Închide meniul

Eugen Trică ar putea pleca de la FC U Craiova! Primele probleme după promovarea în Liga 1 + Trică a fost şef de galerie. „Fanii m-au adus la echipă”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 23 mai 2021, 21:54

Eugen Trică ar putea pleca de la FC U Craiova! Primele probleme după promovarea în Liga 1 + Trică a fost şef de galerie. „Fanii m-au adus la echipă

Mediafax Foto / Remus Badea via Hepta

Eugen Trică

Eugen Trică ar putea pleca de la FC U Craiova. Anunţul a fost făcut în plină sărbătoare. Oltenii din Liga 2 au primit astăzi trofeul pentru că au terminat sezonul pe primul loc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Cu Trică în Liga 1”, a fost un banner afişat de fani înaintea partidei de astăzi cu Dunărea Călăraşi, încheiată la egalitate, 0-0.

„Încă nu se știe dacă Eugen Trică rămâne. El are contract până la finalul acestui sezon, după care va exista o negociere și vom vedea ce se va întâmpla”, a declarat preşedintele Mircea Bornescu, potrivit digisport.ro.

Şi antrenorul a recunoscut relaţia rece cu şefii clubului. „Situație mea este incertă, să vedem ce se va întâmpla de mâine încolo. Deocamdată ne bucurăm alături de suporteri. Vă rog să încetați cu aceste zvonuri (n.r. despre o trecere la CSU Craiova), eu cer să fiu respectat”, a mai spus Trică.

Reclamă

Eugen Trică ar putea pleca de la FC U Craiova

Eugen Trică, revenit pe parcursul sezonului la FC U Craiova, le-a mulţumit fanilor.

„Pentru momentele astea te apuci de fotbal, pentru momentele astea te apuci de antrenorat, pentru medalii și pentru tricoul de campion.

Au fost momente dificile în acest sezon, am suferit. Le mulțumesc suporterilor, știu că mă susțin, ei m-au adus la echipă.

Reclamă 4 / 0/3

Mi-am luat o pauză după prima despărțire, dar oamenii de aici au făcut o treabă bună şi m-au readus la echipă”, a spus Eugen Trică, după meciul de astăzi, pentru aceeaşi sursă.

Trică a fost şef de galerie şi a cântat cu sutele de fani strânşi în afara stadionului.

Eugen Trică, şef de galerie
as.ro

Antrenorul spune că incidenetele de astăzi, cu fanii celeilalte echipe din oraş, care a sărbătorit câştigarea Cupei României, nu se vor repeta şi la meciurile directe din sezonul viitor al Ligii 1.

„Va fi totul fair-play în Liga 1 (n.r rivalitate), va fi spectatol în teren și în tribune. (…) Eu sunt mândru de suporteri, de acești jucători care au luptat pentru fiecare minge. Dumnezeu nu doarme, am revenit în Liga 1 cu obiective mărețe”, a mai spus Eugen Trică.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor Vezi toate știrile
Citește și