Închide meniul

"Este o problemă evidentă!" Defensiva, călcâiul lui Ahile! Reacţia lui Rădoi după ce a primit trei goluri de la Belarus

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 noiembrie 2020, 18:54

"Este o problemă evidentă!" Defensiva, călcâiul lui Ahile! Reacţia lui Rădoi după ce a primit trei goluri de la Belarus

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Mirel Rădoi, prima reacţie după victoria cu Belarus

Din păcate, jucătorii lui Mirel Rădoi au continuat să facă gafe în defensivă şi au amintit de eşecul suferit la Oslo, 0-4. Pentru prima reprezentativă urmează chiar returul cu Norvegia, din Liga Naţiunilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mirel Rădoi are probleme în apărare

"Cred că am câştigat o repriză şi am pierdut o repriză. Din păcate, în repriza a doua, pe fondul unei relaxări totale, am primit trei goluri. Aveam nevoie de acestă victorie, important e moralul jucătorilor. Cred că aveau nevoie de un moment de ăsta, de descătuşare. Din păcate, nu am reuşit mai mult. 

Nu e vorba de dezamăgire, e o problemă evidentă, mai ales că golurile au fost luate din poziţii simple de joc. Au mai fost şi alte situaţii, dar mă bucur că am văzut o reacţie a jucătorilor după pierderea mingii. Încercăm să luăm lucrurile pozitive, dar asta nu înseamnă că vom trece cu vederea lucrurile negative", a declarat Mirel Rădoi la PRO X.

Tricolorii şi-au încheiat seria neagră de trei înfrângeri, dar continuă semnele de întrebare în privinţa rămânerii lui Mirel Rădoi. Selecţionerul este dorit de vicecampioana României

Mirel Rădoi, pe lista Universităţii Craiova

"Vorbesc de echipa naţională! Nu ar fi frumos nici pentru Federaţie, nici pentru Craiova, să fac altceva… chiar dacă nu există. Sunt la echipa naţională, nu trebuie să lămuresc nimic! Sunt aici, după aceea vom vedea unde mă veţi găsi. Aţi scris, se pare că ştiţi mai bine decât mine, vă las în continuare să speculaţi", a declarat Mirel Rădoi pentru sursa citată.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și