivele pentru care transferul nu s-a oficializat, anunţă presa din Spania.

Erling Haaland a fost prezentat de Manchester City

Erling Haaland a fost prezentat de Manchester City. Anunţul a fost făcut pe site-ul oficial al campioanei din Premier League. Atacantul de 21 de ani a semnat un contract valabil pe cinci ani. El vine după 86 de goluri în 89 de meciuri disputate la Borussia Dortmund. Englezii au activat clauza de 60 de milioane de euro.

„Este o zi cu care mâ mândresc. Şi familia mea la fel. Mi-a plăcut să văd meciurile lui Manchester City în ultimele sezoane. Nu ai cum să nu admiri stilul lor de joc. Au multe ocazii, ceea ce este perfect pentru un jucător ca mine.

Reclamă 4 / 0/3

Sunt foarte mulţi jucători de clasă mondială în echipă şi Pep este unul dintre cei mai mari manageri din istorie. Sunt în locul potrivit să-mi împlinesc ambiţiile. Vreau să înscriu, să câştig trofee şi să devin un fotbalist mai bun. Sunt sigur că pot face asta aici. Este o mutare perfectă pentru mine”, a spus Haaland, pentru site-ul oficial al clubului.

Cifrele astronomice ale transferului lui Erling Haaland

În urma transferului la Manchester City, Haaland va intra în top 5 al celor mai bine plătiți jucători din lume. Atacantul de 21 de ani va încasa un salariu astronomic, în valoare de peste 3,3 milioane de euro pe lună.

Campioana din Premier League va achita, în total, 350 de milioane de euro pentru transferul lui Erling Haaland. Din această sumă, Dortmund va primi 75 de milioane, la care se vor adăuga și bonusuri de obiectiv în valoare de 10 milioane de euro. Alte 200 de milioane de euro reprezintă salariul internaționalului norvegian din următoarele 4 sezoane.

În plus, Alf-Inge Haaland, tatăl atacantului, va încasa 30 de milioane de euro, urmând ca alte 50 de milioane de euro să meargă către firma de impresariat a lui Erling Haaland, care până recent i-a aparținut lui Mino Raiola, decedat pe 30 aprilie.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş Vezi toate știrile
Citește și