Închide meniul

„Euro 2020, o şansă unică pentru România!” Pe cine susţine Răzvan Burleanu în absenţa tricolorilor. „Sperăm că vom avea cât mai curând o naţională puternică”

Reclamă

Mihai Ispas Publicat: 11 iunie 2021, 17:26

„Euro 2020, o şansă unică pentru România! Pe cine susţine Răzvan Burleanu în absenţa tricolorilor. „Sperăm că vom avea cât mai curând o naţională puternică

Profimedia

Răzvan Burleanu, preşedintele FRF

„Euro 2020 este o şansă unică pentru România”, spune Răzvan Burleanu, care a rămas impresionat de numărul mare de voluntari de la Bucureşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Euro 2020, o şansă unică pentru România”

„EURO 2020 este o şansă unică pentru România, iar pentru FRF, o oportunitate de a intra în rândul celor care organizează marile competiţii sportive. E foarte greu să pătrunzi acolo. (…) EURO la Bucureşti va inspira cu siguranţă şi o nouă generaţie de copii să se apuce de fotbal, în aceeaşi măsură în care EURO ne-a adus la un loc cel mai mare număr de voluntari angrenaţi vreodată în ultimii 30 de ani.

Sunt trist, ar fi fost o senzaţie unică (n.r. să joace şi România la Euro 2020). (…) Nu avem decât să sperăm că vom avea cât mai curând o echipă naţională puternică. Cele două calificări consecutive la U21, în 2019 şi 2021, precum şi prezenţa la Jocurile Olimpice, după 57 de ani, cu generaţia de U23, ne dau speranţe că aceşti jucători vor creşte şi ne vor face bucuroşi”, a spus Răzvan Burleanu, pentru agerpres.ro.

Răzvan Burleanu: „Italia ar putea fi o surpriză”

Burleanu a declarat că a existat o cerere mare pentru bilete, deşi România nu este printre echipele calificate.

„Am resimţit o cerere foarte mare pe participarea la meciurile EURO. Jumătate dintre solicitanţi sunt români. Dar, ticketingul este gestionat de UEFA, noi doar înregistrăm presiunile.

Reclamă

Regula este de 25% capacitate ocupată a stadioanelor. Şi cred că este un nivel rezonabil, având în vedere necesitatea asigurării unui risc foarte scăzut de îmbolnăvire la stadion. Sunt multe măsuri de implementat, multe persoane de verificat om cu om.

Chiar şi aşa, am făcut o cerere de ridicare a capacităţii din optimile de finală la 50% care ni s-a şi aprobat. Suntem în discuţii cu autorităţile cum să asigurăm această suplimentare, de la 25% la 50%, doar cu persoane vaccinate”, a mai spus şeful FRF.

Răzvan Burleanu crede că Italia ar putea fi revelaţia competiţiei. Squadra Azzurra deschide turneul în această seară, de la 22:00.

Reclamă 4 / 0/3

„Italia cred că ar putea să fie o surpriză! Voi susţine întotdeauna fotbalul spectacol, aşa că mi-aş dori să triumfe o selecţionată ofensivă, precum: Franţa, Anglia, Ţările de Jos, Germania sau Portugalia”, a spus Burleanu.

Ce a spus Răzvan Burleanu despre organaizarea CM 2030 în România

CM 2030 este următorul proiect pentru care se bate FRF. România vrea să fie gazdă alături de alte trei ţări.

„Este un proiect încă deschis. Vom folosi fiecare oportunitate pentru a contura noi candidaturi, în funcţie de infrastructura pe care o avem la dispoziţie. O candidatură este totodată şi un exerciţiu de diplomaţie sportivă. La nivel de infrastructură ne-am dori însă să concurăm cu Polonia, Turcia sau chiar Ungaria”, a adăugat Răzvan Burleanu.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” Vezi toate știrile
Citește și