Închide meniul

Euforie în tabăra Universităţii Craiova după tragerea la sorţi din Cupa României. "Nu avem nicio scuză dacă nu jucăm finala!"

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 martie 2021, 10:26

Euforie în tabăra Universităţii Craiova după tragerea la sorţi din Cupa României. "Nu avem nicio scuză dacă nu jucăm finala!"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Universitatea Craiova o va întâlni pe Viitorul Pandurii Tg. Jiu

  • Universitatea Craiova - Viitorul Pandurii Tg. Jiu, în semifinalele Cupei
  • Reacţia conducătorilor vicecampioanei României

Alb-albaştrii au avut noroc la tragerea la sorţi şi o vor întâlni, în semifinale, pe singura divizionară secundă rămasă în competiţie. Craiova se va duela cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu, în timp ce Dinamo îşi va încerca forţele cu Astra. Preşedintele Universităţii le-a transmis un mesaj clar jucătorilor lui Marinos Ouzounidis.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sorin Cârţu, convins că Universitatea Craiova va juca finala Cupei României

"E o tragere bună pentru noi, de ce să ne ascundem după deget şi să apelăm la vreun clişeu? Meciurile de Cupă sunt întotdeauna şi cu surprize, dar să recunoaştem că am avut o tragere bună şi nu avem nicio scuză dacă nu am juca finala", a declarat Sorin Cârţu la PRO X.

Conducătorul vicecampioanei României a vorbit şi despre ceea ce se întâmplă la echipa naţională. Mirel Rădoi a fost testat pozitiv cu Covid-19 şi riscă să rateze primele meciuri din preliminariile pentru Campionatul Mondial din Qatar, din 2022.

Reclamă

"E groaznic pentru toţi, şi pentru jucători, şi pentru el. Echipa când nu e cu şeful ei, e greu de tot de imaginat. Să aşteptăm, poate cine ştie a fost doar un fals pozitiv. Ăsta chiar e mare ghinion", a anunţat preşedintele Universităţii Craiova.

Lista preliminară a stranierilor pentru meciurile din preliminariile CM 2022

PORTARI: Florin Niță (Sparta Praga/Cehia, 2/0), Ionuț Radu (Inter Milan/Italia, 0/0);

Reclamă

FUNDAȘI: Vasile Mogoș (Chievo Verona/Italia, 3/0), Bogdan Țîru (Jagiellonia/Polonia, 2/0), Ionuț Nedelcearu (AEK Atena/Grecia, 13/2), Dragoș Grigore (Ludogoreț/Bulgaria, 38/1), Alin Toșca (Gaziantep F.K./Turcia, 23/0), Vlad Chiricheș (Sassuolo/Italia, 59/0), Cristi Ganea (Aris Salonic/Grecia, 7/0), Adrian Rus (Fehervar/Ungaria, 5/0);

MIJLOCAȘI: Sergiu Hanca (KS Cracovia/Polonia, 5/0), Răzvan Marin (Cagliari/Italia, 25/2), Alexandru Crețu (NK Maribor/Slovenia, 4/0), Nicolae Stanciu (Slavia Praga/Cehia, 42/10), Ianis Hagi (Glasgow Rangers/Scoția, 14/0), Alexandru Maxim (Gaziantep F.K./Turcia, 44/6), Alexandru Băluță (Akademia Puskas/Ungaria, 7/1), Erik Bicfalvi (FC Ural/Rusia, 6/1), Valentin Mihăilă (Parma/Italia, 0/0), Dennis Man (Parma/Italia, 6/1);

ATACANȚI: Claudiu Keșeru (Ludogoreț/Bulgaria, 40/13), George Pușcaș (Reading/Anglia, 20/8).

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în dosarul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 14:24
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu
Edi Iordănescu se va întâlni cu Ancelotti, înainte de Columbia - România
AntenaPLAY • 25 mart., 21:23
Edi Iordănescu se va întâlni cu Ancelotti, înainte de Columbia – România: „E un om fabulos! Şi tatăl meu vrea să-l vadă!”
Un român e campion în Spania la Kempo, e prieten cu Gică Craioveanu şi îi aşteaptă la masă pe tricolori dacă bat Columbia
Extra • 25 mart., 20:52
Un român e campion în Spania la Kempo, e prieten cu Gică Craioveanu şi îi aşteaptă la masă pe tricolori dacă bat Columbia
Propuneri şoc pentru Edi Iordănescu, pentru a rezolva marile probleme de naţională
Echipa naţională • 23 mart., 23:36
Propuneri şoc pentru Edi Iordănescu, pentru a rezolva marile probleme de naţională: „Nu se sperie, are personalitate!”
Denis Alibec, aşteptat la FCSB de Mihai Stoica
Liga 1 • 23 mart., 12:39
Denis Alibec, aşteptat la FCSB de Mihai Stoica. Propunere în direct pentru atacantul naţionalei: „Vorbesc foarte serios!”